Can´t have it all

Dagen har gått ut på att sitta och tänka på en liten hundvalp. Hittade en på blocket härom dagen. För en gångs skull blev Kim lika såld som mig eller ja han tyckte mer om den än jag tror jag. Så jag mailade ägaren lite snabbt och hon hörde av sig snabbt på både mail och sms. Sugen som bara den var jag och dom bodde inte alls långt ifrån oss. Jag var beredd att åka och hämta den lilla sötnosen, iaf titta på dom helst så snabbt som möjligt. Vi var verkligen sugna. Det är svårt det där för jag vill egentligen ha en söt liten hund men samtidigt så blir man så låst och det är hur mycket som helst att tänka på. Vi brukar resonera förnuftigt och just därför är vi hundlösa. Men Kim kom fram till att det nog var bäst att inte ens kolla på valparna för då skulle det bara bli ännu jobbigare, jag vet att han har rätt men samtidigt vill jag ha en liten vovve. Och när blir det min tur? När jag är pensionär? Det är både och det där för nu är egentligen en bra tid eftersom vi ska vara hemma i över ett år i rad och har tid med en valp, men samtidigt blir det mycket jobb med både bebis och valp. Jaja skitsamma det går fler tåg, synd bara.

Annars har det varit en lugn dag. Har varit hemma med Felix, han har ju åkt på vattkoppor och har koppor över hela kroppen och hög feber varje natt vilket resulterar i att han kommer in till oss mitt i natten varm som en kamin och stör oss i nattsömnen, speciellt Kim som ska jobba men det gör inget, det är synd om honom. Jag hoppas detta går över snart. Men sen är det som dom säger desto tidigare dom har denna sjukdom desto bättre. Han klagar inte på dom heller men i natt kliade han sig en del men annars är det lugnt. Så vi får vara hemma minst en vecka nu jag och lillen. Passar ju bra att jag ändå är mammaledig nu.

Har bakat en massa bullar idag jag och Felix och bjudit hem mamma på fika. Imorgon blir det städning. Måste ha iaf en aktivitet per dag om detta ska gå vägen:)

Nu är det dags för tv 3 timmar i rad, älskar tisdagar! Kim är duktig och tapetserar så fint i hallen han <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0