Vi är med båt!

Jajamen idag hämtade vi hem en båt. Så nu ska Kim tvätta och fräscha upp den och på något sätt kolla över motorn och så där. Vi får väl se hur det kommer att funka, men det ska nog inte vara några problem. Kommer att bli roligt att ha en båt att tillgå. Kan inte säga att jag är någon direkt båtmänniska men det kan nog bli mysigt. Var på cykelns dag igår och när vi skulle åka ut mot Picasso så stoppade dom oss och sa att det var fullt där ute. Hade velat cykla, men min cykel är trasig för tillfället. Hur som helst så ringde jag till en kompis som var där ute med sin familj och dom bjöd med oss att åka med i deras båt ut istället så det gjorde vi. Sen blev Kimpa lite sugen och vips så fanns där en båt.

Dagen har vi spenderat hemma hos svärfar i skogen där vi ätit mat och umgåtts, varmt som bara den var det där nere. Otrolig värme, såg att Sverige låg i topp nu. Falun hade haft varmast i hela Europa om jag fattade det hela rätt? Sjukt ju, härligt dock. Får hoppas det inte blir vattningsförbud dock, är på väg mot det i Karlskoga vad det verkar.

Imorgon kommer svärmor hit och ska fira Felix så vi åker in och handlar fika tidigt på morgonen. På söndag ska vi ha barnkalas för Felix ,det är så planerna för helgen ser ut. Igår var vi även och badade förresten, Alice badade hon med och plaskade och smakade på vattnet som vanligt. Hon är allt en riktigt goding hon.

             


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0