Än är inte hoppet ute för denna köna

Sitter på biblioteket i skolan nu och väntar på lektion. Måste ge mig själv en eloge för att jag åkte in. Jag hade god lust att stanna hemma eller åtminstonde åka hem tidigt med Kim. Gick upp imorse och gjorde iordning barnen för dagis och det är allt ett moment måste jag säga. Det är stor skillnad på att ha ett och att ha två barn, och det blir särskilg tydligt vid såna här procedurer. Upp på morgonen och ge Alice ny blöja och kläder, sen ska de ha frukost och sen ska man hinna duscha och sminka sig själv, sen ska man klä på dom ytterkläderna (Felix klär sig iof själv). Idag drog jag barnen i en varsin pulka till dagis och Felix sken som en sol. Flåsade upp på vinden och hämtade ner Alice pulka och torkade av den lite eftersom den var skitig som få. Kul om de hinner använda sina pulkor denna vinter. Får väl passa på nu i helgen.

Innan jag åkte till stan ringde jag till Alex pch tjatade lite eftersom det var några dagar sen sist. Sen när jag kom till stan så postade jag Coldplaybiljetten till tjejen som vann auktionen. 400 kronor tjänade jag på den affären! Och efter det ville jag ringa Kim och be att få följa med honom hem eftersom han slutade efter lunch. Men jag flåsade iväg till bussen och åkte till skolan istället. På bussen läste jag två böcker som vi ska ha till idag. Sen köpte jag mig en grekisk pastasallad i skolan och åt (1 oliv i hela salladen, inte mig emot då jag ogillar dom, men tråkigt för dom som gillert!). Nu sitter jag här och väntar på att lektionen som börjar nu vid två. Ska vara i en annan grupp idag, bytte idag eftresom mitt ordinariepass inte passade mig. Det är fredag och jag är i skolan och jag har engagerat mig i litteraturen och jag är ICKE lat idag. Jag förtjänar en liten eloge. Tror jag ska köpa hem nåt gott tills ikväll och Let´s dance, det kan jag vara värd. Det får bli mitt tack till mig själv haha.

Ha en bra helg alla rara läsare!

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Tycker absolut att du ska unna dig ngt gott ikväll. O framför det underbara tv-programmet let´s dance oxå=) själv jobbar jag men ska försöka hinna se iaf. ha de så gott!!!

2009-02-06 @ 14:37:06
Postat av: Tina

Snyggt jobbat gumman!

Då har du verkligen inte varit lat idag. Du kanske skulle titta förbi godislagret innan bussen går om du hinner? Ganska nära från tågstationen ju =)

God helg på er söta familjen! Kram

2009-02-06 @ 15:19:10
Postat av: Jeanette

du är jätteduktig, unna dig något gott, chokladbollar kanske? dom var ruggit goda

kramar

2009-02-06 @ 17:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0