Allhelgonahelg

Söndag idag ännu en vecka har gått. En ganska bra sådan. Har ju skrivit en tenta och nästan slutat skolan. Är ju mammaledig numera och det känns helt konstigt. Har inget att plugga inget jag måste göra. Eller egentligen så är det inte så enkelt. Fick svaret på min mattetenta i fredags och jag hade ig, hade 2,5 poäng ifrån ett G det är lite surt. Men om man ska se det från den ljusa sidan vilket man ska så är det inte så mkt jag missat på. Kanske inte måste plugga ihjäl mig för att kunna klara av den nästa gång. Blir omtenta lördagen den 24/11 om jag inte ligger på förlossningen. Sen ska jag ta igen en lektion sen är det ledigt på riktigt. Har inte vant mig vid tanken men försöker så gott det går.

Helgen har varit lugn och skön. I fredags var det mys med en massa film, igår var vi vid pappas grav och gjorde fint. Tog kort på den med, har ju äntligen fått en schysst kamera som funkar galant. Sen åkte vi hem till mamma och åt, sen på gudstjänst faktiskt. Men bara för att pappa dog detta året för de läste ju upp alla församlingsmedlemmar som gått hädan samt tände ljus för dom. Pappa var näst yngst av alla som dött. Jaja så är det. Sen såg vi på skräckfilm jag och Kim igår kväll, var längesen nu shit vad mesig jag är satt med händerna halvt över ögonen titt som tätt.

Idag har vi gått tipspromenad jag och mamma. Jag fick 9 rätt av 12 det ni! Felix hängde med ett tag men orkade inte så jag gick hem och lämnade av honom efter halva vägen. Han väckte mig vid ett i natt och ville kissa, sen kände jag att han var skållhet så han har åkt på feber, fick alvedon sen somnade vi om vid 3 kanske. Han skulle inte ha hängt med på promenaden men skulle promt med, men orkade som sagt inte så idag har vi bara tagit det lugnt och myst. Var inne och åt lunch på Kafferian med mamma och brorsan, sen åkte vi förbi ett hus vi är lite småsugna på sen hem för att slappa för min del och tapetsera för Kims del. Felix sitter och ser på film när han fyllde 1 år. Kvällen blir väldigt lugn. Är förbaskat trött och magen spänner, bebisen bökar runt därinne och det känns vill jag lova.

Har insett att jag kommer att sakna mina klasskamrater jättemycket. Dom är otroligt gulliga människor och det kommer att bli ett tomrum efter dom. Men som tur är så blir dom inte av med mig (tur för mig iaf) vi kommer fortsätta att träffas, iaf en del av dom.

Tänkte att jag skulle ha skrivit om en annan sak men har totalt glömt bort vad det handlade om, hmm så kan det gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0