Lev nu dö sen

Har precis sett första avsnitt av årets upplaga av så mycket bättre. Jag har aldrig följt den serien av den enkla anledningen, att jag inte ser på tv. Jag ser typ bara på streamingstjänster. Men då och då rycker jag upp mig och nu ser jag Bonde söker fru, Downton Abbey, Innan vi dör samt solsidan. Fast i efterhand på play så jag slipper all reklam. Älskar hur som helst Petters liv nu dö sen. Det har gjort sen den kom ut. Den peppar så på nåt vis. Den påminner mig om den person jag en gång var. En peppande, positiv människa. Som alltid fann möjligheter och såg lösningar. Ibland undrar jag vart den tjejen är nu? Jag ser inte allt negativt nu det gör jag inte men det är ändå skillnad mot förr.

Kanske livet som gjort mig hård? Tar numera hand om min mamma som om hon vore mitt fjärde barn, hon är mitt fjärde barn. Och jag är ingen bra mamma i den relationen. 

Min fjärde förskoleklass som jag tog emot för två månader sen måste jag ha fått för mina synder. Jag sliter ihjäl mig på jobbet men ändå så känns det inte som om jag kommer nån vart. Kroppen verkar ha börjat säga ifrån. Vaknar så många ggr varje natt så min pulsklocka inte ens kan registrera någon sömn. Vaknar med pulserande huvudvärk och det känns som att jag ska dö. Har varit hos läkare och fått lite mediciner och i natt tror jag att jag sov men det tycker inte klockan. 

Kim är i Rumänien och felix på läger i Åmål. Så det är bara jag och de minsta hemma. Och ikväll blev Lukas sjuk. Så stämningen är på topp. Vet att jag ska vila men jag blir så uttråkad! Läkaren frågade om han skulle sjukskriva mig jag sade nej tack. I’m not a quitter. Vill inte svika. Men försvinner inte den här huvudvärken så ska jag sjukskriva mig en vecka bara för att se om det blir bättre. 

Nu ska jag lyssna på pod och sova! 



Längesen sist

Har inte skrivit här på år och dagar sen känns det som. Livet ser dock ut ungefär som det gjorde sist jag skrev. Jag har varit lite risig och varit hemma från jobbet. Har en del sjukfrånvaro sen i höstas typ fyra dagar sen terminstart. Inte likt mig men jag fick en tuff grupp och det är slitigt som bara den. 

Roar mig däremellan. Varit på show och Pinchos samt druckit vin några gånger med fina vänner. På torsdag eller fredag åker Kim till Rumänien och jobbar ett par dagar. Snart är det höstlov och då drar jag och barnen till Göteborg ett par dagar. Ska umgås med brorsan och hans döttrar samt bompå hotell och ha det gott. 

Felix trivs bra på gymnasiet och har hittat nya vänner precis som jag hade hoppats på. Annars rullar det på med det mesta. Är väldigt tacksam för familj och vänner, mörka kvällar framför en bra serie. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0