Teorin avklarad

Nu har det snart gått en vecka sen jag kom hem ifrån Säffle. Jag har pluggat inför teorin mest. Vet knappt nåt annat jag gjort. Har övningskört en del. Till svärmors stuga samt hem ifrån Karlstad och en del inne i stan. Igår skrev jag teoriprovet och fick godkänt. Efteråt åkte vi och köpte klinkers och färg till hallen och lilla toan. 

På söndag åker jag tillbaka till Säffle för att köra i några dagar till. Samt peppa mina kurskompisar som ska köra upp. Iaf tre av dem, en fick inte godkänt på teorin och en har valt att skjuta lite på sin uppkörning. Min tanke är att spendera några dagar där då jag inte har lust att vara där hela veckan. Sist jag var där så kunde jag ju plugga under tiden jag inte körde. Nu behöver jag ju bara köra så det blir segt att sitta i Säffle i en hel vecka när jag "bara" kan köra två timmar/dag. Så min plan är att köra några dagar sen åka hem och träna med Kim. Men vi får se hur det går och vad min körlärare tycker. 

Renoveringen går framåt och nu har vi gips på väggarna i hallen och på toan. Kim är så jäkla duktig. Vad gjorde jag för att förtjäna den mannen? ❤️🙏

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Två veckor i Säffle

De senaste veckorna har jag befunnit mig i Säffle. Jag har gått en intensivkurs för att skaffa ett körkort. Det har varit två intensiva men väldigt roliga veckor. Jag åkte upp med en av mina närmaste vänner Charlie. Väl där uppe var det fyra elever till. Ellen 40 från Gbg, Lien 29 år ifrån Vänersborg, Paul 19 från Ulricehamn samt En indisk tjej Swetha 29 ifrån Gbg. Vi fann Ellen väldigt fort. Vi stöttade och peppade varandra. Speciellt vi tre. Gick och handlade på mat på Coop, skrattade och fanns där tillsammans. Vi pluggade ganska mycket bortemellan. Satt med pärmar och datorer och gjorde olika prov. Varje dag så övningskörde vi två timmar med våran lärare. Vi gjorde riskettan och risktvåan (halkbanan). Vissa kvällar gick vi ut och åt. Jag delade rum med Charlie. Och jag hade det väldigt bra där borta. Det var med tårar i ögonen jag åkte hem igen. Jag skriver teorin i veckan och klarar jag den så åker jag upp ett par dagar till och kör mer. Jag kör även med kim här hemma. Det är så roligt och nu jävlar ska jag ta det här jäkla kortet! 

Hemma igen och njuter av mina blommor där ute och att vara ledig. Har klängt en del på Kim. Han har tyvärr börjat jobba igen. Han kämpar på med renoveringen här hemma. Jag älskar honom så mycket att jag nästan spricker! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Semester

Idag fyller jag år. 39 år! Så gammal har jag gått och blivit. Jag är glad att det inte är 40 just i denna pandemi. För då ska jag minsann ha fest så är det bara. 

Jag har hunnit släppa min fjärde förskoleklass på sommarlov. Firat midsommar utan att fira. Vi har badat mycket, hyrt minibuss och dragit till Kolmården. Och idag åkte vi till Klockaregården och köpte blommor. Så dem planterade jag samtidigt som Kim planterade om alla mina orkidéer. Inte alla, men dem som stod snett i krukan eller helt enkelt behövde planteras om. Får se om dem överlever. En man som planterar om dina blommor är en keeper! 

Har så smått börjat umgås med vänner igen. Så det har blivit en del bubbel i sommar.  På söndag drar jag på intensivkurs i Säffle. Den här gamla könan har nämnligen aldrig skaffat sig ett körkort. Men se det tänkte jag ändra på nu. I höst ska jag plugga heltid på distans och jobba heltid. Det ska bli intressant att se om jag kan knäcka den nöten. I’m sure as hell gonna try! 

Kim har gjutit golv i hall och badrum. Så det går framåt i processen. Felix har fått sommarjobb och startat företag som säljer våfflor. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0