Slutspurten

Det var ett tag sen jag skrev här, har mest skrivit på min andra blogg. Men nu är det väl dags. Idag är det tisdag och på onsdag om en vecka är det sagt att bebisen ska komma. Jag tror emellertid att han/hon tittar ut nästa helg runt den 1-2 december, en känsla jag har bara. Mina kompisar har oxå börjat gissa och sätta egna datum får väl se om någon av dom har rätt. I helgen som var så var vi hemma på fredagen och beställde pizza och mamma kom hit och åt hon med sen på lördagen var jag hemma och städade hela dagen sen var jag i skogen med Felix. Mysigt men kände mig ganska mör i kroppen efter en massa dammsugande och klättrande över stock och sten. På kvällen blev det film i soffan. I söndags gick vi tipspromenad allihopa, vi hade kanske inte så många rätt men det hade Felix. han hade full pott jag läste alla frågor högt för honom och han svarade rätt på alla i stort sett, det var frågor om allemansrätten och hur man beter sig i naturen och han hade koll på det mesta:) Sen hem och lagade en jäkla massa tacos (för det var jag sugen på) sen till stan på restaurang med 3 rara tjejer, där satt vi och åt och snackade. Felix var samtidigt på teater med mormor. Sen återigen hem till soffan. Helgen var underbart skön måste jag säga. Och älsklingen gjorde klart i hallen och så snyggt det blev! Supersnyggt han satte upp spotlights och nya skrivbordet och det är stort och rymligt och hur snyggt som helst. Svårt att tro att det ens är samma hall faktiskt. Vi ska även göra en fotovägg därute kommer bli hur snyggt som helst tror jag. Tur att man har en händig man det säger jag bara<3

I går var jag och Alex och barnen i järnvägsparken i stan och där fick barnen leka i ungefär 2 timmar dom hade hur roligt som helst, men tillslut böev det lite kallt. Då kom Mia och hämtade oss och så åkte vi hem till henne och fikade en massa gott:) Sen hämtade Kim mig och vi åkte hem och lagade mat. Sen blev det till att titta på Animal planet ihop ett bra tag. Skriver om varje detalj ser jag men är man hemma och inte har något bättre för sig så hehe.

Fick tillbaka mina två tentor i posten idag och jag har ju omtenta i matten på lördag mellan 9-14 och sen ska jag även komplettera en uppgift på den didaktiska tentan plus en uppgift som jag ska ta igen för att jag missat en lektion så jag har 3 stora grejer kvar att göra denna kurs. Känns lite lagom trist. När jag gick i skolan var det väl okej men nu när jag bara går och väntar på bebisen så känns det lagom roligt att bara sitta hemma och plugga. Motivationen är lite ringrostig om man säger så. Men jag ska göra mitt bästa!

Imorgon är det dags för tandläkaren igen men jag vet inte om jag kanske måste ställa in den tiden igen för jag ska vara där 12.30 och felix ska hämtas på dagis 13.30 så jag vet inte hur jag ska få det att gå ihop samtidigt så har jag ställt in den här tiden 2 ggr sen augusti så jag skulle verkligen behöva gå dit. Ja det får lösa sig på något sätt. Nu är det nog dags för duschen om det ska bli något av denna dagen. Eftersom dagis är stängt så är lillen hemma och ska underhållas med:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0