Kalas

Satt just och lade in en himla massa bilder som ni ser här nedanför. Tog mig över en timme. Hade blivit utmanad att lägga ut bild 6 i mapp 6 samt bild 4 i mapp 4. Men har alldeles fär många mappar med kort så jag gjorde så här iställlet. Helgen har varit lugn. Igår var jag i stan och handlade med morsan. När jag kom hem gjorde Felix vågen när han packade upp allt jag handlat. Allt var gott sa han, han som knappt äter mat. Eller äter gör han ju men visar föga intresse för det. Och då ska tilläggas att jag bara köpt en påse lördagsgodis och inget annat snask eller sötsaker. Men han hittade varmkorv och marmelad och allt vad det var. Kul när man kan glädja honom. Tror mest han var glad över att ha sluppit följa med och handla. Lagade tacos som vi bjöd mammsen på. Sen såg jag melodifestivalen som jag somnade framför. Såg så pass mycket att jag hann uppfatta att det flesta låtarna var skit!

Idag har vi varit på kalas hos farmor. Kims lillebror Rickard fyllde 26 år och vi hade köpt blommor, kokbok, energidryck+ flaska till honom. Kim köpte även en himla bra grej till oss. En veckomatsedelskokbok, suveränt! Varje vecka är det fem olika recept och innan veckan börjar är det en inköpslista så man kan se exakt vad man behöver ha hemma. Plus en checklista på saker som behövs som typ olja, margarin och kryddor. Mina middagsproblem är lösta. Ska bli kul att se om den är nåt att ha, men det tror jag att den är. Och recepten var relativt simpla men såg goda ut (inte för att jag kommer äta så mycket av det då).

Hemma hos farmor gjorde Alice nåt så gulligt så jag nästan dog en sväng. Hon satt i farmors knä och så kom Felix och höll på med henne som vanligt. Då pussade hon honom på huvudet med ett smackljud och sen kramade honom. Samma sak imorse i våran säng då fick Felix en kram och pappa en klapp. Underbara lilla trollunge! Och nu säger hon hejdå varje gång folk går och försvinner. Och smulismlulan kan gå OM hon bara vill. Idag stod hon rakt upp i över 20 sekunder själv. Nu handlar det bara om att våga. När hon hade gått med sin gåvagn som hon ställde brevid Kim så tänkte hon ta ett kliv mot honom men kom på sig själv och satte sig ner och kröp fram. Men snart händer det, borde ske inom en månad tror jag men vi får se. Ord hon säger nu: mamma, pappa, titta, lampa, där, hejdå, usch, nej, tack och varsågod. Men hon är fortfarande en riktig virvelvind när hon drar fram. Inget kan lämnas obevakat, det är våran pallan det.

I veckan blir det till att LÄSA, plugga, och fixa med annat viktigt. Inget annat planerat vad jag vet än. Har som sagt en del saker att ta tag i. Ska söka lite sommarjobb med, behöver nog ha ett jobb i sommar. Pengarna behövs ju om man säger så. Nu ska jag plocka lite här hemma innan Beck. Ha det gott!













 

Alice har ramlat och har en blåtira under ögat samt en bula i huvudet, ser ut som vi misshandlat henne. Samma ställe som Felix hade ett märke på för nån veckan sen. Och svärmor hade gjort underbart god gräddglass med hallon i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0