Februari

 Nu var det längesen jag skrev. Den är inte speciellt levande denna blogg. Ska försöka bli bättre. Skriver för mig själv och för att minnas tillbaka på livet. Lätt att man glömmer annars. 

Har ju hänt en hel del sen sist men samtidigt ingenting alls. Varit en liten tuff period. Mamma är dålig, har ju inte skrivit så Mkt om henne här alls. Men senaste åren har hon varit hemmasittande. Och hennes psykiska och fysiska hälsa är allt annat än bra. Jag har skött hennes mediciner samt handling sista åren. Men nu har vi utökat hemtjänst. Men hon är inlagd på sjukhus. För andra gången på två veckor. Och hon kan inte redogöra för något alls. Men har precis pratat med sköterskan och hon är inte döende just nu som jag trodde. 

Varit med om en grej på jobbet som tog hårt och sårade, men förutom det så går jobbet bra, jag har fått en fantastisk klass. 

Här hemma börjar köket ta form, ena delen är klar. Men nu ska Kim gipsa vardagsrummet samt lägga golv där så kan vi han börja att bygga ön sen. Känns väldigt bra. Jag har världens finaste och bästa man. 

Idag hade vi utvecklingssamtal för Felix. Han kämpar på med studierna och gör oss stolta. Han har kommit med i ett Afrikaprojekt på skolan. Så han ska till Afrika i tre veckor om ett år. De antog inte många alls så det var kul att han kom med. Han fyller snart 18, sjukt ju! 

Lukas fyller 11 om några dagar och Alice är 13 och i sina värsta tonår. Hon tar nästan livet av mig vissa dagar. Nästan inte hanterbart (för mig) men vi kämpar på. 

Annars på sociala planet så är det ju som det är med denna förbannade jävla pandemin. Tur jag har mina kollegor som jag ser som några av mina närmaste vänner. Utan dom hade jag blivit galen här. Håll i, håll ut i alla ära, jag vill bara bli vaccinerad Nån jävla gång. Men antar att de flesta av oss känner så. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0