Elände

Satt och läste på nätet och blev fruktansvärt upprörd. Kolla här. Helt jävla sjukt! Hur kan en människa göra så? Alltså ibland undrar jag hur människor är funtade. Finns så jäkla mycket elände i världen.

Annars har dagen varit lugn. Alice har varit dålig hela dagen. Mest sovit och suttit still på golvet. Ansträngande för henne att krypa. Hon har suttit mycket i mitt knä oxå så klart. Men äter det gör hon, allt utom kvällsvällingen ville hon ha. Gav henne stolspiller innan hon skulle somna så jag hoppas feber går ner under natten. Iof har hon sovit bra trots febern men det är klart hon blir ju alldeles matt pluttan. Syns verkligen på hennes ögon att hon inte mår bra. Förhoppningsvis blir hon bättre i morgon. Har inga planer för helgen, blir väl att shoppa lite sen måste jag komma iväg och kolla på bebisarna nu. Hemskt att jag inte varit där än, visst dom finns ju kvar men man är ju sugen på att träffa dom. Så det ska bli av i helgen så är det bara.

Kimpa kom just hem men han verkar ha andra planer för kvällen så jag ska nog glo på tv i sovrummet eller så. Gör mig inget, ska bli skönt att krypa ner i sängen.

Kommentarer
Postat av: Tina

Usch, det var verkligen vidrigt att läsa. Blev helt tårögd. Barn och djur ska man vara fruktansvärt rädda om, de är utsatta nog.

Hoppas lilla pallan blir bättre snart <3

Och prinsen var allt bra tjusig i sin dräkt <3

Kram på er

2008-10-23 @ 23:11:19
Postat av: Sara

Fy fan, en sån idiot borde man svälta likadan!!!!!!

2008-10-24 @ 01:32:15
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Fy tusan så hemskt..

Borde ha djurpoliser i Sverige liksom i Usa..

2008-10-24 @ 20:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0