Damm överallt

Man kan bli aggressiv för mindre känner jag bara idag. Om vi börjar från början så mår jag iaf nu mycket bättre än vad jag gjorde förra veckan. Efter att ha haft akuta magsmärtor på torsdagsmorgon så gick det sedan över och blev bättre och bättre. På fredagen var jag tillbaka i skolan igen och genomförde en redovisning tillsammans med resterande i min studiegrupp. När jag kom hem från skolan var jag trött och trött i ryggen men vilade lite och sen var det bra igen och sen dess har det hållit i sig som tur är och nu mår jag bra igen. Igår åkte vi och åt ute med svärfar, svägerskan och hennes pojkvän, det var trevligt och väldigt gott. Felix var så duktig och åt upp all sin mat samt all sin efterrätt. Sen åkte vi vidare till godislagret och maxi för att inhandla diverse nödvändigheter och onödvändigheter inför helgen. Sen hem och njöt av tv:n.

Idag vaknade jag av att Fleeze tog in en levande fågel som flög runt i panik för att sedan flyga upp och sätta sig på bokhyllan. Andra levande djuret denna vecka. Sist var det en lite mus, sen trampade vi nästan i inälvor imorse med, trevligt med katter eller hur?
Har suttit och räknat matte ett tag men det är inte helt lätt. Har ju snart tenta och jag ska göra mitt yttersta för att klara av den. På tal om det här med att bli aggressiv förresten. Min käre sambo slipar i hallen idag och är duktig och arbetssam absolut. Det tråkigta med det hela är bara att då finns det ingenstans för oss övriga familjemedlemmar att ta vägen. Eftersom vi inte har någon dörr till vårat kök så går det inte att stänga ute dammet heller utan det bara strömmar in och lägger sig överallt på frukten disken bänken ja allt. Där satt jag min dummer och försökte räkna matte och blev indammad. Alla andra dörrar går ju att stänga men dammet kryper in överallt speciellt när man öppnar dörrarna igen med. Så hela huset är fullt med damm, tur att det är städdag idag men ändå det är ju damm överallt på väggar tavlor mm det blir till att torka noga sen. Det är en sån här sak som gör mig aggressiv, jag totalt hatar det. Jag älskar min sambo för att han gör det här med samtidigt så hatar jag själva handlingen. Eller snarare resultatet av handligen. Speciellt när det är i hallen mitt i huset är det i ett rum man slipar så går det ju bara att stänga in sig, men inte nu. Jaja skitsamma I´ve made my point antar jag.

Jag är fast här i datarummet tills han är klar därute men vet ej om jag har nåt mer att blogga om. Hmm? Är i v.34 nu förresten så om allt går som det ska så är det bara ungefär 7 veckor kvar nu tills bebisen kommer. Det går fort, har fortfarande inga namn klara men det ordnar sig nog bebisen kommer ju inte gå namnlös om man säger så. Jag ska till BM på tisdag tror jag det var, ska bli skönt att få höra hjärtljuden och se om allt ser bra ut. Har u varit en del krångel sista tiden men förhoppningsvis så är allt bra med bebisen iaf, han rör sig i magen iaf som tur är. Drömde i natt att jag födde jag fick värkar kl:12 och kl:16 var bebisen ute, vi fick en underbart söt liten kille som liknade Felix. Ska bli så spännande att se vad som kommer ut, vem som ligger och gömmer sig därinne. Vad det är för en liten individ. Jag tror att det är en liten söt pojke som påminner om Felix men som kommer att bli mörkare och faktiskt få bruna ögon denna gång:) Men man vet aldrig och det är tjusningen med det hela.

Igår var det 3 månader sen pappa gick bort. Saknar honom som bara den så klart. Nu är gravplatsen klar och snart blir det urnnedsättning, så har man nånstans och gå och lägga blommor sen. Kommer nog bli bra tror jag.

Resten av dagen kommer att gå till att städa, räkna matte och eventuellt baka men det sista får vi väl se antar jag, beror på vad jag hinner och inte.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: johanna

Malte är ett fint namn på en pojke.
Märta är ett fint namn på en flicka.

Men de namnen ska jag ha ;)

2007-10-15 @ 09:28:07
URL: http://bruno.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0