Ensamstående?

Kväll kväll kväll! Den är på väg, den är verkligen det. Känns som att jag är ensamstående trebarnsmor. Ja det är så, Kimpa jobbar och kommer hem sent och då jobbar han ännu mer. Han har mycket att göra nu det vet jag och han är duktig som bara den men en annan har börjat tröttna på detta nu. Jag ska inte klaga barnen är rara och det är lugnt för det mesta. Varje eftermiddag kommer Felix kompis (därav trebarnsmor) och de leker bra och har roligt men bråkar bort emellan och framförallt så lyssnar de inte på mig. Känner mig som en jävla skiva, en gnällig sådan som går på ständig repeat. Barn i all ära, men det är allt jäkligt skönt när kvällen kommer, förvisso blir det inte lång stund då jag lägger mig så tidigt jämt numera men ändå. Och sen har jag börjat tröttna på allt vad utgifter heter. Vet inte hur mycket pengar vi slänger åt höger och vänster tusentalskronor. Bildelar, husvagnsdelar, mat, kläder ja. Nej nu får jag ge mig med att gnälla! Kimpa är äntligen hemma och vi har pussats och gullat med Alice tillsammans så nu känns det bättre. Men eftermiddagarna är lite köriga med middagslagning och gnälliga barn kring benen.

Var uppe på vinden igår och hämtade ner lite leksaker åt pallan, var egentligen där i ett annat ärende men det är stört omöjligt att hitta däruppe. Kartong på kartong och jag har ingen aning om i vilken av dessa kartonger grejerna ligger. Sen är det så dåligt ljus däruppe med. Jag får leta vidare helt enkelt. Pallan är iaf lycklig och Felix med han verkar tycka att leksakerna är roligare än vad hon gör.

Välling-sen kväll *yeay*




Kommentarer
Postat av: Nat

Äh gnäll på! Ut med det ;)



Ja visst var kommentarerna helt underbara? Blev varm i hela mitt hjärta....



Joda, jag vet allt att du är en av mina läsare. Känner mig dum som är inne så sällan hos dig. Men har aldrig tid och ro att surfa runt... Men jag måste säga Alice och du är ju som kopior! Förutom mina syskonbarn är hon det sötaste jag sett! Kortet vid spegeln alltså... Jag smälter ^^

2008-10-02 @ 23:07:13
URL: http://nathalicious.blogg.se/
Postat av: Sara

Vi får gå med i nån klubb för "ensamstående mödrar"=) trevlig helg på er!!

2008-10-03 @ 10:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0