Äntligen!

Helt sjukt egentligen hur beroende man blivit av att blogga! Har inte kunnat komma in på bloggen sen i lördags och jag har varit lite irriterad över detta. Men har man bloggat i 5 år så antar jag att viss abstinens uppstår när man inte kan blogga som man vill. Men men nu är vi igång igen! Första april idag då, berättade just för Felix att idag får man luras om man vill, han tyckte att det lät skoj men han skulle själv inte lura någon sa han, men det ska jag och jag vet exakt vem som är det perfekta offret haha. Får se om personen ifråga går på luringen eller ej, kan ju alltid hoppas.

Det har inte hänt så mycket sen sist, vi spenderade helgen med att fira mamma, hälsa på svärfamiljen och shoppa loss. Åkte till Karlstad i söndags och brände ett antal tusen, finns inget bättre än att handla jag mår så bra när jag får slösa lite pengar. Handlade en del på ikea, barnstolar, nya kranar till kök och badrum mm. Kranen i badrummet läcker och tjuter och vibrerar om den står i fel läge så det är dags att byta ut den och den i köket med för den delen. Sen åkte vi till leksaksaffären och köpte en klocka till Felix. Klockan var fin och pratade både norska, danska och svenska. Sen berättar hon (fröken ur) var klockan är när man snurrar på visarna, så den var mycket uppskattad. Sen en tripp till blomsterlandet där vi handlade nya blommor och krukor till vardagsrummet, kommer att bli så fint så! När vi kom hem på kvällen var jag så trött så jag hade svårt att stå på benen, en måste vara otränad alltså om man blir så trött av att bara gå runt en massa.

Det här med sommartid är förresten nåt som faller mig i smaken då det innebär att Alice vaknar runt sju istället för sex på morgonen vilket är att föredra. Kan vara lite svårt att få henne att somna på kvällen dock när det är ljust för då ser hon ju mig brevid henne och då vill hon hellre titta och prata med mig hehe men det går. Lilla gumman har förresten hittat tummen nu som hon gärna suger på om hon är snuttig, det är jättegulligt men jag vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att vänja sig av med sen, hon tar nappen oxå för det mesta men tummen finns ju alltid till hands. Hon har även blivit duktig på att medvetet ta saker och fingra med som leksaker och sånt, men hon blir frustrerad när hon inte får tag på grejen hon vill ha lilla gumman.

Idag blir det en lugn dag, kanske tar en promenix med vagnen sen om solen tittar fram. Borde ju röra mig mer så jag tappar lite vikt. Är på gång ner nu och jag är fortfarande motiverad och suget är borta för tillfället. Fick ett igår så jag gjorde mig en fgod fruktsallad som jag avnjöt framför Cashmere mafia. En serie som jag kommer fortsätta att följa faktiskt, fanns en del roliga inslag i den. Sen måste jag ju ha nåt att se fram emot på kvällarna:)

Vill återigen rekomendera er att se Grey´s anatomy och hittar ni ingen anledning till varför så kommer det TVÅ REJÄLA anlednibgar till varför här nedanför

image64


image65

Kommentarer
Postat av: Tezz

Oj ja den serien måste man ju bara se,Greys anatomy då...
KRAM

2008-04-01 @ 18:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0