Övningskörning och catfight

Idag har jag kört! Var till en början inte alls nöjd med stället som Kim ville att vi skulle köra på eller snarare vart vi skulle starta. Så vi började faktiskt bråka och var på väg att lägga ner men sen kom vi överens och jag körde där Kim hade sagt första gången och den här gången gick det bättre. Jag körde på en grusväg och jag fick tre möten och jag fixade det galant. Sen testade jag dragläge och jag startade i backe litegrann och sen vände jag om och körde tillbaka samma väg och sen in i samhället och sen körde jag igenom det och hem så jag kanske körde en halvmil eller mer och jag känner mig stolt. Det är första gången jag kör på en väg så där och jag är nöjd med dagens resultat. Men jag vill ju så mycket och man vill att allt ska sitta direkt. Men det är bara att ha tålamod, det tar tid.

Sen åkte vi hem till mamma och åt mat och satt ute på hennes stora altan ett tag, sen begav vi oss hemöver och Kim började dra om en massa el och jag lekte med barnen. Alice håller förresten på att få två tänder i överkäken, det är båda hennes framtänder som tittar fram. Nu har hon börjat gnissla tänder och det låter så fruktansvärt hemskt. Det gnisslar inte utan det låter mer rivande på nåt vis.

Nu ligger barnen och jag ska göra varma mackor sen blir det film eller så.



Vet inte om det syns men Fleeze är rejält svullen över nosen på hans högra sida. Han är liksom svullen och hård där. Igår hade han nåt slemmigt där, var antar jag. Reflekterade inte över det igår men idag när jag såg svullnaden lade jag ihop ett och ett. Igår hördes ett jäkla liv på gården så jag tror det var fight. Han är rätt tuff trots allt vår lilla kille. Hoppas det går över att sig självt bara. Jag såg märken men jag klämde lite lätt och han reagerade inte så han verkar inte ha ont iaf och det är ju huvudsaken.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad kul att det gick bra att köra! Och ja, det tar tid innan det sitter. Du vet ju hur lång tid det tog för mig att lära mig. Hade även ett uppehåll med körningen på typ två år har jag för mig.

Men nu går det bra, och är fortfarande hur kul som helst att köra :D

Bråk och tjafs går nog inte att undvika. Spelar nog ingen roll vem man än kör med :)



Stackars kissen, det syns att det är svullet. Hoppas han blir bättre snart.

2008-08-03 @ 23:14:44
URL: http://bernadine.blogg.se/
Postat av: Tina

Stackars Fleeze! =(

2008-08-04 @ 01:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0