Helgen

Nu är helgen förbi igen, den gick lika fort som vanligt. Den har dock varit lugn. Har mest tagit hand om barnen och lagat mat. Kim har jobbat med rummet, rivit en vägg och satt upp en ny, den är inte helt klar än men nästan. Svärfar var här igår och hjälpte till. Jag ringde hit mamma och så lagade vi mat och åt tillsammans. Efter maten blev det adventsfika. Har oxå numera julgardiner i en del rum. Bytte igår och klättrade runt på bänkar och grejer, Kim kommenterade mig en del, man är ju inte smidigast i världen. Får se om jag sätter upp i resterande rum ikväll. Felix och vårat rum är ju uteslutet pga renovering. Ljusstakarna funkade inte heller i vanlig ordning, eller jo 3/7. Skulle vilja kasta dom på tippen och köpa nya saker till fönstren. Känns uråldrigt med de där tråkiga stakarna med för den delen. Jaja jul blir det ju ändå vare sig man pyntar eller inte. Ska bli fint här så fort vi fått ordning på stället.

Idag ska jag plugga hela dagen medans kidsen är på dagis, skola och fritids. Har en del att stå i om man säger så. Sen är det utvecklingssamtal för Felix i veckan annars och på söndag blir det kalas för Alice som fyller två år på måndag ♥.

Imorgon har min kompis Charlie BF, spännande som bara den. Vi får väl se när den lilla parveln tittar ut. Dom vet att det blir en kille och de vet mer eller mindre vad han ska heta oxå. Här är det precis tvärtom. Ingen aning om kön och har som vanligt inga namnförslag, eller kanske ett. Är lite sugen på att ta reda på könet, men nu är det bara tio veckor kvar och egentligen finns det ingen anledning att ta reda på det. Ja det skulle vara för att stilla min nyfikenhet då. Nej det blir spännande att se vad det är för filur som ligger därinne i magen.

Nu ska jag sätta igång här!


Alice vill mer än gärna med pappa upp på vinden, men icke sa nicke.


Missnöjd och orolig för Felix som är på väg nerför stegen


Nu är väggen borta




Första delen på plats


Kommentarer
Postat av: Jeanette

vad duktig han är :-). vilken fin smurf tröja Alice har, vart har du hittat den, i lööööve the smurf you know :-)

2009-11-30 @ 10:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0