Bloggtorka

Har inte bloggat på ett par dagar men det har helt enkelt berott på att det inte har hänt nåt så det finns typ inget att skriva om. Helgen var riktigt lugn handlade lite på fredagen sen såg vi på film både lördag och söndag och var på middag hemma hos mamma. Idag tog jag en långpromenad med A det var riktigt skönt. Älskar våra promenader och det gör lillan med för hon sover så gott i vagnen. Har precis lagat mat här hemma som vi har ätit (som sagt inget att blogga om).

Pratade nyss i telefon med Linda och vi pratar inte lika ofta längre och det är synd. Det är väl inte meningen att det ska vara så men jag har mest tid på dagen och då jobbar hon sen på kvällen är det mer att göra för mig och så vidare men när vi väl pratar så inser jag hur härligt det är att prata med henne. Jag saknar henne och jag saknar mina andra kompisar och mina klasskompisar. Saknar det sociala umgänget jag hade förut. Jag har det kvar så klart men det är inte lika lätt nu när Alice är så liten. Men det är mysigt med Alice så klart hon är en ljuvlig liten donna. Det kommer tid att umgås det gör det, bara att vänta tills hon blir lite äldre sen kan man ju givetvis träffa vännerna nu med. Har lovat S att försöka komma på hennes 25-årsfest om 2 veckor får se hur jag ska lyckas med det men jag ska verkligen försöka för det vore roligt.

Något att se fram emot är en tv serie som är tillbaka med säsong 2 tror jag en serie som jag gillar, det ser jag fram emot. Det behövs inte mycket som sagt:) Från en sak till en annan lillan sover nu är nog bäst att se om hon inte har lust att vakna nu så hon kan sova i natt istället, brukar ju få henne att somna runt nio för natten och då har man ändå ett tag för sig själv på kvällen innan det är dags att sova. Imorse när hon sov och vi satt och väntade på att f¨å knalla till dagis så spelade jag och Felix lite spel och hade det trevligt och då sa han "Va mysigt vi har nu mamma" sånt är härligt att höra, måste ju ha lite kvalitetstid med honom oxå.

Vill skicka en puss till älsklingen oxå du är underbart bra som vanligt och du gör mig lycklig, tack för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0