Barnvagnsdjungeln

Är trött och har bråttom i säng men måste ändå plita ner en liten söndagsblogg känner jag. Helgen har varit lugn och skön och bra. Har bara umgåtts med Kim och Felix i stort sett och ätit gott och sett på tv. Varit på marknad, haft besök av Lail och letat efter barnvang den sista med mindre lycka. Det är en djungel därute vill jag bara tala om. Hade hittat en på nätet som vi trodde att vi gillade, men när vi väl kom till butiken så fanns inte den ihopmonterad så vi valde att åka och titta på den en anna gång när den sitter ihop som en hel vagn. Sen vidare för att titta på en annan vagn som var relativt fin den med men när vi övervägde som bäst att beställa den i beige för att vänta i 5 veckor så fick jag en svimattack och var tvungen att lämna butiken så det blev inget beställt alls. Det är inte så lätt att välja rätt, sen är man rätt kräsen och kanske lite småsnål. Jag vill ha en fin vagn och en ny men har ingen lust att betala över 7000 för en liggvagn som jag vet att bebisen använder ett halvår eller så. Jag vill ha en duo kombivagn som har separat liggdel och sittdel som man byter ut, det som är väldigt populärt på marknaden nu är tydligen kombivagnar som i stort sett ser ut som en vanlig sulky med en liggpåse i. Men de senaste är det enda som finns i de rätta prisklasserna (ibland) enligt mig. Hur som helst åkte vi hem utan en vagn men ska undersöka ett nytt ställe imorgon eller så som vekar ha en del fina och relativt billiga märkesvagnar och vanliga lite mer okända märken, ska bli spännande att se vart detta slutar. En vagn måste vi ju ha iaf det är ett som är säkert!

Helgen har som sagt varit kanon förutom vädret och det faktum att jag skitit i att räkna matte, räknade förvisso en del i fredags men tappade bort mig och visste inte tillslut hur jag skulle göra fär att få ett enda tal rätt, till råga på allt så skulle jag räkna ur alla tre räkneböcker denna vecka och jag har inte ens räknat klart ett kapitel i den första. Så nu ligger jag 2 veckor efter eftersom jag sket i matten ikväll igen och satte mig och såg på dvd med min älskling. Hur detta kommer gå ska bli spännande att se, tentorna börjar ju närma sig så man kan säga att jag har häcken full.

Skola imorgon igen tidig morgon och grupparbete långt in på eftermiddagen, sånt är livet. Måste bara slutligen ge en stor eloge till min älskade sambo. Han har ett hjärta av guld och ställer alltid upp på alla. Denna helgen har jag älskat honom lite extra för att han i torsdags klättrade i träd med Felix samt plockade äpplen från vårat eget lilla äppelträd (de första vi plockar) och överraskade mig med en hembakadäppelpaj på kvällen och för att han igår bäddade rent i sängen så att jag fick en härlig nattssömn i natt. Visserligen är det nästan alltid han som bäddar rent men ändå. Pussar till dig!

Förövrigt börjar denna graviditet fresta på lite, jag är varm som en jävla bastu jag menar det, skulle gärna gå naken så illa är det, sen måste jag springa på toan dagarna i ändå, tröttsamt, men det kunde varit värre haha.

Nu går jag och omfamnar min kudde, imorgon är det en ny vecka!!

Hemmadag

Idag gjorde jag nåt dumt. Jag gick upp och duschade som vanligt när klockan ringde 5.30, jag sminkade mig och bredde smörgåsar och packade väskan, men istället för att åka till bussen som tar mig till skolan så skjutsade Kim hem mig igen. Jag var så jävla trött och hade ont i magen. Som tur är så är alla moment i skolan idag frivilliga. Hade föreläsning och matteräkning. Men imorgon är det redovisning och jag börjar sent men kommer åka in redan till sju så då kan jag sitta och räkna matte då istället hade jag tänkt. Så då är jag värd att få vara hemma idag, har bara missat en gång förut och det var när jag hade magsjukan sist så jag kan vara hemma med gott samvete. Man orkar inte hur mycket som helst så är det bara, sen får jag inte glömma bort att jag är gravid i åttonde månaden och då blir man extra trött.

Idag ska jag fixa lite här hemma och sova en del, sen ikväll blir det Prison break samt gå till gamla jobbet och städa undan lite. Fick inte vara kvar där, efter att ha jobbat där i fem år blir jag av med jobbet till förmån för en outbildad karl med laspoäng, ibland suger livet rejält. Kommer sakna ungarna som fan, men det får gå. Tur att jag ska vara mammaledig sen blir lättare att komma över detta då.

Igår fick jag lite money alltså så nu kan vi nog dra iväg och köpa oss en barnvagn. Har sett ut en på internet så vi ska åka till affären och se om den är lika fin i verkligheten som på bild, annars får de väl bli en annan. I helgen blir det lugnt, ska på en marknad här i närheten och inhandla lite strumpor och och nougat annars väldigt lugnt. Kim ska jobba i hallen han, sen blir det väl matteräkning som vanligt. Nästa helg har jag och älsklingen lite jubileum. Då har vi varit tillsammans i 10 år! Hade planerat in en resa till Sthlm, tänkte ta med familjen och åka dit, väl där hade jag tänkt museum med Felix samt junibacken eller nåt sånt. Vet att Felix skulle älska det totalt. Men eftersom vi har så mycket renovering att göra här hemma så måste vi nästan vara hemma. Men jag ger inte upp den resan vi bara ska åka nånstans tillsammans så är det bara.

Dags för en liten tupplur innan frukosten avnjuts.

En natt vid sjön

Har haft en härlig helg kan jag lova. I fredagsmorse begav jag mig mot Krille för att ta en morgonfika med lillan. Efter det åkte jag till Karlstad där jag mötte upp S och U sen vidare med buss mot Kil där vi mötte upp E för att handla diverse nödvändigheter inför vårat stugbesök sen vidare till sjön och stugan. Där åt vi en god lunch fetaost och spenatsfyllda piroger och sallad. Sen spelade vi kort och umgicks sen slöts sig Mia till vårat sällskap på kvällen, då vi fortfarande satt ute och spelade kort på altanen. Sen tog vi oss en biltripp för att titta på E´s hus. Sen hem till stugan igen där det njöts av en underbart god middag och sällskapsspel samt en massa prat. Sen blöev det kakor och diverse snacks. Efter en tur till dasset gick vi och lade oss. De roligaste av allt hände mitt i natten när jag sov som bäst, skulle precis ta och vända mig om i den gamla bäddsoffan som jag sov i. Men se det skulle jag inte ha gjort för smack sa det och så åkte hela locket som stod upp ihop på mig så jag blev instängd som i ett våffeljärn. En smärre chock kan jag lova, tänkte att det här tar jag mig väl ur men det gick inte att rubba jag satt verkligen fast. Fick väcka E genom att ropa till henne att jag minsann satt fast. Hon kom upp och småskrattade och förlöste mig ur min fälla. Berättade även att hon hade en utdragbar säng under soffan som jag tacksamt tog emot för att undvika att fastna ännu en gång. Sen sov jag vidare. Dagen efter kallade alla mig för dubblemackan och S frågade varför vi inte väckte henne så hon fick skratta lite och ta kort haha. Vi åt en underbart god frukost och diskade i ordning sen åkte vi hem igen.

Väl hemma såg jag film med Kim men var så trött så jag somnade ifrån den, sen åt vi hos mamma samma sak idag åt hos mamma och träffade Alex i lekparken sen hem och räknade matte. Har egentligen 40 tal kvar eller nåt men jag tar dom en annan dag känner att jag måste få bara vara lite oxå så. Funderar starkt på att ta mig en chokladbit och sätta mig i soffan en stund. Ska upp 5.30 imorgon igen för det är ju ny skolvecka.

Kram!

Torsdagsmys och en tripp till landet

Snart dags för sängen tror jag bestämt, men ska plita ner en liten blogg först hade jag tänkt. Idag har jag varit i skolan men var så trött så jag åkte hem och gick på thai med Kim och svärfar. Sen in på Lidl för att handla glass till pojkarna sen hemåt för att räkna matte men tänka sig så räknade jag INTE ett enda tal. Ringde till Alex och pratade bort 2 timmar istället, det tyckte jag var bättre. Sen vek jag en jäkla massa tvätt säkert 6 maskiner och sen var det dags för torsdagsmys med familjen. Imorgon åker jag iväg till Evas stuga och sover där så kommer jag hem på lördag så det hinns inte med något mys imorgon tyvärr så vi fick ta det idag istället. Ska bli mysigt att åka till stugan, tror att det är rätt primitivt så det blir till att kissa på torrdass kanske hehe.

Vet ärligt talat inte hur jag ska göra med matten, kommer väl få räkna på söndag igen men shit vad mycket det är att räkna denna veckan skitmycket alltså vet inte hur jag ska hinna med allt, speciellt inte sen jag missat 2 räknestugor denna veckan men men det går! Ska hinna med att fika lite med fia imorgon oxå innan jag drar vidare mot stugan, blir nog trevligt vi har inte setts på tu man hand på minst ett halvår så det är på tiden nu.

Bebisen röjer därinne i magen kan jag lova, igår skrämde den mig rejält trodde h*n sov men där hade jag fel, det är himla mysigt och jag känner att jag längtar tills liten tittar ut, kommer bli otroligt mysigt. Mycket som ska fixas innan ankomsten bara men det får bli ett senare bekymmer. 10 veckor kvar nu!

Måste bara svara på 2 kommentarer med:
Bea: Inte har du någonsin luktat svett det lovar jag :)
Johanna: Ja tack! Du får gärna börja laga våran mat!

Järnbrist och kroppsodörer

Skit, lever och bajalaja. Idag varnar jag för en negativ blogg. Kände mig på gott humör nyss men det togs bort eller egentligen om sanningen ska fram så är jag inte på dåligt humör bara så jäkla trött. Suttit på en föreläsning om bråk idag, sen åkte jag till stan och lunchade med älskling och T, sen vidare till BM och sen efter det en fika med Anna och Jea trevligt trevligt. Men när jag kom hem så möttes jag av ett diskberg en trött Felix och en middag som ska lagas, ibland är det väl tråkigt att koka ihop nåt ätbart varje kväll? Sen för att toppa det fick jag ett sms av en vän som vill ringa och prata av sig och fine jag kan lyssna, men blir ändå irriterad när jag inte får ut något av det själv alltså inte hennes problem men att hon inte ens kan fråga mig tillbaka hur det är när jag frågar henne, sånt gör mig rasande. Folkvett för fan!

Sen ikväll ska jag plocka tvätt, disk, laga mat, duscha och lägga Felix sen ska jag se Idol och sätta mig och läsa 30 sidor i en bok samt försöka räkna en del matte, men det sista kan jag nog glömma det kommer jag aldrig hinna. Övervägde skarpt att stanna hemma från skolan idag, vi hade utematte i Kil igår och spenderade halva dagen i skogen så jag var så trött efter det, sen var jag bara tvungen att sitta uppe i går kväll och se på Prison break haha kunde inte hålla mig! Man jag gick för jag behövde föreläsningen samt att jag skulle till BM. Där gick det förövrigt bra, glukosen var bättre än någonsin förr och allt annat såg fint ut, magen följer kurvan och hjärtljuden låg på det gamla vanliga. Däremot var järnet dåligt precis som jag trodde så nu ska jag börja äta järntabletter för att få igång det där, inte undra på att jag är trött av mig.

I helgen blir det fullt upp ska åka bort på fredagmorgon och sova över i en klasskamrats stuga och kommer hem på lördagen. Skapar lite problem hemma för Kim ska lägga ett golv åt mamsen min så Felix behöver vaktas, sen kommer mitt matteplugg i kläm eftersom jag har Felix hela dagen på söndag. Funkar ju bra för han är så snäll men ibland behöver man bara sjunka in i sig själv och mattens värld:(

Annars är det mesta bra och jag är egentligen inte på dåligt humör eller så men det är bara så fullt upp hela dagarna och så mycket som ska göras och pluggas blir inte en lugn stund, sen känner man av graviditeten trots att jag mår bra tar lite på krafterna. Men det är mysigt med. Nu ska jag ta ett ryck ute i köket så att något blir gjort helt enkelt.

En annan sak jag måste ta upp är det här med kroppsodörer. 2 ggr på tre dagar har jag suttit nära folk som luktat illa på bussen. I måndags satte sig en tjej brevid mig och hon stank svett och rök trodde jag skulle spy, varje gång jag andades fick jag in skiten i näsan där jag satt och försökte sova. Sen idag satt jag 2 säten bakom en annan tjej som luktade så mycket svett så jag stark övervägde att flytta mig längst bak i bussen bara för att slippa hennes lukt. Jag förstår inte hur man kan gå runt och lukta så illa, vidrigt helt enkelt. Tycker synd om dom, måste vara jobbigt att lukta så men i iaf ett fall måste det ha berott på bristande hygien det syntes om man säger så. Jag är begåvad med ett otroligt bra luktsinne och det har jag alltid haft, känner minsta lilla doft och det är inte alltid positivt om man säger så.

Ja vad var det jag sa varning för en negativ blogg. :)

Socialt liv vad är det?

En fråga jag ställer mig är hur jag ska hinna med socialt umgänge under den närmaste tiden? Idag har jag suttit och räknat matte från 11.00-20.00 och det enda som jag tog uppehåll för var för att laga lunch och äta samt lägga Felix en snabbis på kvällen+ duscha honom med. Har suttit i stort sett hela dagen sen när jag var klar med matten så satte jag mig och läste didaktik. Måste lägga ner mig i denna kurs annars ror jag aldrig hem ett godkänt så är det bara, Så här mycket som jag pluggar nu har jag då aldrig pluggat förut, inte någonsin. Sen när denna kurs är slut så är det tre veckor kvar tills jag ska få bebis, får väl passa på då om jag orkar. Jag känner mig nöjd när jag har pluggat helt klart, men hinner ju inte med nåt liv förövrigt.

Var iaf på Ikea igår och handlade golv sen åkte vi hem till mamma och åt middag, sen hem och fick besök av svågern och vi åt tacos och tittade på film. Idag avnjöt vi en Beckfilm man måste få sitta i soffan lite. Ena sekunden var det så lugnt hemma och vi satt själva jag och Kim sen 2 sekunder senare så dröser det in två fyraåringar och helt plötsligt är det slut på friden haha.

Nu är det snart dags för sängen igen, ska upp 5.30 som vanligt imorgon och bör få lite sömn för att orka med morgondagen. Dock så hör jag ett underligt ljud utanför fönstret, Fleeze hör det oxå, men jag ignorerar det och går til sängs ändå. Sov gott!

Schulman

Jo Johanna så här är det. Jag håller med dig om det du skriver att Alex blogg kan vara smått roande i små doser.
Men jag ogillar själva konceptet med honom och hans stureplan, mest löjligt på nåt vis sen har jag hört honom på
äntligen morgon och jag gillar inte alls det han säger. Smått osympatisk. Katrin tycker jag inte så mycket om men inte verkar hon speciellt ödmjuk inte. Men smaken är som baken ju haha:)

Kajsa min rara lilla vän

Fredagskväll nu äntligen. Har varit hemma hela dagen med Felix och myst. Tvättat lite men dessvärre inte räknat någon matte överhuvudtaget, det får bli imorgon eller så. Har nyss haft fredagsmys och sett film och ätit godis hela familjen. Idag hände något roligt, Kajsa ringde! Jag blev jätteglad har inte pratat med henne sen förra sommaren eller nåt sånt och inte träffat henne heller för den delen. Vi hade sms:at en del och hon ringde när jag skrev att jag snart skulle ha få en bebis, hon var så himla glad och nästan skrek i telefonon haha, min kajsa det. Jag saknar henne faktiskt, hon är en av de raraste tjejer jag känner. Skulle ta och ses vid jul sa vi det ser jag fram emot.

Igår var en mindre rolig dag, det var lite krångel i skolan och jag saknade pappa. Han hade varit död i 2 månader exakt igår och det kändes lite jobbigt, sen brist på sömn och sånt gjorde nog sitt till också antar jag. Nu ska jag lägga Felix och sen vet jag inte om det blir tv eller vad som sker. Imorgon drar vi till Ikea och köper nytt golv, ska bli kul.

Godnatt!

Vardagsgnissel

Idag är jag trött, har varit i skolan sen kvart i åtta och vaken sen halv sex. Småsegt att ta sig upp på morgonen måste jag erkänna men det går, skönt om man kunde ligga kvar i sängen dock men det är det ju alltid. Felix var rejält seg imorse vaknade knappt när jag försökte få upp honom, blir långa dagar för honom stackarn. Men nu är det inte långt kvar, ca 7 veckor kvar på dagis sen blir han ledig i en månad så.

Idag har jag räknat matte i skolan, det gick så där börjar komma in på lite svåra saker nu, men det får gå på nåt vis bara lägga ner sig och fråga lärarna mycket. Måste utnyttja den hjälpen man kan få. Underbar låt på radion! var bara tvungen att inflika det haha. Imorgon ska vi ha utematte i skolan, det ska bli intressant att se vad det innebär, vi kommer att vara ute och ha matte och grilla och så, det kan nog bli mysigt tror jag. Sen är det helg igen. Ska åka till Ikea för första gången (det nybyggda alltså) och köpa golv till hallen och till mammas sovrum. Sen kommer brorsan hem så jag ska väl träffa han lite annars inga planer men det är ganska skönt. Underbart att bara slappa måste jag säga. Får passa på och njuta medan man kan.

Har inget vatten hemma så det blir ingen duschning av Felix idag fast det skulle behövas. Man är ganska bortskämd alltså bara för att de stänger av vattnet ett par timmar så blir man helt handikappad ju. hade tänkt tvätta och diska men det får vänta tills imorgon.

Kan säga att jag är nådigt irriterad på min chef och min förra chef de har tagit ett dåligt beslut tycker jag, och ljugit för mig och Alex, det suger. Kommer inte få vara kvar på fritidsgården och det gör mig förbannad på ett sätt speciellt när det gick till på det här viset. Jag har varit däruppe i 5 år!!!! Då förtjänar man bättre än så här tycker jag. Typiskt kommunen alltså! En annan känga måste jag ge till alla dessa jävla försäkringsbolag. Man kan undra hur fan dom sköter sina jobb egentligen? Säger olika saker hela tiden, begär men klantar sig själva jämt. Tröttsamt!

En liten fråga bara är det fler än jag som INTE gillar Alex schulman?

Snart är det Idol!

Bättre än sist

Denna gång ska jag skriva en positivare blogg än sist:) Saker och ting börjar falla på plats lite mer precis som de alltid gör. Känns inte alls lika hopplöst längre, har fått pengar från csn och matten börjar ge med sig lite mer. Igår räknade jag klart mitt beting för denna vecka och det gick bra. Än så länge är det ganska lätt det kommer så klart bli svårare men jag ska kämpa hårt de här sista 8 veckorna och hoppas bara att det kommer att gå vägen. Matte är svårt men jag känner mig ändå hoppfull.

Idag är jag ledig från skolan och är hemma med Felix som är sjuk. Han kom till våran säng mitt i natten i torsdags och var varm som ett element samt att han har en väldig hosta och förkyldning så han får vara hemma ett par dagar. Så idag ska vi bara vara hemma och mysa och ha det gott. Har dammsugit hela huset och ska snart moppa och torka oxå samt vika en massa tvätt så lite nyttiga saker blir gjorda oxå som tur är.

Annars består mina dagar av att vara i skolan komma hem och fixa mat sen lägga Felix och se på Idol, så jäkla kul ju haha. Men man tycker synd om de människor som inte har bättre självinsikt än vad dom har, men riktigt underhållande måste jag säga.

Helgen blir väldigt lugn imorgon ska jag umgås med Felix hela dagen sen blir det väl lite pluggande i helgen men annars lugnt som bara den. En kompis fyller år men man får väl inte nöjet att träffa henne pga jobb eller pojkvän haha. Insåg en annan sak idag jag är i åttonde månaden idag och har 85 dagar kvar till förlossning, det går verkligen fort måste jag säga!

Tänker på en kompis som begraver sin pappa idag, finns här för dig hjärtat det vet du va?

Dags att återgå till städandet. Får nästan skämmas när jag erkänner det här men jag älskar Do you know med Enrique haha:)

Skit!

Åh jag är i en sån himla svacka just idag. Skit, piss helvete precis så känns det. Denna blogg kommer att bli gnällig i allra högsta grad så den som inte orkar med det gör bäst i att sluta läsa. För det första så har jag bråkat en del med en i min närhet och det tär en jäkla massa, vi är inte alls överens och jag vet inte hur vi ska bli det, eller ja det komemr vi väl att bli men just nu funkar det inte alls. Sen fick jag mina matteböcker jag har beställt idag, men då ligger det bara med en i försändelsen istället för två och det kommer ta en vecka till eller så för att få nästa som jag egentligen behöver redan nu eller egentligen för en vecka sedan. Sen tittade jag i boken och jag spyr! Så jäkla svåra tal vet inte alls hur fan detta ska funka. Har svårt för matte och den här matten såg inte rolig ut alltså det säger jag bara. Sen finns det inget facit alls där bak så jag kommer ju aldrig lära mig räkna detta. Sen är det en massa vi ska ha räknat och läst i skolan och jag har inte ens börjat så jag vet inte hur detta ska gå. Fattar inte hur jag ska överleva dessa veckor och varför jag valde den här svåra matten istället för matte mot förskolan där jag har min praktik. Blir galen på detta, har inte heller någon som helst motivation när jag snart ska vara mammaledig iaf. SKIT!

Sen missar jag en massa arbete med studiegruppen nu när jag är hemma och är magsjuk, vilket för övrigt oxå suger en hel del, jag är på bättringsvägen men har ingen som helst aptit, visserligen bra för alla kilon men ändå:) Sen får jag antagligen inte vara kvar på mitt jobb, de söker nya folk och sista dagen var i fredags att ansöka och sen ska det väl intervjuas mm så vi får väl inte reda på svaret än på någon vecka och fritidsgården skulle egentligen ha öppnat igår. Sen om det nu kommer ny personal så kommer vi säkert få lära dom hur allt funkar däruppe och vart vi har alla grejer och så där för det har chefen våran inte den blekaste aning om, det är också segt. Vill så gärna vara kvar men kan inte påverka resultatet på något sätt. Älskar mitt jobb och efter att ha varit där i 5! år så svider det en del i hjärtat att få sluta.

Mer att gnälla på? Ekonomin kanske som vanligt, fast den börjar arta sig lite då det iaf är lite pengar på väg, men jag måste ta mig i kragen och ringa till FK för att se hur det blir med min mammapenning. Sen ska jag städa, plocka tvätt och diska här hemma som vanligt. Ibland önskar jag att jag hade råd med hemhjälp:)

Annars så var vi och gjorde hörseltest på Felix idag, det var utan anmärkning och han var jätteduktig, vi var endast där för att Felix hade just haft öroninflammation när vi var på 4-årskontroll så då hörde han sämre med ena örat men nu var det som vanligt igen precis som vi antog.

Nu ska jag sluta gnälla, det kommer att kännas bättre snart, men det är så skönt att få gnälla av sig i bloggen för det känns bättre direkt efter att jag har skrivit. Allt löser sig men matten blir en svår nöt att knäcka helt klart men det ska gå!

Vad är det som händer?

Vet inte vad som händer med kroppen, det känns som sist i somras då jag var så dålig. Kommer inte upp ur sängen, mår illa, fryser och är allmänt svag. Fick nyss springa på toa och kräkas en massa. Är det magsjuka tro? Eller samma skit som sist, som jag aldrig fick reda på vad det var för nåt. Har jag tagit ut kroppen för hårt? Känns precis som i somras när jag låg i sängen i 4 dagar och knappt kunde röra mig. Jag får väl avvakta och se om jag kräks nåt mer, gör jag det så är det kanske rätt och slätt magsjuka annars vet jag inte. Kim klipper gräset och felix gick till en kompis, jag ska vila lite mer sen ska vi till mamma och äta , tror jag skippar maten, har inte fått i mig en bit idag. Ursäkta gnället, men undrar mest vad det är för skit som uppenbarar sig.....

Back in business

Dags för en blogg igen, var ett tag sen jag skrev här nu. Har inte hunnit eller rättare sagt inte orkat. Har ju börjat skolan nu, det har gått bra men jag är trött på kvällarna kan jag lova. Är inte van att gå upp halv sex och ge mig iväg, men det är skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Läser matte och det känns okej, kommer bli en del att plugga men det får gå. Kul att träffa alla klasskamrater igen oxå för den delen. Igår avslutades veckan med att klassen åkte till Boda borg, det var verkligen jätteroligt. Vi kämpade men ingen förutom en i våran grupp var en riktig kämparande. Vi andra gav upp ganska fort när det inte funkade och gick vidare. Dock gick jag ut lite för hårt och idag har jag minst sagt ont i kroppen. Jag kröp i smala gångar och drog mig upp på halkiga uppförsbackar och kämpade hårt och lagkamraterna fick dra upp mig ibland, så idag har jag ont. Min slutsats är att Boda borg är skoj men inget för en som är i sjunde månaden helt klart. Får åka dit en annan gång när man är mer fit for fight.

Idag tog vi oss en tripp till Karlstad för att kolla på en centraldammsugare men en del affärer var stängda eftersom vi kom iväg lite sent, sen tänkte vi kolla in nya Ikea men det var fullt på parkeringen och kö för att ens komma in så vi struntade i det, åker en annan gång i stället. Skulle ändå inte handla nåt just nu, ska köpa golv där om ett tag dock men det kan vänta. Sen åkte vi och handlade en massa, bla kattmat som vi hade slut på. Katterna har suttit och skrikit vid skålen hela dagen stackarna. Och Tyra har skadat benet, vet inte vad det är med henne men det är riktigt svullet och dant och hon kan knappt stödja på det lillan. Får väl se om det ger sig inom ett par dagar, ingen idé att åka till veterinären med henne ändå, dels kan dom inget göra sen så är hon så jäkla livrädd för buren och att åka så hon blir helt crazy stackarn, bara hoppas det går över helt enkelt.

På tal om skolan förresten så har det löst sig nu, jag ska gå klart den här första mattekursen som slutar i början av november, sen har jag studieuppehåll tills nästa november, men ska in och läsa en kurs som jag missade förra året i maj, en kurs på fem veckor då det jag ska göra är att skriva en uppsats. Sen fick jag höra av mig till skolan ifall jag ville börja redan i april, men det känns lite tidigt så vi får se sen måste jag ju läsa uppsatskursen så det räcker nog. Eftersom Kim ska vara pappaledig så får jag väl kanske jobba lite emellanåt, vi får se det löser sig nog. Men det var skönt att det klaffade med kursen för det blir nog ganska lagom för mig att gå hem då, ungefär tre veckor innan bebisen kommer, skönt att hinna vila upp sig lite.

Ikväll blir det film och ostbågar, igår såg jag Prison break sen däckade jag i sängen runt tio hehe. Har lagat ett hål hos tandläkaren med förresten, ännu en utgift:( Nu har jag nog fått med allt som hänt sen sist:) Ha det gott!

RSS 2.0