Maj 2020

Denna våren går mest i Coronans tecken! Livet är helt klart annorlunda. Jag är numera i riskgrupp så jag ska försöka ta ut mycket semester i år. Vi har stannat hemma mycket. Undvikit folk men samtidigt jobbat på en arbetsplats med upp till 900 personer på eller vad det nu är. Kontraster! 

Idag tog jag iaf en fika med två av mina närmaste vänner! Och på den fikan fick jag en väldigt fin kommentar av min vän. Ifrån en kollega till henne. Hon berömde mig som pedagog på ett sätt som gjorde mig varm i hjärtat och som gav mig hopp. Har inte känt mig som en bra pedagog sista tiden (eller sista läsåret). Det har varit ett sånt jäkla slit så jag knappt förstår att jag överlevt detta. Nu känner jag mig mer taggad på att fortsätta finnas där för barnen och vara den bästa jag kan. 

Annars rullar det på. Min dotter är tonåring och 80% av tiden avskyr hon mig. Riktigt avskyr mig. Kim renoverar på här hemma. Han är enastående. På fredag fyller Felix 17 år, vad hände? Han har skaffat sommarjobb på egen hand och han kämpar på med sina distansstudier. Han är enastående och jag är så ödmjuk och stolt! 

Är rätt trött. Har jobbat 7-18 måndag och tisdag sen 6-16.30 idag. Sen är det maj, då är man alltid sliten men lycklig över sommarens intåg. 

12 dagar kvar på detta läsår. Detta klarar vi! ❤️👊

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0