I hold the record for being patient

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Jag har hämtat mig ifrån vad det än var jag åkte på. Mådde bättre redan dagen efter, men shit va dålig jag var i tisdags. Annars är det segt som bara den här hemma. Pluggar  en del sista minuten uppgifter som jag har. Har även omtenta på måndag, ska göra om två av frågorna, det ska jag nog fixa. Annars har jag ett beslut att fatta och det är vad jag ska göra med min sommar. Har sökt en sommarkurs som jag blivit antagen till. Men jag är inte säker på att jag vil läsa den. Anledningen till att jag sökte den var för att få pengar och något att göra i sommar. Kursen i sig verkar intressant, men den innebär att jag ska sova bora i åtta nätter. Att åka iväg och sova bort med folk man aldrig träffat förut är inte riktigt min grej. Det vore en sak om det var min ordinarie klass. Det känns inte helt okej att åka ifrån familjen för en  kurs skull. Och sen kommer det att kosta mig 3000 kronor de här exkursionerna och bara en sån sak. Det enda andra alternativet jag har är att vara hemma och vara mammaledig i sommar med lägsta garantidagarna. Det ger inte så fett men några tusen iaf. Önskar så att jag hade ett sommarjobb, det hade varit underbart! För jag tycker inte om att bara gå hemma heller för den delen. Det är tråkigt och jag blir rastlös och trött, riktigt trött. Skulle kunna sova bort dagarna och tröttheten beror ju på inaktivitet.

Annars händer det inte alltför mycket som sagt. Mer action please! Alice röjer på som vanligt, pillar med allt men kommer undan för att hon är så jäkla söt och Felix han leker mest med en kompis hela dagen. Har så tråkigt så jag börjat att se om Greys igen, men det är så bra alltså. Ni som inte sett det, please do! Bara att hojta till om ni vill låna någon säsong!
Nu ska jag ta hand om ungarna här, snart är det dags att laga middag oxå. Ikväll ska Kim på bio igen då ska jag sitta på sofflocket och se film eller nåt. Looking forward!

Ja ni hör ju själva att det måste till en förändring här hemma innan jag blir galen!

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Tänk jag som inte sett ett enda avsnitt av Greys!!! kanske borde kolla nån gång;)

2009-06-04 @ 23:22:20
Postat av: jaanet

men va roligt !! :) Den verkar ju jätteintressant har jag å en till tjej som ska läsa den kommit fram till :-) Fast jag vill att de ska skriva lite mer på kurstorget nu, inför att vi ska åka båt och allt det där. Tider och så.. så man kan planera :) Hoppas allt är bra med dig! =D Ska läsa lite i din blogg och kolla vem du är nu om det är lugnt ;)

2009-06-05 @ 11:05:00
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: nathalie

Hej! hur är det? Kram

2009-06-07 @ 13:43:12
URL: http://nathaliebr.blogg.se/
Postat av: Ida

Skönt att du blev bättre redan dagen efter, jobbigt att må så kasst att man inte klarar att göra nåt! :S



Grey's är verkligen sjukt bra, så jag uppmanar oxå alla att se det som inte sett det än! :)



När fanken kommer säsong fem på DVD egentligen??

Måste ju skaffa den! :)



Hur har helgen varit annars??

Kram

2009-06-08 @ 12:05:18
URL: http://wiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0