Underbart!

Idag fyller lille prinsen, våran lilla Felix blir 4 år idag. Kan inte förstå att det är 4 år sen jag låg på bb och klämde ut honom men så är det uppenbarligen. Han fick en present i sängen i morse en cykelhjälm han kommer ju att få en ny cykel av farmor men det vet han inte om än. Han önskade sig 3 drakar och 2 svärd i present, och vi har iaf köpt en av drakarna. En som kan gå själv och en del andra grejer kan han med. Felix såg den på toys r´us och blev helt betuttad i den. Och idag tog vi med en massa gott till dagis som han ska bjuda på och han var så stolt lillen. Underbart att se faktiskt. Sen i eftermiddag kommer släkten och det blir tårtkalas. Har köpt prinsesstårta från ejes (Felix favorit).

En annan underbar sak som har hänt är att jag och Kim idag varit på vul och sett våran bebis. Var riktigt nervös först och höll Kims hand krampaktigt. Har ju haft lite funderingar om allt varit som det skulle med bebisen. Men det var det bebisen rörde sig och vi såg hjärtat slå. Helt underbart kan jag lova. En sten föll från hjärtat. Men sista tiden har jag känt att det nog varit okej för jag har återfått illamåendet ibland och själv känt att livmodern vuxit. Så i november/december kommer vårat lilla tillskott till familjen ut. Längtar så!

Nu ska jag avrunda här och gå och hämta födelsedagsbarnet på dagis.

Senaste tiden

Dags för en blogg igen. Livet har inte varit jätteroligt senaste tiden en del uppgångar ja sånt som sker då och då i ens liv ni vet. Sen har lillen varit sjuk en massa. Först fick han magsjukan förra veckan och kräktes en hel natt och nu har han fått en förkyldning och hosta som tillslut nu blev en öroninflammation. Så i natt har han hållit oss alla vakna men som tur var så fick vi en tid till doktorn nu i eftermiddags och där fick han pecillin som han ska äta i fem dagar. Känns bra så kommer han snart bli frisk igen.

Imorgon ska jag gå ut och äta med några kompisar, det ser jag fram emot, har varit hemma ett par veckor nu och behöver ut och socialisera mig med omvärlden lite. Slutar på jobbet på onsdag och vet inte om jag får vara kvar sen till hösten eller inte. I skolan är det en massa pluggande att göra som jag inte riktigt orkar med nu men det ordnar sig tillslut så klart.

På tisdag fyller Felix 4 år! Förstår fortfarande inte hur fort tiden kan gå, han ser fram emot kalaset och all grön tårta som han ska äta. Ska fixa hans presenter i helgen när lönen kommer. Sen blir det kalas på tisdag. Skulle ha åkt till Liseberg på söndag men det blir inte av pga av sjukdom och andra saker så det blir väl till att fira mammsen litegrann.

Annars e de dvala. Finns en del andra saker jag oroar mig för, men ska iväg till läkare och kolla upp det på tisdag så får man klarhet sen efter det, känns bra och skrämmande på samma gång.

Nu ska jag gå och boka bord och ha filmmys med familjen. kram!

Freedagsångest

Måste blogga en stund, känner mig lite nedstämd för kvällen. Har haft Felix hemma 2 dagar nu och det är mysigt men det har inte hunnits med så mycket pluggande och det ger mig ångest. Sen är jag inte så förtjust i att sitta hemma hela dagarna, jag vill ha något att göra. Så klart finns det alltid saker att göra i hemmet men så vill jag inte ha det jag vill vara borta på dagarna och komma hem och uppskatta hemmet på kvällarna. Working nine to five what a way to make a living liksom. I kväll blir det lugnt antingen så sätter jag mig och skriver lite eller ännu troligare att jag ser på tv eller Sex and the city i sovrummet eller nåt sånt. Måste plugga men jag har ingen lust alls.

Imorgon ska det veckohandlas samt åka till Filipstad och hämta en bok som A har köpt åt mig snäll som hon är. Får åka 10 mil extra för en bok eller så men vad gör man då? På söndag blir det Liseberg för hela slanten, det blir nog mysigt men intensivt som sagt. Läkarbesök till veckan annars mest pluggande och ett seminarie. Undra hur man ska hinna med allt? Gud vad jag gnäller har gjort det hela dagen, jag börjar faktiskt tröttna på mig själv nu tro det eller ej men så är det. Har varit på dåligt humör och haft dåligt tålamod. Tycker synd om Felix som fått stå ut med mig i 2 dagar nu. Har just haft fredagsmys idag blev det Pongo och dom 101 dalmatinerna. Sen käkade vi 5 månaders gammal foxkola. Så blir det när man handlar i en lanthandel:(

Vad mer ska jag gnälla på? (ja det är min blogg jag gnäller hur mycket jag vill haha). Hmm inget tror jag. Längtar efter bebisen nog för att jag kommer att vara uttråkad som mammaledig men det kommer bli underbart på så många sätt ändå så klart, men än är det långt kvar tills november. Nu ska jag ringa Linda och se om hon kan muntra upp mig hehe.

Kram och gokväll!

Fortsättning på min torsdag

Har varit hemma hela dagen med Felix men jag är väldigt tveksam till att det var magsjuka han hade. Efter att han hade kräkt så mådde han hur bra som helst och ät både lunch, mellis och middag med en väldig aptit. Hade det varit en riktig magsjuka hade det ju märkts på hans matintag.

Han var så gullig, han låg på golvet med en filt med 10 gosedjur under och det skulle föreställa hans mage för han skulle få bebisar han med. Så ryckte han bort filten och bebisarna föddes. Sen frågade jag om han inte skulle ge dom mat? Jo dom ska få lite mjölk sa han och förde en och en mot sitt bröst och gjorde smackljud. Gullig unge det där!

Ikväll ska jag gå på bio med Kimpa, blir till att se på Spiderman 3, sena föreställningen så farfar får vara barnvakt till 23.30 i natt men han behöver inte anstränga sig då lillen sover innan han ens kommit hit.

Har förresten varit på inskrivning hos BM nu det gick bra, jag fick en otroligt gullig och rar BM så det känns bra. Allt verkade bra och såg bra ut än så länge. Hon satte datumet 27/11 men det tror jag inte alls på faktiskt, tror på 28:e men det är ju bara en dags skillnad vi får väl se den kommer väl ut när den känner för det hehe.

magsjuka? och skolångest

Den här dagen började lite dumt. Kim försov sig Felix fick akut ont i magen och jag fick ge honom laxerande. Sen när det väl var över (han grät hela tiden och sa att det gjorde så ont i magen) så kräktes han. Vi skulle gå till dagis men först skulle vi kolla om våran igelkott hade ätit upp maten vi lagt ut till honom då helt plötsligt börjar Felix kräkas på gräset. Åh nej magsjuka tänker jag. Vet fortfarande inte vad det berodde på om han är sjuk eller inte. Nu är han väldigt pigg och jag trodde ett tag att han kräktes för att det blev knasigt med magen efter laxerande, men det har aldrig hänt förut så det är svårt att säga varken det ena eller det andra. Men han får vara hemma från dagis idag för att avvakta så får vi se. Hoppas bara han slipper kräkas mer.

På söndag bär det av mot Liseberg med jobbet och jag kanske tar Felix med mig och då vill vi ju inte vara sjuka. Hoppas på att Kim och felix följer med, men vi får se som sagt. Jag ser fram emot det iaf och alla andra ungar som ska med oxå, det är kul att kunna hitta på nåt med dom så här på våren, sen slutar vi ju snart på jobbet oxå så det är ett bra avslut.

I skolan ska jag skriva världens uppsats med undesökning, läsa 1000 sidor litteratur samt att jag har kvar en massa andra uppgifter med så jag har fruktansvärd ångest får väl se vart detta slutar. Just nu känns det inte som att jag ens orkar ta tag i det, men det måste jag ju. Sen är Felix hemma nu och jag har massa praktik att ta igen, vet inte alls hur jag ska få ihop det här om jag ska vara ärlig. Vi får väl se vart det slutar....

Nu ska jag sätta igång så jag får något gjort under dagen. Kram på er!

Äta bör man annars dör man...

 
Shit vad jag e mätt! Har varit hos svärmor idag och grillat korv och ätit våfflor sen åkte vi hem och då gjorde jag en massa pastasallad och egen vitlöksdressing, tror fan jag spricker snart. Får skylla mig själv, man behöver inte alltid klämma i sig en massa haha.

Hmm annars har det varit en lugn helg har inte gjort så mycket med den, imorgon bär det av till Molkom om allt går som det ska. Ska grilla med studiegruppen. Lite problem hur jag ska ta mig hem bara men det får ordna sig på något vis. Annars är det skrivande som är på tapeten nu. Ska vara hemma ett tag nu och skriva en värstinguppsats och en del andra uppgifter. Ser inte fram emot det, föredrar att vara i skolan faktiskt. Sen är det svårt att ha självdisciplin och få saker gjorda det är jag fruktansvärt dålig på tyvärr:( men men det får gå på nåt vis.

Nästa helg blir det Liseberg med jobbet, ska bli roligt. Trist att jag inte kan åka alla karuseller i år för det hade jag gärna velat. Får hålla mig till Kållerado och Flumride:) Att inte åka Balder kommer att kännas knepigt tror jag.

Nu ska jag snart lägga Felix och njuta lite av kvällen.

RSS 2.0