Arg och besviken

Jag är så fruktansvärt ledsen just nu. Känner mig orättvist behandlad av massa folk. För det första så har jag kontaktat facket ang. min uppsägning från jobbet, alltså jag ska ju bli uppsagd och så där och jag undersökte om jag efter 4,5 år hade några som helst rättigheter. Men det hade jag inte alls som det verkade endast att jag får las och så där men det hjälper mig inte så mycket för när jag sen börjar jobba efter skolan så har ändå dessa laspoäng gått ut antagligen. Så jag skrev till facket att jag inte ens hade ett anställningbevis för den sista tiden jag har jobbat. Oj vad fort chefen jobbade efter det här, hon mailade mig att det fanns ett kontrakt liggande på mig hos kommunen. Men nu fick jag ett nytt idag av min chef där det står att det går ut dista december förra året. Kanske inte låter konstigt men jag lovar att det som ligger hos kommunen står det sista maj på. Och hade jag fått det från början hade hon aldrig kunna kastat ut mig förrens sista maj. Så chefen fular som bara den. Blir så jävla förbannad.

Sen är det en annan sak som stör mig just nu. Kompisar som inte kan stå för vad dom säger och kompisar som säger saker dom kanske borde hålla inom sig. Bara slänger ur sig massa som ska vara skämt egentligen men som faktiskt sårar, varför tänker sig folk inte för och varför är alla så egoistiska. Först nästan lova en sak för att nästa dag inte ens ta upp det som ett alternativ istället för att säga som det är, att den ångrat sig? Är det så svårt? Visst jag kanske inte alltid är ärlig, men jag är medveten om mig själv och man måste tänka på vad man lovar. För jag är kanske naiv men när någon säger nåt så väljer jag att tro på det.

Imorgon är det tänkt att jag ska gå på fest och fixa lite lättare mat till festen. Det tänker jag även göra men det är svårt att lösa det praktiska runt i kring det hela, skjuts och så där som vanligt men jag hoppas det löser sig på nåt vis.

Har massa plugg att göra i helgen oxå, väldigt mycket att läsa och skriva, ska ta tag i det så fort jag orkar. Snart kommer svärmor och svågern och vi ska alla äta mat tillsammans det bli trevligt och lagom fredagsaktivitet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0