I´m going crazy

Jag känner mig som matadoren i Tjuren Ferdinand. Just i det ögonblicket då han sliter av sig allt sitt hår. Precis så känns det nu. Känner mig så stressad! Jag har så mycket att läsa (50 böcker) nu vet jag att en hel av det är barnböcker men de ska läsas lik förbannat. Harry Potter på 500 sidor och Robinson Crusoe på 300 och en massa annat. Och så håller jag på och skríver schema till dagis och försöker att få ihop tiderna bra. Men det blir inte bra alls. Långa dagar för barnen och tidiga mornar. Önskar vi slapp det men det gör vi inte. Jag har nästan 7 mil till skolan och då blir det som det blir. Och sen har jag tre barn hemma och då är det inte lätt att få nåt gjort alltså. Felix har en kompis här och det är kul för honom. Men dom ska alltid vara här. Dom är aldrig hos kompisen. Fan va jag gnäller, men det är så skönt! Sen ska det eldas, plockas, lagas mat, diskas och tvättas. Hur ska man hinna med allt? Det är ju ett heltidsjobb att bara ta hand om barnen och se till att dom får mat och stimulans. Just nu skulle det vara så skönt att ha ett jobb. Så att man får vara hemma när man kommer hem. Det tråkiga med att plugga är att arbetet börjar först när man kommit hem. Det är inte helt okomplicerat att plugga med två barn hemma. Med Felix går det bra han är så stor och redig, det är värre med Alice. BLÄÄ!

Nu ska jag dra nåt gammalt över mig och sluta gnälla. Tacksam som bara den igår och gnällig idag. Jag är verkligen som en berg och dalbana, det är så jag så det finns inte haha.

Kommentarer
Postat av: N a t h a l i e

Åh fyfan för å va så stressad! Förstår vad frustrerande det måste vara. Jag fixar inte sånt där jag, var inte alls min grej att plugga på universitetet. Försöker alltid komma undan när jag har det sådär och det funkar ju inte! Förstår att det är jävligt jobbigt men tänk vad mycket du redan har tagit dig igenom. Är grymt stolt och imponerad!

2009-01-30 @ 23:26:26
URL: http://nathalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0