Mys på hemmaplan

Idag var jag inne på jobbet och vände. Åkte dit och öppnade och sen hem igen lagom till frukost. Kimpa började kräkas mitt i natten men jag hade ingen lust att ringa en kollega då eller fem imorse. Han orkade inte stå på benen och inte heller ta hand om några barn i sitt tillstånd. När han väl masade sig till soffan fick han en massa kärlek av Alice som sa att hon älskade sin pappa mest. "Det finns en kille som jag är kär i och det är du pappa". Sen kunde de även pussas på munnen menade hon eftersom båda två var sjuka.

Jag tog med Lukas till affären för att inhandla lite proviant och sen lekte vi ute i snön. När han sov middag så passade jag på att slumra lite jag oxå. Var rätt trött efter dessa nätter. Har njutit av barnen hela dagen. Dessa fantastiska ungar alltså. Hur kunde jag göra nåt så fint? Nåt så rätt!? Alice har varit nöjd och go i flera dagar nu och Lukas går runt och leker och kastar boll till mig. Och han babblar och sjunger en massa. Och Felix som kommer hem från skolan och berättar saker som får mitt hjärta att smälta. Han är snart nio år och han har skrivit ett brev till en tjej! ♥

Kimpa lade sig vid sex för då mådde han riktigt dåligt igen. Jag hade mys med barnen och läste en bok för Alice. Sen läste Felix för mig. Han ska läsa högt tio minuter fyra ggr i veckan i ett par veckor framöver. Han är så duktig och läsningen är automatiserad och jag lyssnar varje kväll. Mys!

När de ringde från jobbet idag så bedyrade jag att jag minsann skulle komma imorgon. Men jag får nog inse att jag måste vara hemma imorgon med. Kim är inte i skick att ta hand om barnen, det är inte rätt mot någon i familjen. Men på torsdag ska vi väl vara på banan igen, om jag och Felix klarar oss vill säga.




Corps

Nu kommer det nog att klagas en hel del bara så att ni vet! Trodde att allt var på väg mot det normala igen. Men igår kom Alice upp vid ett på natten och lade spyan Arne i hallen. Jag tog hand om henne och Kim tog spyan sen fick hon komma in och sova brevid mig medans Kim tog soffan. Hon fortsatte givetvis att kräkas resten av natten precis som sist (för två veckor sen). Sista spyan kom 5.15 och då ställde jag bara ner hinken. Jag var så trött och visste att min klocka skulle ringa vid sex. Tror jag somnade en timme eller så efter ett. Gick faktiskt bra att jobba men när jag kom hem var jag som ett utskitet äppelmos.

Alice fortsatte att kräkas på dagen fram till lunch. Nu på kvällen när jag kom hem så fick hon i sig en halv våffla iaf. Hon hade en macka som hon tagit nått bett på här och var. Plötsligt blev det väldigt tyst i huset och i våran säng fann vi lillebror snaskandes för glatta livet. Sen får Kim ont i magen och tar en av sina morfintabletter som han har. Efter ett tag blir det värre och han blir svimfärdig av smärta. Men nu ligger han och jag tror att det är bättre och han lär sova tills imorgon. Jag ska oxå lägga mig snart, öppning imorgon vilket innebär att klockan ringer fem.

Har avbokat boendet i Gbg. Åker vi inte så kommer Felix klara sig men avbokar vi inte lär han bli sjuk. Så vi skjuter upp det en helg och hoppas att skiten är borta på riktigt då. Trött på detta nu!

Nån som har nåt kul att berätta? Roa mig lite i dessa trista magsjuketider? ;)

Cry me a river

Ännu en helg är över och vi har inte gjort så mycket alls. Igår åkte jag och Kim på husvisning. Vilket ruckel! Massvis med potential men alldeles för mycket att göra. Detta visste jag redan men alltid kul att titta. Golvet var rejält mjukt på ett ställe. Efteråt åkte vi och fikade med svärfar och Yvonne. Sen hem till kidsen och fixade mat och efter maten såg vi på Ronja Rövardotter hela familjen. På kvällen blev det Gladiatorerna med Felix.

Imorse tog vi sovmorgon, sen städade jag och plockade tvätt. Sen satte vi Lukas i vagnen och Alice på bobben och gick hem till mamma där vi åt mat och sen hem igen. Nu ligger alla barnen och imorgon är det en ny jobbvecka igen. Den avslutas på bästa tänkbara vis. Och den kommer att gå fort, det är typ bara måndag och fredag tycker jag.






Sjukt igen

Här hemma är det sjukstuga igen. Igår började Lukas kräkas, tre ggr på trekvart. Men sen lade vi honom och han gnydde några ggr under natten men sov och slapp kräkas. Skönt! Inte helt lätt när de små kräks. Kim har varit risig med och jag är sjukt trött på magsjukan med tanke på att vi haft den från och till i två veckor. Men sparsamt med kräkningar och det är jag väldigt tacksam för. Själv är jag förkyld igen. Andra gången sen jag började på mitt vikariat i december. Jag som nästan aldrig är förkyld annars. Började med halsont och jag vaknade mitt i natten av att det värkte nåt enormt. Tog två tabletter och sen var det över men snorig är jag. Lite segt men jag mår förövrigt bra så jag ska inte klaga.

Jag jobbar, Kim vabbar och så mycket mer händer det väl inte precis. I helgen ska vi på husvisning.

Nu ska jag se tv, sen sova. Väldigt trött!

(Förlåt för så ointressanta inlägg men det händer ju knappt nåt).

Bright and shiny

En mycket bra dag är över! Imorse åkte jag till stan och och gick på brunch med några av tjejerna. Det var mysigt, maten var kanske inte kulinarisk men helt okej. Först fick man amerikanska pannkakor, sen bagels med sallad och lax och sen avslutades det med en kak och tårtbuffé. Helt okej och mysigt som bara den. Kul att någon kommer på nåt nytt här i höla!

Sen åkte jag hem och gick till pulkabacken med Felix och hans kompisar. Alice och Lukas var hemma med Kim för de hade varit och åkt pulka vid kojan på fm. Sen på kvällen blev det tacos med familjen. Nu ligger de små, Felix ska snart sova han med. Sen blir det tv:n resten av kvällen. Imorgon jobbar jag långdag på jobbet.

Imorse bokade jag legoland med. Har pratat om det ett par år men inte kommit iväg. I somras lovade jag Felix att vi skulle åka till våren så nu var det dags att ta tag i det där. Blir ett par dagar i slutet av maj. Och sen blir det som sagt en helg i Gbg om två veckor. Sen även en Ullaredstripp med några av tjejerna i början på mars om allt går som det ska. Man behöver saker att se fram emot!




Arvid <3




Träffade lille Harry i pulkabacken






När jag kom hem så fann jag Alice så här. När mamma är borta är hon mycket kärvänlig med sin pappa


Barnen leker hund ♥


En vanlig lördag

Är inte den flitigaste på att blogga just nu. Men det händer liksom ingenting. Jobbar på dagarna och kommer hem till familjen där det äts middag, torkas, diskas, hängs med barn som sen läggs för att jag ska jäsa i soffan en sväng. Sen sova och sen börjar det om igen.

Imorse tog jag sovmorgon och sen drog jag in till stan för att fylla på skafferiet. Köpte fem papperskassar med mat på Maxi. Nu är det sötebrödsdagar igen i familjen Krisnevski/Röös. Jag känner en oerhörd tillfredsställelse när skåpen är fulla här hemma. Sen har jag hängt med kidsen. Både Felix och Alice har en varsin kompis här så det är full rulle. Pojkarna leker hotell och jag har precis bokat ett dubbelrum.

Kims syskon kanske kommer förbi på en fika om några timmar. Annars bjuder inte dagen på så mycket mer. Film med darlingen ikväll. Men det är ganska gott att ta det lugnt med faktiskt. Lite lagom så där.

Om två veckor åker vi till Göteborg över helgen. Har inte träffat brorsan och Emeli på fem månader och så kan vi bannemej inte ha det! Och imorgon är det brunch med tjejerna så lite saker att se fram emot finns det allt.


Svalkar vinden, värmer solen

Åh jag är så trött! Igår när jag kom hem från jobbet så orkade jag knappt stå upp så jag lade mig ner en sväng. Sånt gör jag aldrig men igår gick det inte att vara uppe. Imorse öppnade jag tidigt och var uppe vid fem och även fast jag bara jobbade halvdag så är jag supertrött nu. Kim skulle till sjukhuset så jag fick åka hem och ta hand om kidsen eftersom Kim vabbar. Men magsjukan håller sig lugn. Felix har fått vara hemma för att han varit risig i kistan men inga mer kräkningar. Så händer inget oförutsett så får alla gå tillbaka imorgon. Barnen behöver till förskolan och leka av sig lite.

Annars händer det inte så mycket, det är lugnt. Kidsen leker och jag jobbar. Längtar efter kvällen så jag kan krypa i bingen. Hade en förhoppning om att vila på soffan men Lukas somnade aldrig så det blev inte riktigt som jag tänkt mig.

I helgen blir det brunch med tjejerna annars inga planer alls!



All about the magsjuka

Satt med Kimpa i soffan under en filt och framför en film och njöt av en lugn och skön fredagskväll! Då kom Alice upp ledsen och alldeles nerspydd. Var bara att byta sängkläder, tvätta av henne och byta pyjamas. Hon började snart att kräkas ännu mer och fick ligga i Kims säng medans han tog soffan. Hon vaknade ett par ggr och jag hjälpte henne att träffa rätt i hinken. Man ligger ju som på nålar när man ligger brevid ett magsjukt barn. Felix sov hos en kompis och jag och kompisens mamma hade ett par timmar innan glatt oss åt att det iaf inte gick nån magsjuka på förskolan.

Idag har hon inte kräkts nåt mer och hon har ätit litegrann så hon mår bättre igen. Det är det bästa med denna sjuka, att den går över så pass fort iaf. Men nu är det så där psykiskt påfrestande. När kommer nästa spya? Vem blir sjuk härnäst? Kalla mig pessimist men jag tror inte att det slutar här. Felix klarar sig sällan. Skulle ha sanerat huset idag men det har jag inte gjort. Vi har givetvis bytt alla sängkläder och handdukar, men hon smittar ju ett dygn till. Istället så tog jag mig en kärringvila på ett par timmar, det var gött!

Grejen är den att det kan komma ifrån Lukas. I onsdags så kräktes han liite, pyttelite men det kom när han böjde sig ner och han sa bara oj. Då ringde jag direkt till dagis som sa att de inte haft ett endaste fall av magsjukan. Det som Lukas fick upp verkade mer som en sur uppstötning och fem sekunder senare satte han sig och åt en massa middag och sen inget mer. Så jag trodde verkligen inte att det var nån magsjuka, men det kanske det var? Jag brukar säga till folk att om era barn kräks och även fast det bara är en gång så var hemma i två dygn. Barn kräks inte av sig själva så ofta. Men jag gick iväg med honom dagen efter och det rådde personalen mig till att göra också. Jaja skitsamma, hade jag haft minsta tro att det var nåt sånt hade jag givetvis haft pojken hemma resten av veckan. Man vet ju aldrig, man kan ju få bacillerna från hundra olika ställen så.

Men än så länge mår ingen annan dåligt, förutom lite psykiskt illamående, blir ju lätt så.

Vad gör ni andra då?


Heelg!

Ber om ursäkt för bloggsvacka, eller egentligen ingen svacka. Har inte haft tid att blogga och inget att skriva om heller för den delen. Hinner knappt läsa andras bloggar heller. Men nyss hann jag beta av 70 nya inlägg på bloglovin! Har jobbat hela veckan och haft två öppningar så idag känner mig som en urvriden disktrasa. Är skittrött, men det är gott att vara trött och det är underbart med helg. Kom hem och slängde av mig alla kläder och satte på mig mjukisar och nattlinne. Har i alla tider bytt om till mjukisar när jag kommit innanför dörren. Nu har jag trappat upp detta. Numera kastar jag även av mig bh:n, free falling :) Men det är en härlig känsla. Själva ledigheten och inte de fria boobsen alltså.

Felix sover hos en kompis ikväll. De hade planerat detta i skolan, sött! Så vi gav de små middag och sen fick de lite chips framför Pippi på de sju haven. När chipsen var slut kom Lukas med skålen och bad om mer chips, många chips som han sa. Gud vad han snackar nu. Idag sa han aldrig precis på det sättet som syrran gör när hon vägrar nåt. Men man skrattar ju när han säger det. Nu ligger de små och jag och Kimpa får långkväll framför tv:n. Men hur lång den blir vete fasen. Jag däckar nog rätt omgående. Men då kan man halvsova där en timme för att sen vara vaken nån timme till och sen lägga sig senare sen. Det är det fina med fredagar det!

Fleeze har sluppit sin tratt nu. Han har varit så duktig och accepterat läget, ätit sin antibiotika och skitit på lådan. När vi kom hem igår så var han trattfri, han hade äntligen lyckats komma ur den. Såret är läkt och skorpan har lossnat. Så jag kramade och pussade på honom. Men han ska inte tro att han sitter säkert. Han har börjat vara dum mot Coccan igen och då hotar vi med tratten. När han var sjuk så var han from som ett lamm.

Helgen är helt planlös. Tänker hänga med mina fantastiska barn. På tal om dem så fick Felix nyckeln och gick hem och packade sin övernattningsväska själv medans jag lockade med de mindre barnen från dagis. Han hade packat allt viktigt, superfint viket. Min stora kille det, snacka om att jag har en stor unge, snart nio år!

Nu ska jag hänga med mannen i soffan, härlisch!

Trevlig helg på er!

Skogsvistelse

Idag kom Jeanette och Mika hit och hälsade på. Vi gick till skogen och grillade. Det var väldigt mysigt men Lukas frös och grät så Kim gick hem med honom lite tidigare och vi andra skyndade oss att äta upp våran korv sen knallade vi hem vi med. Så det var ingen sån här barnen springer och leker i skogen och det är mysigt och sen stannar vi kvar och äter bulle efteråt. Men det var mysigt ändå! Vi gick hem och drack varm choklad och åt bulle hemma istället. Mika, Felix och Alice hade dansshow för oss och hade på Felix spegelbollar. Sött!

På eftermiddagen tog vi det lugnt och badade och duschade barnen och åt middag och röjde lite. Barnen målade med vattenfärg och Felix hade en kompis här.

Imorgon börjar allvaret igen. Ska jobba heltid i tre veckor framöver. Känns helt okej det ända som känns lite jobbigt blir att lämna bort barnen så mycket. Dem kommer inte att vara lediga på fredagar framöver så det blir ju femdagarsveckor igen. De har haft det så bra nu här hemma. Vaknat när de velat och myst och tagit det lugnt. Men all good must come to an end.

Sen kan jag tillägga att är man för snäll så blir man utnyttjad big time. Jag har startat dagis!












I´m gonna give all my secrets away

Haft en mycket bra dag idag. Först sovmorgon, sen gick vi ut med barnen och gick till kojan. Kim byggde en ny bro eftersom den förra blivit översvämmad och barnen lekte. Lukas satt och kastade pinnar i bäcken och vinkade hej då till dem. Sen gick vi hem och åt lunch. Sen kom mamma och löste av oss och så åkte vi in till Linda. Dit kom också Tina och Jeanette. Sen knallade vi hem till Charlie som nyss flyttat till hus och numera bor granne med Linda. Det var kul att se hur hon bor nu, och vi snagglade och fikade. Sen till Maxi och sen hem till barnen igen. Mycket bra dag med andra ord!

Fleeze mår bättre men går numera runt i tratt och kallas Trattkatt eller Mr Tratt. Han är tapper med ganska olycklig. Han vill väldigt gärna gå ut men icke sa nicke. Men såret ser finare ut redan nu och han är pigg. Men bölden satt så nära ögat så de fick skära upp den, men som tur var så var ögat okej. Nu hoppas vi att han håller sig lugn ett tag. Imorse kom han och lade sig på min kudde och körde in hela tratten i ansiktet på mig, den är inte så smidig inte. 

Hoppas på bra väder imorgon så vi kan gå till skogen och grilla. Annars inga planer alls faktiskt. Imorgon kommer nog en kompis till Alice hit. Kul att hon börjat leka nu, igår hade jag sex barn hemma. Innan dess var vi till lekparken med Terese, Selma och Harry. Var lite trött sen på kvällen och somnade i soffan för första gången på två veckor.



 






Onsdag

Ännu en dag som nåt sitt slut, ja iaf nästan. Bra kvällen kvar nu. Kim är iväg med Fleeze nu iaf. De skulle söva honom och dränera och sen blir det antibiotika. Han är väldigt tacksam att ge sånt till eftersom han snaskar i sig det mesta i sin väg. Han har varit lite slö sista dagarna, inte alls tiggt mat på samma sätt som förut och Cocos har har inte brytt sig om alls så han mådde nog inte helt okej. Han kommer nog inte må helt gott efter narkosen heller, men huvudsaken är att han blir av med att det där varet.

Annars är det lugna gatan. Njuter av barnen, på måndag börjar allvaret igen och nu med femdagars veckor för barnen. Kommer att bli tufft så jag passar på att slöa och mysa med dem.


Lukas hittade Felix öppnade godispåse och smög iväg och satte sig för att snaska. Samma sak när Felix fick godis när han sålde jultidningar. Godispåsar som låg inslaget i en stor tihgt platspåse. Lukas kom över detta och lyckades få hål på båda påsarna och satt och moffade för glatta livet. Den här killen får vi passa på annars blir han lika tjock som sin mamma.


Alice håller vakt utanför toaletten där Tina befinner sig.


Hela knölen full av var och ögat svullet. Dags att sluta slåss med kvarterets katter lille vän!

Nattsudd

Borde egentligen sova, istället sitter jag här och spelar hög musik. Resten av huset sover, men jag har totalt vänt på dygnet så det går liksom inte. Jag är inte trött på kvällarna. Får börja pallra mig upp tidigare så jag hinner bli trött tills kvällen kommer. Har legat och vridit och vänt på mig senaste kvällarna/nätterna.

Idag har Tina varit här och innan hon kom dammsög jag och bakade en paj. I vanlig ordning hade hon önskat korvstroganoff så det fick hon såklart, hon hade köpt med ingredienser och grönsaker så vi fick oss en god lunch. Efter maten såg vi på Pippi på de sju haven med Felix och Alice och Lukas han sov middag. Sen fikade vi och spelade kort innan hon åkte hem vid sex då blev det kvällsmat, plock, läggning av barn och sen tv hela kvällen. Och nu sitter jag här!

Har haft en bra dag. Ungarna älskar när Tina kommer. De bråkade om henne redan innan hon hunnit komma. Till och med Lukas sa "Min Tina". Tina fick att göra om man säger så. Alice är i nån form av kris igen. Pappa får inte ta i henne, eller sitta brevid eller nånting. Här om dagen sa hon att hon ville att sopbilen skulle komma och slänga pappa för att hon inte längre behövde honom. Jag vet inte om det grundar sig i att jag jobbat så mycket för lika avvisande som hon är mot pappa lika klängig är hon på mig. Ska jag någonstans så gråter hon och säger men jag äääälskar ju dig! Jag vill ha dig! Kim står ut, det går ju över det vet vi ju.

Fleeze är lite skadad med. Han har slagits en del med en bondkatt som hänger på våran gård sista tiden. Nu har han något som jag tror är en stor varböld ovanför ögat. Det såg ut att gå åt det bättre men nu såg det illa ut igen och det är en riktigt stor knöl och hela ögonlocket är svullet. Gissar på att han skulle behöva en kortisonspruta så det kan dräneras och sen antibiotika. Ska ringa veterinären imorgon så får vi se vad vi kan hitta på. Svårt att hinna dit och Kim har ingen som helst komp att ta ut och ska vara ledig en del för sjukhusbesök närmsta tiden. Det får lösa sig på något vis, så ska han ju inte ha det lille kissevännen.

Nu ska jag försöka mig på detta med sömn igen tror jag bestämt.


2011

Januari: Upptäckte att våran katt Zarah inte mådde bra. Skickade iväg Kim till veterinären med henne. Efter en röntgen fick de avliva henne på plats. Snön rasade av garagetaket och vi åkte till Lek och buslandet med ett par kompisar. Firade Linda som var först ut med att fylla 30 år.





Februari: Kim började bygga Lukas rum. Linda födde Ville. Lukas fyllde ett år och det firades rejält. Gick på Trassel i 3D med Kim och Felix. Vi gjorde ett tillfälligt vardagsrum i garaget med projektorn, boxern och dvd:en. Till en början var det kallt men annars funkade det perfekt.









Mars: Kim åkte till Sthlm och jobbade en vecka. Jag hade otur hemma och blåste säkring på säkring och Alice skrek en hel natt. Svågern fyllde 28 och det firades med Suprémebuffé i Skövde. Julia döps i Visnums kyrka. Vi har tjejkväll hemma hos Tina. Kolliderade med en bil på Coops parkering och får laga bilen. Går på husvisning och våra kompisar får avliva sin hund.





April: Sexparty och tjejkväll hos Mia. Vi köper tapeter till vardagsrummet. Lukas skolas in på förskolan. Brorsan åker till Thailand. Vi åker till Karlstad och går på husdjursmässa. Lukas får magsjukan och Kim med visar det sig. Men innan det konstateras så åker han ambulans till Karlstad och hemma sitter jag skitorolig såklart. Sen får Felix skiten och ligger sjuk över Påsk. På påsklovet följer han med sin mormor till Stockholm ett par dagar. Malin fyller 30 år och har fest. Kim tar bort väggen mellan kök och vardagsrum och vi har grillpremiär.















Maj: Jag börjar jobba igen efter mammaledigheten. Vi köper en ny soffa. Köper också en tv och blu-ray till nya vardagsrummet. Barnens förskola har sin årliga vårbazar dit vi självklart går. Åker till Liseberg över dagen med familjen Larsson. Brorsan kommer dit och vi umgås och åker karuseller hela dagen. Felix fyller åtta år!











Juni: Brorsan och hans familj kommer hem och vi hänger med dem i ett par dagar. Felix har barnkalas och det årliga skollägret äger rum i Däldenäs. Givetvis tar vi med vagnen och övernattar. Felix slutar ettan och på kvällen grillar vi med hans klass. Åker på 30-årsfest nere i Rudskoga. Blir sjuk och får pencillin för andra gången i mitt liv. Firar midsommar nere i skogen hos svärfar.











Juli: Jag fyllde 30 år och det gjorde min sambo med. Har en jobbig dispyt med en vuxen i mina barns närhet men går ur den som en starkare person. Åker till Pernilla i Deje och har en härlig kväll med tjejerna från Kau. Besöker Hova riddarvecka. Åker till Äventyrslandet med de äldsta barnen. Spenderar en helg i Göteborg med tre tjejer för att gå på Sandras 30-årsfest. Åker till Orsa med familjen i ett par dagar, har det helt fantastiskt. Köper tapeter till Lukas rum och åker på kryssning till Riga med Kims familj. Vi är barnfria och njuter för fulla muggar. Hälsar på Linda i hennes nya hus.





















Augusti: Brorsan kommer hem igen och vi hänger och åker till badhuset. Cocos rymmer hemifrån ett par dagar. Lukas får äntligen flytta in i sitt rum. Vi har en liten kräftskiva hemma. Felix började andra klass. Åkte till Göteborg en helg och firade min brorsdotters 2-årsdag.











September: Oxhälja, kickoff på Felix skola. Mia har 30-årsfest den är trevlig men helt utan drag tyvärr. Föjer med Alice på kalas hos en kompis. Linda och hennes söner kommer hit en vardagskväll och äter kvällsmat. Åker till Kil för årets stugträff. Svägerskan och hennes kille flyttar till hus och vi åker dit och hälsar på. Lukas skadar handleden på förskolan och gråter en hel kväll men dagen efter är det som bortblåst.









Oktober: Firar 14 år tillsammans med Kim. Charlie föder sin andra son lille Arvid. Åker till Ullared för första gången i mitt liv. Kims kusin och hennes familj hälsar på oss en söndag. Bjuder in tjejer med barn på fika. Går Halloweenpromenad med barnen. Köper hem ett par tankar och installerar en ny duschkabin.











November: Åker till Larssons en dag för lek och fika. Bror och mor drar till Thailand. Charlie fyller 30 år. Åker till Göteborg en helg med Tina och Jeanette. Alice går på 4-årskontroll och jag kör Twillightrace här hemma, annars mest jobb!







December: Supremebuffé med Kims syskon i Skövde. Alice fyller fyra år! Tina och Maria fyller 30 år och båsa firas med pompa och ståt. Jobbar massvis och kollar på Felix luciatåg i kyrkan. Bilen går sönder ett par dagar men fixas snabbt av Kim. Julkonsert med Eric Saade, min som var i sjunde himlen. Firar jul tillsammans med svärfamiljen nere i skogen. Har en underbar vecka med familjen och vi leker och mår gott tillsammans. Firar in det nya året i Långerud med god mat och härligt sällskap!
























Nyårshelgen

En uppdatering sen sist då! I fredags hade Felix en kompis som sov över här och de var så lyckliga så. Men de somnnade sent som bara den och vaknade tidigt så vi var lite trötta men superkul såklart. På nyår åkte vi hem till familjen Larsson. Vi åt god mat och efterrätt och skickade upp ett par rislyktor, supermysigt! Nån raket blev det med men sen åkte vi hem halv tolv. Kanske snubblade på mållinjen men barnen behövde hem och sova. Lade Alice i sängen och klädde av henne och sen var det godnatt. Lukas somnade i sin säng efter välling och sa godnatt precis som om klockan var sju.

Igår sov de länge till tio allihop. Idag är han sliten och somnade i våran säng tidigt och har legat där en timme nu. Igår tog vi en soft dag hemma. Gick ut med barnen i snön och på kvällen åkte vi till karlstad jag, Kim och Tina. Käkade och gick på bio. Vi såg Breaking dawn och Kim såg Sherlock Holmes. Bra film men hon ser allt bra bekymrad ut. Svart liksom, plågad själ. Men ja det var kul att äntligen få se den!

Idag är Kimpa tillbaka på jobbet och vi tar det riktigt soft här hemma. Idag blir det mys och tvätt och plock. Inte många knop vi är småtrötta allihop tror jag.

Snön är borta igen, det visste jag ju. Kul att generationen på denna gatan är ute och skottar efter 1 cm snö kommit. De sliter som bara den och sen är snön borta några timmar senare. Har en tant här som knappt ser nåt eller orkar gå men nog fan är hon ute och skottar direkt det ligger lite puder på backen.






















Några minuter senare








RSS 2.0