Fullt ös medvetslös!

Vet ni vad glädje och lycka är för mig?? Förutom mina barn och min man av diverse uppenbara anledningar så är lycka:
Att bli upphämtad på stationen av mina två rara väninnor Linda och Charlie och få en härlig gruppkram, det är grejer det! Efter det åkte vi vidare mot thai och deras delikata buffé. Min käre sambo kom och gjorde oss sällskap oxå :) Sen åkte vi till Maxi och handlade sen hem till Linda där vi umgicks och satt i solen och hade det allmänt gott. Sen hämtade Kim mig och vi åkte hem till verkligheten igen. Han jobbade ute i trädgården och jag lagade mat med tre barn runt benen varav en var grinig som få, Alice grät och grät. Jag gav henne en banan, nappen, vatten, leksaker, gosedjur men aldrig blev det helt bra. Först när hon fick sin tallrik full med mat så blev hon på humör igen. Och sa tack tack varje gång hon ville ha en körsbärstomat ♥ Och Felix är i en tråkig period igen, underbart rar men ack så arg, precis som en liten tonåring!! Vart ska detta sluta??

Fleeze gav mig just ett gott skratt. Vi åt kyckling till middag idag och det stod kyckling kvar på bänken, under lock dock. Fleeze knuffade undan locket och snodde med en kycklingklubba ner på golvet där han smaskade och kämpade för glatta livet. Zarah gjorde honom sällskap ihopp om att få nåt hon med, och det blev en tuff match. Inte lätt att sno mat från flåset Fleeze. Nu så har jag raggat ihop folk till vårruset och vi blev precis sex tjejer, så vi uppfyller kravet för att få en picknickpåse. Ja tro inte att jag betalar 180 kronor för endast en promenad. Nej nej! Men nu är vi anmälda och jag är för tillfället ca 1000 kronor fattigare.

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon ska jag plugga hela dagen, måste hinna med en städning av huset också för det behövs kan jag lova!

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Gött med thaibuffén, den är sannerligen inte att leka med, jordnötssåsen spelar i en egen liga!!!!! Va kul med vårrus och picknick. Håller tummarna för fint väder!!

2009-04-21 @ 09:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0