Rookie

Om man säger så här: Jag är ingen affärskvinna så har man slagit huvudet på spiken. Har precis avslutat min första auktion på Tradera. Och igår skickade jag varan som var en oanvänd tröja. Nu till kruxet. Det hela slutade med att jag gick minus på affären. Med ca 10 kronor eller nåt. Men är man amatör så är man. Den kan jag bjuda på. Det är en riktigt rolig sajt men jag bör kanske hålla mig därifrån. Hmm vi får väl se hur det går med det.

Och en annan sak: jag är glad att jag inte äter kött! Igår när jag kom hem och hade hämtat barnen på dagis så skulle jag börja med middagen. Vi hade 2,5 kg köttfärs i kylskåpet så jag gjorde köttfärssås av 1/4 av det. Jag tyckte att det luktade lite illa, nästan skämt. Men å andra sidan så tycker jag alltid att det luktar illa om köttfärs och var rätt misstänksam sist jag lagade det oxå. Men jag tilllagade det och berättade sen för Kim om min misstanke. Han blev oxå misstänksam och trodde nog nästan att det smakade lite annorlunda. Han väntade på att bli dålig efteråt och hade nog lite ont i magen men det har han å andra sidan mer eller mindre jämt nu för tiden. Han tog inte med den i matlåda och eftreråt såg vi att det var lite varmare i vårat kylskåp än det borde. Vad jag vill komma fram till är att jag är glad att jag inte äter kött. Hade kräkts om det var jag. Men vi vet fortfarande inte om den var dålig eller inte.

Nu ska jag packa min väska och bege mig till skolan. Barnen får vara på dagis länge idag. Alice var jättetrött igår när hon kom hem. Tillslut ville hon in i sin säng så vi lade henne redan vid 18.30. Det är inte lätt. Det blir jobbigt så här i början. Nä skolan väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0