Låga förväntningar

Nu är julen över och blev den så jobbig som jag trodde? Nej det blev den inte, den var rätt så bra faktiskt. Trevligt och god mat (för alla andra), gott julgodis för en annan hehe. Felix var riktigt nöjd med julen och alla klappar. Han klippte upp alla sina snören och paket och uppskattade allt, mest legot skulle jag tro. Jag och Kim fick en stor chokladask, pengar och ett köksbord av mamma som vi köpte i veckan och som är väldigt fint och bra faktiskt. Felix var småblyg för tomten men glad dock, efteråt berättade han för Magnus att tomten lät som Magnus, men jag tror inte han insåg att det faktiskt var Magnus som tur var. Folket åkte hem ganska sent och sen gick jag och lade mig. Tack för alla rara kommentarer förresten. Grejen är den att jag hatar inte julen alls kan tycka att det är rätt så mysigt egentligen speciellt eftersom jag inte behöver göra så mkt då alla andra tar med maten och lagar den. Jag köper mer än gärna julklappar ville nog mest gnälla lite sen var jag ledsen för det här med pappa oxå, men tack för all peppning!

Idag är det lugnt här hemma Felix njuter av sina julklappar och vi andra tar det lugnt. Ska promenera hem till mamma och brorsan sen och käka lite sen till stan och handla, måste ha blöjor. Handlade ju innan julafton men jag är inte van att ha en bebis hemma för jag glömde allt som hon skulle ha dessvärre:(

Längtar efter nyår och få smälla lite raketer, dock inte hemma tänker inte ta skit av våran idiotgranne i år igen, jag  förstår att hundar lider av raketerna och allt smällande det som irriterade mig mest var att han skällde på oss efter att ha smällt 4 raketer men grannen i huset brevid han som smällde i 3 timmar sa han inte ens till för att han inte vågade. Alltid har man nån att irritera sig på haha.

Gud vad jag drömmer mycket nu för tiden! drömde om pappa i natt igen, samt en kille jag chattade med på nätet i ett år, drömde att hela min familj inklusive svärfar skulle hem till honom och fika och en massa annat knepigt. Sen drömmer jag mycket som nästan har hänt så när jag vaknar så vet jag inte om det har hänt på riktigt eller inte för det kunde lika gärna ha gjort det eller vara en dröm själv har jag knappt nån aning. Antar att det är för att jag sover små stunde ofta som det blir så här, då lillan vaknar en del på nätterna.

Ha en trevlig juldag nu! Ni som ska på fest får ha det så roligt! Själv hoppas jag på att få se en film hemma, låga förväntningar haha!

Kommentarer
Postat av: Tezz

Låter som en mysig jul hos er oxå..
klart man måste få gnälla lite..
Hehe,inte lätt å missa å handla blöjor,blir ju liksom inte bra om hon e utan blöjor..*L*
KRAMAR

2007-12-25 @ 16:26:30
Postat av: Nat

Jag vet hur det är med drömmar, tro mej! Själv hade jag ett gäng hajar efter mig inatt!

2007-12-29 @ 00:38:29
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0