Pluggdags

Måndag nu och dags att sätta igång med pluggandet. Får ju se det som ett sista ryck innan det är väldigt lugnt igen ett par veckor åtminstonde tills bebisen behagar komma ut. Hur som helst så har jag en tenta på torsdag och inför den ska det läsas ett par böcker, det är en didaktisk tenta om hur man lär ut matte med olika material och vad som förväntas av en lärare samt en del annat. Kommer nog att bli en bra och intressant tenta tror jag. Kommer att hålla på hela dagen från 8.30 på morgonen till 16.00 på eftermiddagen. Har ju varit ledig sen i torsdags för att plugga till den. Men har knappt öppnat en bok förrens nu. Har bara vilat och haft det gott. I fredags åkte jag till stan med Alex och barnen och handlade diverse saker och Felix ställde till vissa scener i affären, han måste ha varit trött och hungrig för han grinade så personlen i affären fick bära runt på honom. I lördags åkte vi hem till svärfar och åt och umgicks hela dagen sen hem och såg på film och igår åkte vi och köpte tapeter till hallen, blev gråaktiga snygga faktiskt. Felix fick välja av 2 sorter och valde samma som mig och Kim gillade dom oxå så dom fick det bli. Så nästa helg blir det tapetsering för hela slanten. Sen handlade vi en del annat som gardiner och julgrejer. Sen hem till Tina för att fika, för där har vi inte varit på länge. Felix hade väldigt roligt och hade dansuppvisning för oss alla. Men det var ett uppskattat besök för så sent som i morse ville han flytta hem till Tina, jag sa då att han kanske kunde få sova över där nån gång eventuellt och det ville han men helst med mamma och pappa med sig för annars blir han så orolig hehe.

Kan knappt fatta att detta är det sista jag gör i skolan innan jag ska vara ledig ett bra tag. Har sett hur min mammapenning kommer att bli och kommer nog att vara ledig tills början av november nästa år ja alltså ett år nu. Kommer dock att läsa en kurs i maj som jag missat förut den håller på i 5 veckor och det är ju skönt att komma hemifrån lite annars blir jag nog ledig ett år. Det känns iaf som att det lugnar ner sig och allt ordnar upp sig jag var ju orolig för vad jag skulle få för mammapenning och var rädd att jag skulle få lägsta ersättning men det slapp jag som tur var.

Förutom tentan så händer det inte så himla mycket faktiskt, det är rätt lugnt här. Idag kommer kameran som vi har beställt så nu kommer jag att ta en massa bilder och några på magen. Brukar inte hålla på med sånt där men det kan ju vara kul att ta några bilder iaf för att komma ihåg hur man verkligen ser ut. Den är rätt så stor magen faktiskt. Enligt bf så är det exakt en månad tills bebisen ska komma ut nu men vi får väl se. Så sen när skolan är över så ska jag hålla på och inreda till liten samt gå upp på vinden och hämta ner bebiskläder från Felix och tvätta upp, ska bli så roligt!

Nu ska jag äta frukost och börja läsa lite smått.

:(

Måste bara få klaga lite. Har just sett klart Idol och det är ju förskräckligt. Att Evelina ska åka ut och äckliga Sam ska få vara kvar. Han sjunger fult och värdelöst och med tillgjord röst samtidigt som han spänner hela kroppen och ser konstig ut på ögonen. Han är hemskt värdelös och jag fattar inte att han kan få vara kvar i tävlingen. Eller ja jag fattar det måste ju vara så att småbrudar ringer och röstar på honom. Evelina å andra sidan är så söt så man skulle kunna äta upp henne. Det är bara ett tv-program men jisses vad upprörd man kan bli. Nu går jag och lägger mig.

Har förresten beställt en jättensygg liten ny kamera, shit vad jag längtar tills den kommer så vi kan börja fota igen, då jäklar ska jag ta kort det kan jag lova. Våran har varit trasig ett tag och jag har missat att ta kort på riktigt länge men nu nu ska det ske.

Time flies

Sitter och ser på Idol, har varit i stan med Alex idag och handlat en jäkla massa sen hem och haft fredagsmys. Sitter och läser på aftonbladet och det ska ju vara USA jag säger bara det, obildade jävla människor. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article110... det är helt sjukt alltså. Men men så är det.

Imorgon ska vi kanske kolla på tapeter, måste få hallen klar så vi kan börja flytta in i bebisens rum, allts flytta in bebisen saker ingenting är ordnat. Börjar få panik alltså bebisen ska komma om en månad och om 2 månader är det jul, vadå att tiden går fort?

Lösningar på väg

Saker och ting har en förmåga att lösa sig av sig självt eller med lite hjälp av mig sånt gillar vi, mer sånt tack! Jag har pratat med csn om att jag ska ta ett studieuppehåll och trots det gav dom mig en utbetalning jag inte ska ha, fint för mig för pengar behöver man ju alltid. Sen pratade jag med en sävlig kvinna från försäkringskassan (ja jag lovar vilken människa alltså jag fick dra orden ur henne och det var tyst så många ggr så tyst så jag undrade om jag skulle lägga på). Men hur som helst hon trodde att jag skulle kunna få en mammapenning baserad på den lön jag hade när jag jobbade innan jag fick Felix. Eftersom jag efter det varit mammaledig och sen direkt börjat plugga så skulle den inkomsten ha frusit inne. Det blir inga miljarder men mer än jag skulle ha fått annars så de får jag väl vara nöjd med antar jag. Sen kommer jag även att läsa en kurs sen i maj som jag missade i våras, då får Kim vara hemma och så får jag gå i skolan, superbra faktiskt. Det löser sig, ser ljust på det här med framtiden nu.

Idag har vi varit hemma hos mamma och hjälpt henne att ta ner kakel sen har Felix haft fest på dagis och varit utklädd till en riddarkung som han själv säger. När jag hämtade honom var han alldeles svettig för han hade dansat till Crazy frog ett antal timmar, men nöjd som bara den med dagen var han. Imorgon ska jag umgås med Alex och låna böcker inför tentan samt shoppa en del. I helgen blir det mer shopping bla tapeter sen middag hos svärfar samt en del pluggande. Blir nog bra det här. Nu ska jag hoppa i säng. Natti natti!

Tentan är över:)

Tentan idag gick inte helt fullkomligt åt h-vetet som jag tidigare förutspått. Jag vet inte om jag skrapade ihop nog med poäng för att få ett godkänt men kanske, det kan vara på det berömda men hur som helst så känns det skönt att det är över och att jag gjorde mitt bästa. Fanns en fråga jag inte svarade på hade absolut ingen aning om vad hon menade med den. Frågade henne en snabbis och hon sa att jag nog missat den föreläsningen och då gav jag upp direkt. Kan ju inte sitta och gissa mig fram. Hade med mig grymt mycket massäck till tentan iaf eftersom jag skulle missa lunchen, mest drycker iof fick i mig smörgås och lite godis resten fick jag släpa med mig hem igen. Typiskt mig att ladda upp som inför vintern eller så hehe. Sen åkte jag hem till Krille och hälsade på Charlie en sväng och såg hennes nya stora lägenhet, sen tog vi en lunch på stan, jättetrevligt så klart!

Imorgon har dom Prins och Prinsessfest på Felix dagis, dom har det istället för Halloweenfest så jag gick iväg och köpte honom en fin dräkt. Köpte egentligen inte någon kungadräkt utan det var mer en ja jag tror dom kallade den för gladiatordräkt, men den såg ut som nån blandning av kungadräkt och riddardräkt. Han var så nöjd så, sen ska han ha en jättefin krona som Kim har gjort åt honom så det blir nog bra. Han ser fram emot denna fest. Men ack va sliten han är, han är helt utmattad lillen. Kom till våran säng mitt i natten häromnatten och hade växtvärk och var ledsen. Han fick sova hos oss och det tog väl en halvtimme eller nåt och så kissade han ner sig, så jag hörde hur det plaskade på golvet under oss. Så jag fick väcka alla och Kim fick krångla med att ta bort allt från sängen madrassskydd och allt och tvätta och bädda rent, sen dess var han väl sliten för igår hämtade jag honom på dagis och han skrek och grät hela vägen hem. Lade sig ner på asfalten och grejer. Men jag höll minen och tog det lugnt och när vi kom innanför dörren kunde vi kramas och lugna ner honom. Samma sak ikväll efter middagen så skrek och grina han som besatt och inget var bra. Skulle ha duschat men struntade i det och gör det imorgonbitti i stället. Så jag satsade på att få honom i säng och fick det runt sju så nu ska han förhoppningsvis vara utvilad imorgon:) Att ens rara lilla pojke kan förvandlas till ett monster så snabbt, det är ganska otroligt men men så är det ju för alla föräldrar.

Kollade på barnkläder idag förresten det skulle jag ha låtit bli man blir ju för fasen alldeles sjuk av det och vill köpa hela affären. Har bara köpt ett enda plagg till denna bebis och det blir nog lugnt tills vi ser vad det är för sort, är det en pojke så har vi kläder så det räcker och blir över ett tag. Kommer ju köpa en massa ändå sen det är ju oundvikligt.

I helgen blir det lugnt, ska plugga inför en annan tenta som vi har om en vecka då blir det en didaktisk sådan. Men annars blir det lugnt eventuellt köpa tapeter och hälsa på svärfar.

Har verkligen inget vettigt att skriva här, mest rappakalja tycker jag. Ska sova nu oxå börjar bli dags för det. Numera är man ju trött och tjock mest hela dagarna:)

Helgen

Vart ska jag börja tro? Kanske där jag slutade sist helt enkelt. I helgen har det hänt grejer. I fredags var det urnnedssättning av pappa, det var vackert och fint. Han har fått en jättefin gravplats faktiskt. Sen åkte vi iväg och åt ute, åt en massa gott och blev mätt som få. I lördags var det dags för klassfesten det där 10 årsjubileumet, vi åkte ner på förfest redan innna fyra. Det var trevligt och man fick träffa en del gamla klasskamrater. Var inte jättemånga som kom, men det var kul att träffa dom som dök upp. En kille har jag inte sett en gång sen vi slutade för över tio år sen så det var trevligt, många kramar blev det. Sen åkte vi en buss in till stan och satte oss i lokalen för att äta och dricka gott. Gott var det och mätt blev man, var ju buffé men efter en kvart eller så, plockade dom bort maten, inte vad jag kallar buffé kanske, jag var iof mätt men ändå. Sen var det kaffe och mintkaka i ett annat rum, helt plötsligt upptäckte jag en del termosar och en kartong med små små mintkakor. Eftersom vi betalat 370 spänn för kalaset så satte vi i oss en hel del kakor vid mitt bord. En dj var där och spelade gamla låtar som var populära på den tiden vi gick på högstadiet typ "Cottoneye Joe", en del dansade. Inte jag dock dansar aldrig nykter som låten med Uggla. Inte full heller för den delen:) Efter ett tag lämnade folk stället för att dra vidare till statt som för första gången på länge kunde höja sin medelålder ett snäpp. Vi vandrade ner till stan men åkte hem istället. Förresten den där intrigen jag hoppades på inträffade givetvis, shit vad jag älskar att ha rätt!

I går gick jag och Felix på tipspromenad, sen hem och sov middag och vidare till mamma för att äta mat sen hem och sova ännu mera middag, var helt slut igår. På kvällen hade vi familjemys och såg på film ihop. Slutsatsen är att jag har haft en väldigt bra helg. Ingen matte har nästan blivit räknad men men så är det ibland. På onsdag har jag mattetenta och har en del ångest över den, har räknat hela dagen i skolan idag och imorgon ska jag sitta hemma och räkna så mycket jag orkar. Sen kommer jag att gå sdt på onsdag och göra mitt bästa så får det gå som det går sen. Blir det omtenta så blir det, i så fall lördag den 24:e fyra dagar innan BF, blir spännande det här.

I natt inträffade något otäckt, precis när jag skulle somna in så började jag hosta och få upp en massa saliv nästan som att jag skulle spy och kvävas samtidigt, sen hände detta 3 ggr i rad precis när jag skulle till att somna. Jag fick lite ångest och gick upp och öppnade dörren och fick lite luft. Sen fick jag ont i magen men då kunde jag ta samarin och novalucol så det gick över, men jag fick sitta uppe ett tag och skaka först. Otäckt som fan hoppas det inte inträffar igen. Kim hade målat inomhus igår fick för mig att det kunde bero på det?

Annars är det lugnt på de flesta fronter faktiskt, 5 veckor kvar tills bebisen ska komma ungefär. Folk tycker att jag är väldigt stor och att det ser ut som att bebisen ska ploppa ut när som helst. Som den gamla klasskamraten sa "Är du inte lite rund?" haha jo jag är väl det.

Nu ska jag försöka räkna några tal matte innan det är kvällen. Kram!

Hetsjakt

Jag vet att jag har en förmåga att vara förbannad ibland, jag vet det och tro mig jag lider av det. Idag sa min sambo att det skulle vara kul att vara hemma utan att jag ser så nedrans sur ut. Var sur i morse, men det berodde på stress. Jag får ångest över när han och Felix inte kommer upp ur sängen och vi kommer iväg sent. Jag hatar att komma sent, men ändå så gör jag ofta det, sånt stör mig väldigt mycket. Men jag ska försöka vara på bättre humör för sån är jag ju egentligen att när jag är glad så är jag verkligen glad, antar att jag bara är trött och då blir det svårare att hålla humöret uppe men jag ska försöka.

Men en sak som gör mig förbannad måste jag få ta upp nu. Surfade in på aftonbladet och möttes av en bild på en död björn och rubriker om att jägarna vill ha licens på att jaga björn och skjuta av stammen lite istället för att bara ha skyddsjakt på dom. Ni som känner mig, en djurälskande vegetarian vet att detta gör mig riktigt upprörd, ni som inte känner mig vet det nu. Jag tycker att detta är helt befängt, varför ska man skjuta mer djur än man redan gör? Jo nu har en björn dödat en människa och en annan björn har skadat 2 människor, jag tycker att det är hemskt absolut, men tycker ändå att man är på djurens domäner när man är ute och jagar med skällande hundar ute i skogen. Björnen bor i skogen och där måste han få göra som han vill. Självklart tycker jag inte att det är bra när han har ihjäl människor men nu har det hänt och då får jägarna och svenska folket panik. Shit en sak vi inte rår på det måste vi genast ändra på liksom. Jag kan förstå om det var så att björnarna sprang runt i samhället och hade ihjäl folk men i den djupaste skog alltså. Samma sak med vargar som dödar hundar, ja så är det kanske men släpp inte hunden lös i skogen då så slipper du det problemet. Står på djurens sida här. Tycker det är så hetsigt och upprört och knepigt bara men det är ju jag det.

Idag hade vi lite torsdagsmys och Kim trollade fram en ny Lillefotfilm till Felix, imorgon ska vi bort på eftermiddagen så då kanske vi inte hinner så vi tog det idag istället. Och lillen kom i säng först nu, tur att det är sovmorgon imorgon.

I skolan idag gick det bra, fick förståelse av klsskamrater gällande en sak och det var jäkligt skönt. Skönt att de kan inse att det inte är jag/vi som är bovarna i dramat. Nu ska jag se på projjan med honey. I helgen blir det klassfest och matte för hela slanten:)

Trött

Det här blir ingen kul blogg. Är trött och irriterad för ovanlighetens skull:) Åkte hem tidigt från skolan idag för att vila och räkna matte. Var så trött så det var svårt att stå upprätt. Längtar efter min ledighet, även fast jag inte gillar att vara hemma så ska det bli skönt att vila ett par veckor. Behöver det jag är så slut. Dagen började illa när jag satte mig brevid fel person för att äta frukost i skolan. Jag kräks på henne, orkar inte lyssna på henne. Jag vet att jag kan prata en del jag med, men inte som henne. Inte om vad min mamma och pappa och resten av den jävla släkten säger. De jag satte mig brevid sa inte ens hej till mig för att dom var så upptagna med att lyssna på henne. Själv kändes det som att huvudet mitt skulle sprängas. Hade ni varit med hade ni förstått vad jag menat. Åh tröttsamt!

Sen hade vi matterepetiton som att inte hjärnan hade nog ändå, men men får väl se vad som händer med denna tenta. Känns som att det kommer gå åt helvete ärligt talat. Finns så mycket som jag inte alls har koll på, skulle ha räknat idag men nu måste jag laga middag igen för han är inte hemma än. Sen är det min läggning och duschning av Felix och i helgen ska jag bort på kassfest och en annan grej så vette fan när jag ska hinna. Är så förbenat trött på kvällarna med så det är sanslöst. Kan inte den här bebisen komma ut snart? Har ont i blygdbenet så jag tror det ska gå av, vankar som en anka och ständigt trött haha. Nej då den får gärna stanna hela tiden ut i magen för annars hinner vi inte klart med allt som ska göras.

Ikväll blir det matteräkning, ska inte ens sätta på tv:n eller sitta vid datorn utan ska nagla mig fast vid köksbordet tametusan. I helgen är det klassfest som sagt om jag ska skriva om nåt positivt. Kommer nog bli kul att se alla igen, kommer bara sitta och observera hela kvällen tror jag. Blir spännande detta. Jag och Linda hoppas på en intrig men vilken kan jag inte skriva här, får väl se om det blir som vi vill haha.

Nu ska jag laga mat till fatte. Kram

Fan

Det stämmer nog det här med att vad man än gör så blir det fel. Även fast man inte vill eller menar det så råkar man såra människor som står en nära. Fan! Sen är jag oxå trött på människor som ringer mitt i natten. Enda gången dom vågar ringa mitt i natten efter en större dos av alkohol. Jag blir så jävla trött!

Damm överallt

Man kan bli aggressiv för mindre känner jag bara idag. Om vi börjar från början så mår jag iaf nu mycket bättre än vad jag gjorde förra veckan. Efter att ha haft akuta magsmärtor på torsdagsmorgon så gick det sedan över och blev bättre och bättre. På fredagen var jag tillbaka i skolan igen och genomförde en redovisning tillsammans med resterande i min studiegrupp. När jag kom hem från skolan var jag trött och trött i ryggen men vilade lite och sen var det bra igen och sen dess har det hållit i sig som tur är och nu mår jag bra igen. Igår åkte vi och åt ute med svärfar, svägerskan och hennes pojkvän, det var trevligt och väldigt gott. Felix var så duktig och åt upp all sin mat samt all sin efterrätt. Sen åkte vi vidare till godislagret och maxi för att inhandla diverse nödvändigheter och onödvändigheter inför helgen. Sen hem och njöt av tv:n.

Idag vaknade jag av att Fleeze tog in en levande fågel som flög runt i panik för att sedan flyga upp och sätta sig på bokhyllan. Andra levande djuret denna vecka. Sist var det en lite mus, sen trampade vi nästan i inälvor imorse med, trevligt med katter eller hur?
Har suttit och räknat matte ett tag men det är inte helt lätt. Har ju snart tenta och jag ska göra mitt yttersta för att klara av den. På tal om det här med att bli aggressiv förresten. Min käre sambo slipar i hallen idag och är duktig och arbetssam absolut. Det tråkigta med det hela är bara att då finns det ingenstans för oss övriga familjemedlemmar att ta vägen. Eftersom vi inte har någon dörr till vårat kök så går det inte att stänga ute dammet heller utan det bara strömmar in och lägger sig överallt på frukten disken bänken ja allt. Där satt jag min dummer och försökte räkna matte och blev indammad. Alla andra dörrar går ju att stänga men dammet kryper in överallt speciellt när man öppnar dörrarna igen med. Så hela huset är fullt med damm, tur att det är städdag idag men ändå det är ju damm överallt på väggar tavlor mm det blir till att torka noga sen. Det är en sån här sak som gör mig aggressiv, jag totalt hatar det. Jag älskar min sambo för att han gör det här med samtidigt så hatar jag själva handlingen. Eller snarare resultatet av handligen. Speciellt när det är i hallen mitt i huset är det i ett rum man slipar så går det ju bara att stänga in sig, men inte nu. Jaja skitsamma I´ve made my point antar jag.

Jag är fast här i datarummet tills han är klar därute men vet ej om jag har nåt mer att blogga om. Hmm? Är i v.34 nu förresten så om allt går som det ska så är det bara ungefär 7 veckor kvar nu tills bebisen kommer. Det går fort, har fortfarande inga namn klara men det ordnar sig nog bebisen kommer ju inte gå namnlös om man säger så. Jag ska till BM på tisdag tror jag det var, ska bli skönt att få höra hjärtljuden och se om allt ser bra ut. Har u varit en del krångel sista tiden men förhoppningsvis så är allt bra med bebisen iaf, han rör sig i magen iaf som tur är. Drömde i natt att jag födde jag fick värkar kl:12 och kl:16 var bebisen ute, vi fick en underbart söt liten kille som liknade Felix. Ska bli så spännande att se vad som kommer ut, vem som ligger och gömmer sig därinne. Vad det är för en liten individ. Jag tror att det är en liten söt pojke som påminner om Felix men som kommer att bli mörkare och faktiskt få bruna ögon denna gång:) Men man vet aldrig och det är tjusningen med det hela.

Igår var det 3 månader sen pappa gick bort. Saknar honom som bara den så klart. Nu är gravplatsen klar och snart blir det urnnedsättning, så har man nånstans och gå och lägga blommor sen. Kommer nog bli bra tror jag.

Resten av dagen kommer att gå till att städa, räkna matte och eventuellt baka men det sista får vi väl se antar jag, beror på vad jag hinner och inte.

Kram på er!

Torsdag

Idag är det torsdag och jag skulle absolut ha varit i skolan idag, men när jag vaknade imorse imorse vid 5 så hade jag en otrolig magvärk. Gick upp för att duscha men kom inte ens in utan fick gå ut mot medicinskåpet dubbelvikt av smärta. Tog 2 panodil, en samarin samt novalucol och gick in och lade mig i sängen och bet i kudden efter ungefär en timme gick det över och nu är det bra. Men skolan hanns ju inte med alls. Pussade Kim hejdå och sen kom lilla känslan upp ur sin säng (Felix) världens underbaraste unge skulle jag tro. Han är så jävla gullig och go så det är sanslöst. Kim tyckte det var bra att han kom upp och jag med för då kan ju pappa åka till jobbet med puss och kram med sig för åker man utan så kan man ju bli ledsen tyckte Felix. Vi gick och lade oss i sängen och myste lite, jag somnade medan Felix sjöng sånger för mig. Sen gick han och lekte och kom och väckte mig och sa att: "Mamma jag vill att du dukar frukost till mig" senare "Mamma jag fryser snart ihjäl" han hade bara sovit i kallsonger så han klädde sig och vi åt frukost och vandrade iväg till dagis. Idag var det kallt ute så jag tog med overallen till dagis för första gången hittils. I norra värmland kunde det bli upp till 15 cm snö, tur man bor i södra då:)

Som sagt så kom jag inte iväg till skolan idag heller, riktigt synd det men igår kände jag mig bättre än jag hade gjort på ett par dagar så jag var på stan i tio minuter och köpte nougat på marknaden sen åkte jag hem och plockade med disk och lagade mat och det kanske jag inte skulle ha gjort. Enligt Kim ska jag bara ligga på soffan och han ska göra allt, det är ju trevligt i sig men lite trist jag vill ju inta bara ligga ner hela tiden. Men men vi får väl se imorgon ska jag till skolan om så magen går i 1000 bitar jag bara måste så är det bara. Ska redovisa imorgon får väl se hur det går med tanke på att jag inte ens vet vad jag ska säga men det får ordna sig på nåt vis. Min snälla klasskamrat P skulle ringa mig idag och berätta om redovisningen, tur man har förstående klasskamrater.

Igår var jag hos en läkare förresten men han kunde inte berätta nåt som jag inte redan visste. Han lyssnade på hjärtat, lungorna och bebisen sen lämnade jag urinprov och blod för andra gången denna vecka. I måndags låg mitt hb på 104 efter att ha ätit järntabletter i 3 veckor. Så i måndags sa min BM att jag skulle öka dosen till 2 tabletter per dag och igår hade jag höjt mitt hb till 120! Det låter ju helt otroligt om du frågar mig, bra men otroligt. Hur som helst så betalade jag 150 kronor för att få höra att han inte visste var det var för fel på mig, när jag frågade vad jag skulle göra så kunde han inte svara på det, jag får väl forsätta vila sa jag Ja du får väl det sa han. Jag vill ju egentligen gå till specialist mvc men dom vill inte gärna ta emot mig. Så det är väl bara att vänta ut det här och hoppas att det inte är bebisen som krånglar eller att det sätter några spår på bebben det skulle jag aldrig fixa. Kan ju inte låta bli att noja mig liksom när jag mår som jag mår.

Har kommit på jag med att alllt detta kan grunda sig på att det har varit för mycket för mig ett tag nu, all matte och det här med pappa och så. Har ju ändå kämpat i skolan och gått upp tidigt och släpat mig i väg det tar ju på orken. Kanske bara är kroppen som säger ifrån nu. men jag vill ju kämpa jag vill ju inte ge upp, men denna fysiska smärta får även mig att stanna upp ett tag.

Från en sak till en helt annan. Igår såg jag och Kimpa på Prison break och fan vad besviken jag blev. Fy vad jag ogillade denna handlingen. Kan inte skriva vad som hände med tanke på att en del av er som läser ser i Sverigetakt men fan säger jag bara! Nu vill jag (nästan) inte se serien mer! Vill bara hoppa in genom rutan och ge Michael en kram för allt hans kämpande haha. Snygg som fan är han oxå nästan så man storknar i soffan.
 
Nu ska jag nog besvära kära Alex med ett telefonsamtal!:)

Illa illa

Ja vart ska jag börja, denna dagen har varit lite småknasig. Är fortfarande inte bra skulle vilja påstå att jag är sämre än någonsin utan att låta dramatisk. Hade tänkt att försöka åka till skolan idag men gav väldigt fort upp den planen isället ringde jag och bad om en akuttid hos BM, det fick jag de trodde först att det kunde vara havandeskapsförgiftning men efter att ha lämnat urinprov samt kollat blodtrtcket kunde de utesluta det. Fick kolla järnvärdet i blodet med och det var fortfarande kvar på samma, de tyckte att det var konstigt men tur var att det inte hade sjunkit ytterligare iaf så jag ska börja ta 2 tabletter per dag istället bestämde vi. Sen fick jag träffa läkaren som kände på mig lite och sa att jag var lite inflammerad i nån muskel eller så och hon sa att det kanske var magkatarr eller så, jag skulle börja äta 5 novalucol om dagen. Har ätit det idag men det gör varken till eller från. Tog nyss värktabletter med och dom hjälpte en kvart eller så och nu är det värre igen. Jag är helt orkeslös, orkar varken stå eller gå bara ligga ner. Jag har en hemsk smärta i magen och i ryggen, ibland bara grinar jag av smärta och vet inte vart jag ska ta vägen. Blir natten lika illa som denna natt och jag inte är ett dugg bättre imorgon då ringer jag igen och ber att få komma in nånstans för jag klarar inte det här längre.

Annars händer inget annat än att jag missar en massa av skolan just nu, det suger en del det med men vad gör man?

Kram!

Dålig

Nu är det dags igen. Nu mår jag så där piss igen som jag gjort 3 ggr sen i somras, detta är alltså tredje gången jag mår så här denna graviditet och jag mår inte bra så mycket kan jag säga. Kände det redan imorse efter frukosten att jag var väldigt trött och hade ont i hela kroppen. Känns seriöst som att ryggen ska gå av på mitten. Trots smärta så åkte vi till Mariestad för att kolla på flyguppvisning, men det var inte mycket att ha för det var så jäkla dimmigt att man inte såg planen och dom ställde in för säkerhetens skull. Sedan begav vi oss mot en restaurang för att bli bjudna på mat av svärfar, trevligt i sig men det var så fullt på restaurangen och mer än dom hade kapacitet för. Vi fick hämta egna menyer sen tog den ungefär en timme, en och en halv innan vi fick maten, sen när den väl kom var det knappt varm. Innan maten kom så höll jag på att somna av utmattning mot en vägg därinne. Men jag klandrar dom inte egentligen de hade verkligen fullt upp. Felix hade tålamod hela tiden så det berömde vi honom för. Sen gick Kimpa och hämtade bilen, jag orkade inte gå en meter. Sen åkte vi hem och hade lördagsmys med diverse gottigheter och en Lillefotfilm, det var mysigt. Resten av kvällen ska spenderas på soffan framför projan den med kan jag lova.

Jag hoppas jag är bättre imorgon, ska eventuellt hälsa på en kompis som vi inte varit hos sen i somras, sen ska det tvättas och räknas matte till en förbannelse. Kommer inte hinna med veckans beting den här gången heller men jag ska göra så gott jag kan. Har snart 2 tentor och det känns hemskt om jag ska vara ärlig, kommer aldrig att klara det känns det som. Vill bara lägga mig ner och gråta, orkar inte detta längre, så känns det nu iaf, vet ju av erferanhet att det snart känns bättre. Men den här jävla matten tar knäcken på vem som helst, alla i min klass är trötta på matte nu och många är avundjsuka på mig som får ett uppehåll snart.

Förövrigt så har vi köpt en barnvagn, men lämnat tillbaka den och igår kom Kim hem med en ny barnvagn, fin är den så jag tror att det blir bra. Fick en massa tillbehör med och ett bra pris med så vi får vara nöjda. Nu ska jag återvända till soffan. So long!

RSS 2.0