Shopping och röj

Idag har vi varit i Karlstad och handlat. Skridskor och hjälm till Felix, sen till Ikea där vi köpte trådbackar, täcke och massa annat. Sen åkte vi till stuvbutiken och kollade på tapeter. Jag tror jag vet vilka jag vill ha men det finns mycket fint att välja på så vi ska dit nån dag igen utan barnen. Ja det blev en heldag och lika bra det med tanke på det pissiga vädret. Hur mycket kan det regna? 10+ och regn, inte riktigt det väder man förväntar sig i slutet på november.

Imorgon ska jag tyvärr iväg på glukosbelastning. Har aldrig gjort en förut men förstår att det smakar illa som bara den. Men är mer bekymrad för att jag ska ligga där flera timmar utan mat i magen. Det gillar inte riktigt min kropp, men kanske kan jag få nåt läst därinne. Är förvisso mer troligt att jag somnar. Måste hem direkt efteråt eftersom jag väntar ett paket, ett Didrikssonset till Felix.

Här hemma röjs det för fulla muggar. Nu är sängen borta och vi kommer att sova på madrasser inatt och nästkommande tid. Eftersom Kim för några år sen skojade med mig och lyfte upp sängen i luften när jag låg i så är den mer eller mindre paj. Måste nog köpa en ny. Men vad gör det? Har haft siktet inställt på en fin vit säng i ett par år, går lös på 11 0000 med madrasser och sängbord, men oj vad fin den är. Kanske nåt man kan önska sig i julklapp??

Nu ska jag lägga lillan för imorgon ska vi upp med tuppen!

Kommentarer
Postat av: Anneli i Värmland

Det är inte så farligt äckligt....du ska dricka lite sockervatten, fast du får ha citronkoncentrat i, och då smakar det som citronsaft....det finns tidningar att läsa.



Kram



Anneli

2009-11-22 @ 21:09:24
Postat av: Maria

Anneli: Låter bra det! Fick dock ställa in eftersom lillan är dålig. Allt bra med dig?

2009-11-23 @ 07:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0