Du ljuva sommardag

Blir trött på mig själv trots att jag smörjt in mig i solkräm varje dag och varit noggrann så har jag bränt mig som fan på armarna och ryggen. Ryggen är inte så otippat eftersom jag inte hade solkräm där men armarna och axlarna liksom. Inte hela världen kanske men det gör ju så förbaskat ont speciellt när man ska sova eller duscha. Solen tar grymt mycket mer nere på stranden och vid vattnet än hemma i trädgården helt klart.

Igår hade vi iaf en härlig dag. Först grävde Kim i gården för att få ner poolen en bit så den blir jämn, sen drog jag mamma och Felix till stranden och badade. Kim kom efter sen och badade han med. Sen hem och åt och sen iväg och handla sen hem till Alex och Larsa som bjöd oss på grillat. Vi grillade spett och hade det mysigt. Så himla skönt att dom bor här nere nu, det är helt underbart faktiskt. Barnen lekte och hade kul och vi tittade på hästarna och pratade. Sen när vi skulle åka hem så skulle Felix sova över där, trodde han ja. Får bli en senare fråga, men det är mycket sånt nu att han och hans kompisar ska sova över hos varandra shit dom e ju bara 4 år.

Igår smet Felix iväg till bästa kompisen på gatan nedanför, Kim kom ganska fort på vart han hade gått och gick efter då hittade han Felix stående på deras trappa och tittandes in i huset. Han trodde att Felix bara stod där men sen kom mamman med en bulle till Felix. Kompisen var borta med pappan. Sen när vi hade varit och badat hade kompisen varit och frågat efter Felix så sen när vi hade ätit upp kom kompisen igen så dom äntligen fick leka en stund. Dom är så härliga nu alltså och ska leka jämt. I fredags skulle vi inte ens hem efter dagis utan direkt till kompisen och bada i hans pool. Vadå egen vilja?

Idag blir det till att åka till stranden igen, jag med långärmat på mig men det får gå, annars blir det diverse trädgårdsarbete iaf för sambon min hehe.

Ha en underbar dag i solen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej vännen!!
Tänkte att jag för en gång skull skall skriva några rader till dig på den här bloggen =) Det är nog på tiden, men som jag har till försvar talar vi ju dagligen, fast inte igår, så det tar vi igen ikväll. kramar!!

2007-06-14 @ 08:37:54
Postat av: Anonym

Hej vännen!!
Tänkte att jag för en gång skull skall skriva några rader till dig på den här bloggen =) Det är nog på tiden, men som jag har till försvar talar vi ju dagligen, fast inte igår, så det tar vi igen ikväll. kramar!!

2007-06-14 @ 08:38:51
Postat av: Linda

Åh vad jag är kass! Nu skickade jag två gånger samma sak, kommer aldrig lära mig i den här datadjungeln.

2007-06-14 @ 08:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0