10 årsjubileum

Mycket på gång nu här hemma, massa att tänka på men mest roliga saker så det fungerar fint. Idag har vi 10 årig förlovningsdag jag och Kimpa, vi var 17 år när vi förlovade oss i Göteborg, snacka om att tiden går fort ändå. Hade tänkt att fira detta men vår förste barnvakt är på semester (mamma) och Kimpas mamma erbjöd sig att ställa upp och det var väldigt snällt av henne men som vanligt har vi inte nån riktig plan jag och Kim och sen är det så mkt annat som ska hinnas med och jag får dåligt samvete om svärmor skulle behöva vara här flera timmar, lägga två barn samt vänta och sen åka hem de sex milen sent på kvällen. Men å andra sidan har hon varit skonad från barnvakteriet så man kanske skulle passa på? hehe vi får se hur det blir.

Kimpa är i stan iaf borde vara hemma snart. Idag lutar det åt att åka till Hova igen med några kompisar och deras barn annars kanske hälsa på ett annat par kompisar i deras nya hus men inget är klart som vanligt. Klart är iaf att jag ska ta en dusch omgående och efter det släpar jag med mig lilla mannen i familjen med.

Alice öga har slutat vara och rinna nu och är jättefint och hennes mage har börjat fungera så hon kan göra nummer två dagligen. Vi ska kämpa vidare med detta så lillan slipper de bekymmer som Felix hade. Var på bvc med henne igår på läkarkontroll och allt såg fint ut. Hon vägde 10,5 kg knubbisen:) Och med Zarah som katten numera heter det blev lättast så då det står så i alla papper och Felix ville ha det så. Henne går det iaf bra med hon är väldigt sällskapssjuk men absolut ingen knäkatt utan väldigt självständig och tuff men vill gärna vara nära. Fleeze bryr sig inte om henne längre är lite nyfiken men inte rädd men äter självklart mer än gärna upp hennes mat men det visste vi ju att det skulle bli så. Tjejkatterna gillar henne inte direkt men det förstod vi ju och dom är aldrig inne och kan lära känna henne heller för den delen.

Nu ska jag avsluta här och hoppa in i duschen en sväng innan dagen tar fart för dessa latoxar här i Bäckislava :)


Kommentarer
Postat av: tezz

Grattis på er dag...Kan inte svärmor sova över då??

Hoppas ni kom iväg på något iaf.

KRAM

2008-07-11 @ 13:12:47
Postat av: Nathalie

10 år, grattis! Gud va roligt att ni har hållt ihop sedan ni var 17 år :)



Tack sötis, jag ska krya på mig. Känner mig nästan helt frisk! Trevlig helg, kram Nat

2008-07-12 @ 00:21:04
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0