All alone

Tisdagmorgon och jag sitter med hög musik och är helt ensam. Känns skönt! Är förkyld, men inget jag lider av. Ryggen krånglar också. Kanske är ryggskott på gång. Haha vadå måla fan på väggen. Stop it! Barnen är iväg på teater med förskolan/fritids och Kimpa drog till Sthlm för en timme sen. 
 
Helgen har varit bra. Vi har handlat, lekt, sett på film och bra serier och ätit gott. I söndags var jag och Alice iväg på lekdate och gårdagen spenderades inomhus med barnen. Grannpojken kom hit redan vid sju eftersom det var PKU på fritids. På eftermiddagen åkte vi in och handlade så skåpen är fyllda hela veckan lång. 
 
Nu ska jag nog spraya näsan lite och sen se på lite Greys! 

Life

Känner mig lite sårbar ikväll. Full med känslor och ibland är det så jävla jobbigt. Surfar in på aftonbladet och läser hur en bil kommit med bredställ och kört på en massa ungdomar. En trettonårig pojke är död och jag dör en smula jag med. Jag orkar inte läsa om sån skit och sån sorg. Bara tanken på att behöva förlora ett barn får mig att kräkas. På allvar jag får hålla tillbaka spyan. 
 
Ja tycker att livet är så fantastiskt. Jag älskar det och jag är livrädd för att förlora nån närstående eller att själv behöva lämna in. Jag vill inte missa allt fint som väntar. Jag tar vara på varenda dag och jag njuter verkligen av allt som hör livet till. Eller ja det mesta. Jag är av uppfattningen att folk klagar alldeles för mycket och att de wastar sina liv. Eller tid i deras liv. Sen vet jag att livet inte alltid är roligt och att man inte bara kan roa sig. Men man kan göra det bästa av det. 
 
Man lever bara en gång och det går inte göra om det.

Weekend

Helgen fortgår och allt är tiptop här på Bläckhornet. Pappan i familjen kom hem i fredags innan läggdags och barnen var överlyckliga. Åt middag och marängsviss och firade hans hemkomst. Felix hade en kompis som sover över och innan de varvade ner så var det fullt ös medvetslös här hemma. Killarna knoppade tidigt och vaknade i bra tid dagen efter. Sist låg de vakna till halv tolv och vaknade innan sex, men som tur var gick det bättre denna gång. Vaknade av att Lukas kom in strax innan sju imorse och frågade "vart är min nuttefilt då?".
 
Sen fick vi bege oss till metropolen Krille för att handla lite vinterkläder till barnen. Fick tag i kläder till alla tre och lite mössor och vantar samt fodrade stövlar till Alice. Lukas har redan fått ett par och vi hittade inga i Felix storlek, men det kommer. Däremot har han blivit av med sina nya fodrade regnbyxor på förskolan. Kim tog med dem dit i tisdags och sen dess är det spårlöst borta. Trist när vädret är som det är, men de kommer väl fram. Efter handlingen drog vi till godislagret och handlade mer godis än vi behöver under en månads tid tror jag. Sen Maxi och mat på donken. Kom hem och körde Felix till en kompis och Alice fick en kompis hit. De lekte i tre timmar utan att jag behövde lägga mig i en enda gång. Lukas var med på ett hörn och försökte då och då göra sig lustig genom att skoja om bajs. Han har ärvt morfarshumor there´s all there is to it. Sen åt vi en god kvällsmat och tog kvällen. Barnen fick godis och sen såg jag och Kim på en film tillsammans. What to expect when you´re expecting. Den var småkul, söt och enkel och en och annan tår kom det. Det ligger ju så nära mig själv. Har ju fött tre barn och sånt sitter så starkt. 
 
Har inga planer för morgondagen än så länge. Städa bara måste jag göra. Till veckan är det höstlov och förutom en halloweenrunda med barnen så är inget direkt planerat. Jag blir själv med barnen hela veckan, men det går det med. De är så fantastiska så jag blir stum. Alla på sitt egna vis. Felix kom hem med en önskelista inför julen. Överst hade han skrivit att han önskade att alla i andra länder skulle få det bättre. Den pojken har verkligen hjärtat på rätta stället. Fan vilket bra jobb vi har gjort Kim!
 
På tal om halloween så kom det precis tre ungar och knackade på. Halloween är på onsdag. Men alla tror olika sen kanske man inte behöver tigga godis om man är så stor så man är ute vid elva. Eller är det bara jag som är inskränkt!? Bara för att påskkärringdräkten bytts mot läskiga kostymer där man inte behöver visa sin identitet så är det okej? Men men american style I guess! 
 
Kram och godnatt! 

Helg!

Nu är det kvällen. Tar helgen nu! Barnen har haft långa dagar på förskolan och det märks på dem att de är slitna. Fick smeka dem medhårs nu på kvällskvisten för att undvika diverse utbrott som jag i ärlighetens namn inte själv orkade med. Lukas och Alice utdelade ett varsitt slag på varandra och mottagaren bölade stort. Felix ramlade omkull och slog sig. Alla ledsna, alla trötta. Därav mitt beslut att ta helgen och vara lediga imorgon. Inte riktigt humant för dem denna vecka. Men som tur är lägger de sig tidigt på kvällarna. 
 
Fick ett sms från Kim där han berättade för mig vad jag surfade på. Teknik, teknik. Tur han håller koll på mig. Ska försöka att inte porrsurfa så mycket ;)
 
Lukas är så roligt och klok. Berättade för Alice att hon inte fick kalla sin fina lillebror för ful. Sen dunsar det till och han ramlar ur soffan "JÄDJAJ" hör jag. Haha ja man har inte tråkigt med barn i huset i alla fall. 
 
Nu ska jag bädda ner mig. Har stått ute halva dagen. Usch det var riktigt kyligt idag. Årets första snö! Sen ringde Kim från stockholm och oj oj WTF det snöar. Hos oss kom det först :) 
 
Imorgon kommer han hem! 

Tisdagskväll

Ikväll är jag trött och lite ensam. Trött för att jag började jobba tidigt och gick upp redan vid fem. Ensam för att Kimpa åkte till sthlm imorse. Blir alltid extra sårbar när jag är trött. Oj vad jag kan grina, men ikväll är jag inte ledsen. Men det är dubbelt det där. Han får gärna åka iväg och jobba och jag och barnen har det bra fast han är borta. Blir ju mer ansvar på mig och lite stressigt eftersom jag måste ta alla lämningar och hämtningar på förskolan varje dag. Men annars går det ingen nöd på oss. Det är ju snart fredag igen. MEN det säger jag idag, alla som känner mig vet att det vänder snabbt. 
 
Har iaf jobbat idag och på eftermiddagen passade jag på att hälsa på Mia en sväng. Hon bjöd på stora goda bullar och vi uppdaterade varandra om det senaste. Jag är verkligen så välsignad med fina vänner. Nu kommer tårarna istället. Men mina vänner är absolut de allra bästa man kan ha och de roligaste med. Fan vilken fullträff jag gjorde! 
 
Just nu är fyra av mina närmaste vänner gravida, vilket är oerhört kul! Mia är en av dem och hon ska ha sitt andra barn om några veckor. Sen har vi Alex som väntar sitt fjärde, Sofia sitt andra och Ulrika sitt första. Det här är så stort och så roligt. Fick reda på att Ulrika väntade barn idag. Har kännt på mig detta och idag fick jag det bekräftat. Hon ville att vi skulle ses men vi andra hade missat att svara. Så jag fick så dåligt samvete för jag brukar alltid se till att svara på meddelanden. Jag tycker att det handlar om respekt. Får man ett meddelande så svarar man, har man ett missat samtal så ringer man upp. NEJ det kanske man inte gör, men jag gör. Eller uppenbarligen så missar jag det ibland men det känns inte okej. Men jag vet allka har fullt upp och så även jag. Det går i ett jäkla tempo. Men jag prioriterar vänner och kommer aldrig sluta. Men det vore förbannat skönt om dygnet hade fler timmar eller om helgerna alltid var tre dagar.  
 
Nu ska jag få nummer ett i säng sen kryper jag ner framför Greys. I´m lovin it!

Lekland och skolgård

Försöker mig på att blogga. Mina dator mår sisådär och ikväll går det inte riktigt att öppna alla internetsidor helt enkelt. Kim har lagt in en beställning på en ny som vi skickar in imorgon. Så kommer den i veckan. Då är han i Sthlm igen. Men när katten är borta så dansar råttorna på bordet så givetvis lånar jag hans då.
 
Ännu en helg att lägga till handlingarna. Det har varit fullt ös. I lördags gick vi upp i tid och åkte iväg till lek och buslandet med tre kompisar och deras barn. Barnen lekte och hade roligt och allihopa var slitna sen efteråt. Det var en bra dag att åka på eftersom det regnade hela dagen lång.
 
Idag gick vi också upp i tid och åkte till Felix skola och byggde på deras skolgård. Det fixades ett bollplank, en stor sandlåda, en lägerplats med vindskydd och grillplats med bänkar samt en hinderbana. Folk jobbade hårt och framförallt var det en hel del grävning på schemat. Jag har ont i hela armen (är ju inte precis van med kroppsarbete). Sen grillades det korv. På vägen hem åkte jag förbi kinan och köpte med mat till mig själv (en fördel med att inte äta korv). Sen var jag så trött så jag lade mig på soffan en sväng medans barnen lekte brevid mig.
 
På kvällen lagade Kim en fläskfilégryta och jag fixade en fruktsallad och sen bjöd vi hem mamma på sen middag. Nu ligger kidsen och vi har avnjutit Solsidan och ska nu se en varsin serie på en varsin tv. Hade egentligen en film att se. Men jag orkar faktiskt inte. Har ingen lust att somna en halvtimme in i filmen för att sen inte somna i sängen sen.
 
På tal om grävning så gräver vi (Kim) en del här hemma med. Har grävt upp ett par meter fram till elskåpet. Projekt projekt, alltid finns det att göra om man säger så.
 

Kväll

Igår sabbade jag min dator. Kim fick igång den men det är bara tillfälligt, Den kommer att dö snart! Den är on lifesupport kan man säga. För den dog lite för nån timme sen igen. Tänker inte sörja, i så fall bara de fyratusen kronorna jag spenderar på att köpa en ny. Märks hur beroende man är. Många har ju gått över till att mest surfa på sina mobiler. Det gör jag med. Men jag föredrar fortfarande datorn framför mobben måste jag säga.
 
Idag jobbade jag sen kom in med barnen till mig för han skulle på ett möte på jobbet. Jag tog med barnen och åkte hem till Linda och kraschade in på Albins kalas. Men dit kom en massa släkt så vi åkte hem rätt så fort. Hem och lagade mat, lattjade med kids och sen läggning av dem. Sen såg vi på ett avsnitt Homeland.
 
Håller barnen hemma från förskolan denna vecka eftersom vi är lite rädda för att få magsjukan. Nu verkar det inte vara nån fara alls. Men hellre safe than sorry. Den enda som lider av detta är Alice som längtar efter sina kompisar.
 
Annars så är det lugnt. Sitter och funderar lite på någon form av aktivitet framöver. Har kommit på något som jag tycker vore kul att göra. Kimpa verkar ganska med på planerna men inget är bestämt. Det är inget stort men ett litet avbrott i vardagen. Idag fick jag höra att jag roade mig mycket. Så långt skulle jag inte dra det, men jag älskar att ha roligt och hitta på saker. Det behöver inte vara så dyrt eller avancerat. Men vi lever liksom bara en gång. Man ska ha roligt, man ska leva! Fick jag bestämma skulle vi hitta på saker hela tiden. Ser ofta till att ha nåt att se fram emot. Kan vara en bio, lunch med en kompis, party eller nån rolig aktivitet med familjen. Som nu t.ex nu ska jag gå och sova. Men det finns inget som att bara sova här för mig. Utan då sätter jag på ett avsnitt av min favoritserie. Sen bullar jag upp med min filmkudde och kryper ner under täcket. Sen ser jag tills jag märker att jag somnar då stänger jag av och sover sen sött.
 
Sov sött!
 
 

Monday morning

Det är så roligt att Lukas är så stor nu så man kan föra konversationer med honom. Han berättar historier och om sina dagar och saker han varit med om. Och han är så klok, som en liten vis farbror (precis som sin storebror när han var liten). Man kan fråga honom saker och få de bästa svaren. Här om dagen kom han till mig och berättade att vi hade en råtta i huset. Han berättade även att det var Tyra som hade tagit in den.
 
I vanlig ordning så sopade jag upp musen på sopskyffeln och visade barnen. Då ser jag till min stora förskräckelse att musen andas. Den ligger helt stilla men då och då så andas den djupt och stressat. Gav mig ångest faktiskt. Undra hur pass skadad den var? Skulle man ge den till katterna igen så det fick avsluta vad de påbörjat? Skulle jag själv ta livet av den eller släppa den fri? Katterna verkade inte så intresserade och jag kan inte ta livet av något levande. Efter ångest och en del funderade så lade jag den försiktigt i skogen. Antagligen led den en stund innan den dog. Tänkte på den då och då och funderade på om jag skulle gå dit och se om den var kvar. Fick intala mig att det "bara" var en liten mus. Min sambo upplyste mig att han gjort samma sak många ggr. Dock utan ångest. En gång slängde han ner en stor telefonkatalog på en levande mus som sprang runt i ett rum. Skulle jag aldrig klara men å andra sidan lyfter han ut dem i svansen ibland när de lever. Inget jag skulle prova på kan jag lova. Men men sånt här händer ju här hemma rätt ofta eftersom vi har fyra rovdjur i huset.
 
Nu ska jag gå och käka lite frulle. Är hemma och myser med barnen idag igen. Kim är och lotsar rätt en lastbil med stor container ner i urskogen. Vädret är trist, så det blir nog inte så mycket mer action än så här idag. Grannen har magsjuka och med risk för att låta negativ så säger jag att nu sitter jag bara och väntar på att vi ska få skiten. För det får vi ju alltid. Men men en dag i taget.
 
Mina barn är så innovativa. Alice har just klätt ut sig till rödluvan med huckle och korg. Hon ska gå till sin mormor som är sjuk berättar hon. Lukas sitter brevid och leker med skeppet och han placerar ut kanoner i båten och för konversationer med Kapten Krok.
 
 
 
Smått ska det va!
 
 
 

Read all about it

Gick just in på facebook och såg att en bekant gått och gift sig. De var så otroligt fina på korten tillsammans. Hon var så vackert gravid och de såg så harmoniska och lyckliga ut. Och jag vet att de är fantastiska människor och givetvis så rann tårarna.
 
Jag stöter på en del jobbiga människor i mitt jobb och i livet och det talar man gärna om. Men alla dessa fantastiska människor man känner då. Får de den uppmärksamheten det förtjänar? Jag tycker rent allmänt att vi alla borde bli bättre på att berömma människor runt omkring oss. Det gör dem så gott. Utan dem skulle man inte ha det livet man har.
 
Min sambo är fantatisk, han är säll, han är en bra pappa och han är glad och varm. Min mamma som alltid ställer upp på mig och min bror. Pengar, kläder, barnvakt, ärendet. You name it hon gör det. Svärmor som också alltid ställer upp. Svärfar som hjälper oss massvis han med med både det ena och det andra. Brorsan som alltid finns där och tänker på oss. Kim syskon som jag håller av så mycket. Alla mina fina vänner som alltid lyssnar, aldrig dömmer, alltid orkar med. Vad vore jag utan er alla? Mina barn med såklart. Men de älskar man villkorslöst. Dem kräver man inget av, inte på det sättet.
 
Nej fan gnäll mindre och älska mer! Jag borde göra det jag med känner jag. Fokusera på det positiva i livet för det finns så mycket som är bra. Och acceptera varandra för dem vi är. Alla har mindre charmiga sidor men vissa saker måste man bara köpa så är det bara. Sen ska man givetvis sålla bort alla rötägg det ska man absolut. Livet är för kort för att wasta time på dem.
 
Går och gråter av mig allt allt svart och somnar med ett leende på läpparna!

Helg på Bläckhornet

Idag spenderade vi en söndag på ett vettigt sätt. Svärmor och svägerskan kom hit och vi åkte in på bytesmarknaden en snabbis. Man kan säkert fynda en del, finns säkert guldkorn men vi hittade inga. Hittade en Didrikssonoverall för 150 kronor men både jag och Kim ansåg att den var för trashig för att få följa med hem. Vi drog till China och åt lunch istället. Lika gott som vanligt och mysigt. Skulle ha gått på kakbuffé men kände att det sved lite att betala över 300 kronor bara för att mosa i sig kakor. Speciellt när vi redan spenderat en femhundring på kinamat. Åkte till Maxi och veckohandlade och där fick alla i familjen välja en varsin kak/bullsort och så åkte vi hem och fikade hos oss istället.
 
Annars har barnen lekt och roat sig hela dagen. De leker väldigt bra här hemma nu och de är väldigt harmoniska. De blir osams då och då men så är det ju med syskon. Vi hade kojor i hela huset nu på kvällen. Jag tog mig ett storröj och sen såg det fint ut. Kan inte ta kvällen med en enda leksam på golvet eller ett glas på diskbänken. Det går bara inte! Sen satte Kim upp mina nya lampor som jag köpte och helt plötsligt blev det mysigt i huset igen. En av fördelarna med mörket och rusket där ute. Man kan mysa inomhus desto mer.
 
Igår var vi bara hemma och hängde. Kim drog på fotokurs och skulle handa både i Karlstad och på Maxi. Men han glömde plånboken här hemma. Så han fick åka till Ikea och äta fyrakronorskorv till lunch för sina parkeringspengar. Sen på kvällen så sprayade han sina nya skor som han sen glömde ute hela natten. De var lite lätt blöta imorse, stora pölari dem. Själv då råkade jag diska glaset med Alice två tappade tänder i diskmaskinen i börja på veckan.
 
Nyss så såg vi På Solsidan som jag alltid glömmer bort. Men man läser ju om det på fejjan så man blir påmind som tur är. Samma visa förra veckan. Just nu ser Kim ikapp förra avsnittet av Greys. Sen blir det Homeland med lite popcorn och must.
 
Vad veckan bjuder på vet jag inte riktigt än. Men inom sinom tid så.......

Freitag!

Äntligen är det fredag! Har haft en väldigt härlig vecka med barnen och sen egentid med film i sängen på kvällarna. Mannen har varit borta men jag har verkligen inget att klaga på. Men så har jag inte behövt jobba heller utan valt att bara vara hemma och skrota. Mycket skönt! Fick bukmigrän inatt och fy fan va hemskt det är. Hade det en natt förra veckan med annars har jag varit rätt förskonad mot det en mycket lång tid nu. Så imorse när barnen började vakna så var jag riktigt trött eftersom jag varit vaken två timmar mitt i natten. Så mitt tålamod med barnen är idag lite lätt sänkt faktiskt. Men just nu sitter de och leker fint tillsammans med lego. Kim tog med det hemifrån och de älskar det. Finns lite figurer, nån karusell och husvagn. Snart kommer en kompis till Alice hit och leker. De har inte setts på över en månad så det blir nog skoj för dem.
 
Ikväll kommer min man hem och han förväntade sig nybonade golv och putsade fönster och säkert god mat på bordet. Lovade honom oxå röda mattan. Bara det bästa är gott nog :)
 
Planerna för helgen är rätt lugna. Kim ska på fotokurs imorgon och jag överväger att följa med honom till Karlstad för att shoppa lite medans han är iväg. Fixar i så fall givetvis barnvakt för Felix ska på kalas samtidigt. Är sugen på att knäcka en kickifestis med kompisarna snart med.
 
Nu ska jag fixa lunch till kidsen! Trevlig helg på dig!

Slapparvecka

Vet ni jag har tagit en veckas ledigt! Och det var precis vad jag behövde. Jag har jobbat mkt sista tiden och det har tagit lite på krafterna. Inte för mycket men jag har ändå fått jobba rätt hårt. Har en man som försörjer mig denna vecka och som jag saknar honom. Vi klarar oss bra ändå just nu men jag saknar den fysiska Kim. Vill bara hålla om honom och pussa på honom!

Man kunde tro att han skulle sitta på röven nu och vara ledig så länge han har lön, men sån är inte han. Han har redan en del på gång. Han är iaf ingen latoxe min man. Åh vad jag älskar den mannen. I femton år har vi hängt med varandra, tack!
 
Mår lite bättre idag men har ont i halsen, men ite värre än så. Lukas är riktigt snorig och inatt så babblade han så jag var säker på att han skulle vakna med feber. Men icke! Inte varm alls, bara snorig och sjukt söt.
 
Är så glad över att jag har så roliga och bra vänner. Vi förstår varandra och avslutar varandras meningar. Vi har en hel del insidejokes som farmarkramar t.ex. Ni är bäst! Det är väldigt skönt att ha så mycket bra människor i ens närhet. Det gör livet så mycket enklare att leva.
 
Nu har jag inget mer att svamla om.

Ullared

Igår spenderade jag dagen på Gekås i Ullared. Halva dagen spenderades förvisso oxå på en buss men ändå. Åkte med Linda, Jeanette och Jenny och det var en trevlig resa. Hade ingen inköpslista utan köpte det jag ville ha. Kom hem med en hel del och bromsade mig själv i affären. Kom undan väldigt billigt. Är mest nöjd att jag kom över ett dockskåp för 300 istället för 500 som det kostar här hemma i staden. Fick tag i lampor, mattor, julklappar och ytterst lite kläder. Fanns några guldkorn men hade inte riktigt tid att kolla allt. Nästa år kanske man skulle åka ner och bo över och gå där i två dagar för det är svårt att hinna med. Men jag gör det mest för nöjes skull. Hade inga saker jag absolut var tvungen att ha. Det jag inte köper där köper jag på andra håll. Fast å andra sidan så vill jag dit igen. Till våren va tjejer? Så kan man köpa mer åt sig själv och inte bara alla dessa julklappar som man måste.
 
På vägen hem började jag känna mig krasslig. Trodde att det bara var trötthet, men icke. Vaknade upp sjuk och ynklig. Men eftersom jag har mina barn på världens bästa förskola så ringde jag och frågade om de fick komma femtontimmarstiden och det fick dem gärna. Så för första gången på mycket länge så sitter jag hemma själv och jag tänker njuta. Tänker vila och försöka kurera. Eftersom Kimpa är borta hela veckan så kan det behövas. Som tur var fick jag njuta av de små nu imorse. När jag hämtar dem från förskolan så har jagt lovat dem fika och filmmys. Och Felix fick gå till skolan med sin jumpsuit som jag inhandlade igår. Han var mycket lycklig. Underbara ungar!
 
I staden är det marknad och jag är inte minsta sugen på att gå, Känns fab att bara sitta hemma och glo för en gångs skull! Sitter och njuter av hög musik. Eminems verison av Listen to your heart. Citerar Tina "Allt han tar i blir till guld".
 

Just give me a reason

Dags att skriva lite tror jag bestämt. Inläggen duggar ju inte direkt tätt här. Börjar med förra veckan som jag spenderade mestadels med att jobba. På fredagen stack jag och Alice på lekdejt när jag jobbat färdigt. Det uppskattades av både mig och min dotter. Det enda hon gör just nu är att tjatar om att hon vill leka. Det får hon ju givetvis bara det funkar att få till. Hon har typ tre komisar här nere som hon uppskattar att leka med så man gör ju så gott man kan. Förskolepersonalen sa att hon var populär och att barnen gärna lekte med henne eftersom hon är så påhittig. Kändes skönt att höra. På kvällen sen åkte vi hem och åt tacos.
 
I lördags var det ännu mer lek på schemat. Alice var hos grannen och lekte och grannen var här. Jag och killarna köpte lite fika och knallade över til mormor. Mormor var inte hemma så efter att ha lekt med grannpojken en stund så knallade vi till skolgården och där fick killarna fika. På kvällen drog Kimpa på fest och jag somnade framför en film.

Igår var vi hemma på förmiddagen och sen på eftermiddagen var det dags för kalas. Arvid fyllde ett år och det skulle ju givetvis firas. Mycket mysigt och gott fika. Väldigt många barn med kan jag säga. Ungar högt och lågt. Men de lekte och hade kul. Tog med dem ut när volymen och värmen i huset blev lite väl hög. Sen åkte vi hem och slängde i ungarna lite gröt innan sänggåendet.
 
Idag har vi veckohandlat eftersom Kimpa drar till Stockholm imorgon. Själv drar jag till Ullared imorgonbitti. Så Kim hinner lämna på förskolan innan han åker. På eftermiddagen blir de hämtade av farmor och Rickard som tar hand om dem hemma hos oss. Är så glad för att vi har ett sånt bra nätverk runt oss. Finns alltid någon som ställer upp! Det är vi givetvis evigt tacksamma för.

Annars har detta i ärlighetens namn varit lite av en skitdag. Känner mig inte alls på humör. Startade ett stort gräl med min sambo förut. Ibland behöver man faktiskt rensa luften litegrann. Kan tillägga att jag givetvis inte är thrilled över att han åker iväg. Behövs väl ingen einstein för att förstå det. Men det är bara att gilla läget. Retirera och slicka sina sår. Dessutom så hände det två andra riktigt tråkiga saker idag. Inte hos oss men hos folk som står oss nära.
 
 
 
 
 
Charlie hade gjort en blöjtårta till ett par kompisar som ska ha barn om några veckor.
 
Tårta var gott tyckte ettåringen! :)
 
 

Tisdag

Nu är kvällen här och jag är så trött så det värker i kroppen! Men det är skönt att vara utarbetad, en härlig känsla. Sen sist har vi haft helg. På lördagen var vi på Åtorpsmarken hela familjen. Köpte en massa skräp och stumpor.
 
På söndagen veckohandlade vi utan barnen som var hos mormor och den äldsta var hemma själv. Sen började vi veckan med att vara hemma på måndagen. Kim är numera arbetsbefriad. Så vi tog en tur till Karlstad. Jag tog barnen till Mariebergsskogen medans Kim gick i tråkaffärer. Åkte in på Blomsterlandet på vägen hem men lyckades att inte köpa en orkidé. Mina hemma är bra mkt finare faktiskt.
 
Idag var det dags för jobb igen och Alice åkte på teater i Karlstad med förskolan. Kom hem och lagade mat och tvättade. Lukas däckade på soffan. Hade jag legat där hade jag gjort samma sak. Nu väntar jag in att Alice film ska ta slut sen ska jag lägga henne. Och sen mig själv med framför en film i sängen. YEAY! Alice har tappat sin andra tand under helgen!
 
En kul sak som hände idag. Lukas satt vid bordet och jag i rummet brevid. Då bara säger eller ropar han helt appropå "Alice lyssnade inte på fröknarna idag". Jag frågade Alice om hon det var sant. Nej sa hon, hon hade allt lyssnat. Sen var det helt plötsligt en tjej som älskade sin mamma väldigt mycket. Haha men det roliga var att lillebror på 2,5 år skvallrade. Han älskar att sitta med min kalender och läsa i den. Och det verkar som om han har fattat att det är just en kalender där jag skriver vad vi gör. För han började babbla för sig själv. "Här var vi på legoland, nu åker vi hem och nu är vi i Karston (karlstad). Med lite tur så är han ett litet geni! :)
 

RSS 2.0