År 2022

Det här med att blogga suger jag tydligen på. Men det är väl nåt man inte gör längre. Men kanske ska jag kicka liv i denna blogg nästa år. För imorgon är det nyår och strax därefter börjar 2023. Ska bli skönt med ett nytt år. Alla säger att detta varit ett skitår. Jag förstår tanken, det har varit rätt nattsvart ett tag. Pandemi i två år, Ryssland, inflation, Elkris mm. Men mitt personliga år har nog varit helt okej eller riktigt bra kanske om jag tänker efter. Jag väljer ju att oftast se saker positivt! Och då blir det ofta bra.

Vad har det här året bjudit på då? Kommer inte riktigt ihåg detaljer. Men Felix tog studenten, började göra värnplikten. Alice konfirmerade sig, jag tog emot min första etta. Vi åkte till Mallis en vecka i sommar, jag hängde med en massa fantastiska människor och det om något är verkligen något att vara tacksam för. Jag fick spendera ännu ett år men mitt livs kärlek. 

Det låter kanske lite väl lulligt och gulligt, det hände säkert en massa jobbiga saker med. Jag jobbar och slet och grinade av utmattning mellan varven om jag känner mig själv rätt. 

Har inga planer alls för 2023, kanske en resa runt påsk och jag ska hänga lite mer på gymmet och stoppa i mig lite mindre fett och socker. Lovar inte några mirakel, för det vet jag att jag nog inte kan leva upp till. 

Ha ett gott nytt år! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0