Sjukdom och husvisning

Jisses vilken dag. Stressigt värre ett tag där, skulle in och väga Alice och innan det skulle jag hjälpa Felix med en sak som tog otroligt lång tid. Sen fick han åka hem till en kompis och leka och vi andra åkte och vägde Alice, sen handlade och köpte sen med oss grisig kinamat hem till lunch. Skulle åka och hämta Felix och det gjorde vi men han skulle minsann inte med oss hem utan skrek och gömde sig under deras bord och sen upp för trappan, pinsamt värre. Nog för att Felix kan vara bråkg ibland men så här brukar han inte bete sig, helt hysterisk var han hela vägen hem, Kim fick ta honom och stuva in honom i bilen för han vägrade allt man sa åt honom. När vi kom hem insåg vi att pojken var glödhet och det visade sig att han hade 40.2 i feber sen ska man egentligen lägga på 0,5 så inte undra på att han ställde till en scen han mådde ju inge bra alls. Nu har han somnat och sover en stund i våran säng stackaren.

Alice hade gått upp fint och vägde nu 4 800 nånting lillan och hon fixerar blicken och försöker att le men har inte riktigt koll på det än. Ikväll blir det riktigt lugnt tv eller nåt när barnen väl kommit i säng. Imorgon ska vi till tandläkaren med Felix om han är bättre annars ställer vi in tiden. Sen ska vi faktiskt tro det eller ej men vi ska gå på husvisning imorgon. Mest för skojs skull men för att huset vi bor i nu är så litet och vi börjar växa ur det det funkar väl men det är på gränsen. Utemiljön är toppen och altanen och trädgården är jag mer än nöjd med men annars skulle vi behöva mer yta. Detta hus vi ska kolla på är mer än dubbelt så stort men vi får väl se hur det går, ska bi kul att kolla iaf för vårat hus får vi väl inte sålt i första taget men men spännande iaf.

Nu har Felix vaknat och sitter i Kims knä och berättar om dagen hos kompisen och att han vägrade att klä på sig, han är verkligen sliten lillen. Ska gå och ge han lite alvedon nu och plocka lite här hemma.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Annars kan man ju alltid bygga ut :P

2008-01-03 @ 19:20:24
URL: http://bruno.webblogg.se
Postat av: Tezz

Stackars lilla killen...
Kul med husvisning,om inte annat kan man ju sno lite ideer..
Lycka till
KRAM

2008-01-03 @ 23:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0