Hösten är här

Inatt sov vi i svärmors stuga. Det var jag, kim och Lukas som åkte ner. Alice ville stanna hemma. Vi åkte ner för att Felix skulle få ta hem sina klasskompisar som han umgås med. De är ett killgäng på 7 killar som umgås frekvent. De fann varandra ganska fort när de började gymnasiet ihop för två år sen. Det tog inte alltför lång tid sen fick de börja med distansstudier, men de hängde ihop ändå. De bor utspritt i hela värmland men umgås ofta via datorn och ser på film, sport Mm ihop över nätet. Vi drog iaf hemifrån så de skulle få plats och att sova över och umgås lite. På kvällen så tog vi en promenad ner till sjön jag och Lukas och det är så otroligt tydligt att det är höst. Överlag så tycker jag att första tecknet på att det är höst ofta visar sig direkt det slår över till augusti. 

Det gör inget att det är höst, jag har haft en fantastisk sommar! Jag har flängt runt, umgåtts med kompisar, kollegor, jag har badat så mycket så jag nästan trott att jag skulle utveckla simhud mellan tår och fingrar. Jag älskar sommaren och vill aldrig att den ska ta slut, men det gör den ändå och det är okej. 

På tisdag tar jag emot min nya klass. Det blir spännande, tanken är att jag ska plugga hela hösten också. Sen har jag fått ett riktigt ballesugarschema (förlåt) men det har jag. Men det löser sig. Tur att man inte är nån latmask. 

I fredags var jag hemma hos Mia och åt god mat och badade bubbel. Nu har vi planerat inför hennes 40-årsdag, eller inte dagen med vi har planerat så vi kan fira henne ordentligt. Det ser jag verkligen fram emot! 

För att bota lite jobbångest innan jag skulle jobba så bokade jag en tvådagarskryssning till Gotland. Vi åkte med kompisar, mycket trevligt! Nästa helg drar vi till kolmården. Barnen tröttnar aldrig på det stället. 

Har haft två 40-årsfester och fått fantastiska presenter, som en dag på Loka, chokladprovning mm. Jag har så fantastiska personer i mitt liv. Tog en dag på Loka med kollegor också. Brorsan och tjejerna kom ner en helg med. Då hade vi inte träffat dom sen december-19. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0