Stayin busy

Livet går i ett jäkla tempo ändå. Men det är ofta så jag vill ha det. Har inte uppdaterat härinne sen urminnes tider. Det har hunnit vara jul och nyår ocu nu har halva februari gått. 

Vi har haft det bra här hemma. Firade jul med mamma, svärmor och svåger. Sen drog vi till Gbg en helg och umgicks med bror och hans två döttrar några dagar efter kul. Nyår firades i goda vänners lag. 

I januari åkte vi till Teneriffa för sjunde gången. Vi åkte med Linda och hennes familj. Det var en helt underbar resa som alltid. Vi hade lite otur med vädret då det har mulet i 2-3 dagar men annars skönt. Vi åt massvis, badade, solade, badade och hade det allmänt skönt. 

Här hemma fortsätter renoveringen. Kim jobbar med hallen just nu. Lite kaos här som vanligt men man vänjer sig. Älskar honom för att han håller på. 

I helgen fyller Lukas 10 år. Vi åker till Sthlm imorgonbitti. Felix ska gå på sabaton med två kompisar. Vi följer med eftersom dem är för unga för att boka hotell själva. Så vi får försöka roa oss på bästa vis. Varken Alice eller Lukas vill egentligen åka men det blir säkert mysigt. Har bokat Pinchos men annars inget annat. Men Nåt lär vi hitta på. 

Jag har börjat träna på gym för andra gången i mitt liv. Har försökt utesluta socker och tappat ett par pannor. Men har ju galet lång väg att gå. Men framförallt så vill jag leva länge. Jag älskar ju varenda sekund av livet. Men en dag i taget och en långsiktig lösning som jag tänker nu. Bara att kämpa på. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0