Det ljuva livet

Idag ringde brorsan hem det var kul! Han är ju i Thailand den lilla lyllosen, ska vara där i en månad. Imorgon fyller han dessutom 30 år så det blir nog en skön födelsedag. jag få fira honom när han kommer hem sen.
Har upptäckt att Felix har lika bra sifferminne som mig. När vi hälsade på farmor på jobbet så skrev hon upp sitt mobilnummer på en postit och sen dagen efter så slog han numret och såg det i dispalyen och sen dess kan han hennes nummer utantill efter att ha sett det två ggr. Det är min pojke det. Idag lade jag Felix för natten och klättrade ner för hans säng och jag har gjort en rutin av att alltid klappa hans lilla hand uppe i sängen innan jag går ut och pussa den med för den delen så idag när jag skulle lägga tillbaka boken jag hade läst så säger han "ser du inget platt och fantastiskt som du kan pussa på?" han är rolig ibland samma sak imorse så kom han in när jag matade Alice och så sa han "Mamma det ä ingen mening med hajar, hajar äter fiskar, fiskarna är hajarnas mat så det är ingen mening med hajar" Jag fattade inte alls vad han menade för inte menar han att det inte är nån mening med hajar eller att dom är meningslösa han menar nåt helt annat frågan är bara vad?

Fick förresten massa kläder från Thailand idag och ett halsand mm och det pratades om landet i nämare 2 timmar, det är inte annat än att man blir sugen på att åka dit. Hon som hälsade på mig har ju ett hus i Thailand om jag inte nämnde det i förra inlägget, om jag inte fattade fel så hade hon även en lägenhet i Stockholm, hur har man råd med det då? Sånt här kan jag faktiskt bli lite avundsjuk på. Man ska inte vara avundsjuk jag vet men i detta fall så har jag svårt at låta bli. Hon tyckte att vi hade vackra barn iaf så det är skönt att man lyckas med något iaf haha. Kim plockade fint i köket igår och som vanligt när han gör något så blir det så fint. Så jag frågade honom varför inte han gjorde allt här hemma då han alltid gör allt så bra och framförallt mycket bättre än mig. Jag sa att det enda jag kan göra bättre än dig är att baka (för det är jag bra på) då säger han jag har aldrig bakar varpå jag konstaterar att nej börja inte med det heller för jag måste få vara bättre på nåt! Ja det ä väl helt enkelt så att allt min kära samo gör så gör han bra ja rentav suveränt. Han bara är sån, vissa har det bra och naturen är orättvis en annan är knappt en medelmåtta på det mesta om ens det som vi diskuterade jag och lail. Lail med syster och kompis var förresten hä igår. Hon har ju inte sett Alice sen hon var nyfödd så nu visade hon upp en bättre sida lillan, satt i babysittern och var nöjd och satt i knä och log ett par ggr. Sist hon var här så skrek hon mest efter mat hela tiden.

Här hemma är allt lite upp och ner vi har en katt som ligger och sover i babysittern (Fleeze) och en katt som alltid ligger på skötbordet (Diza). Ja så är det. Nu ska jag joina min sambo framför tv.:n. Om det fattas bokstäve här och var så ä det bara mitt nya tangentbord som är knäppt, man får slå på bokstäverna för att de ska uppenbara sig på skärmen, fruktansvät irriterande. Vill ni ha nåt roligt att läsa så läs ugglas blogg, får mig ett par skratt varje dag. Kan jag rekommendera!


Kommentarer
Postat av: Sara

Gud vilka goa kommentarer=)
Godislagret är verkligen farligt..speciellt när man försöker hålla igen på veckorna och sen urartar det så totalt på helgerna att man i princip sitter på röven o moffar för kung o fosterland..det är just snyggt det=)

2008-01-28 @ 22:25:08
URL: http://saraohlsen.blogg.se
Postat av: Kerstin

Sifferminne..gissa en till som har det

2008-02-03 @ 23:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0