Tisdag

Tisdag och regnet bara vräker ner. Idag har jag släpat iväg mitt arlse till Lab, eftersom jag är RH negativ så måste jag lämna blodprov då och då. För att se så jag inte bildat antikroppar mot bebisen. Det har jag inte under de andra graviditeterna så det ska jag väl slippa den här gången med. Men som sagt de kollar ett par ggr och sen slutar dom med att ta blod från navelsträngen sen när bebisen är född. Fick sitta i väntrummet nästan en timme. Efteråt blev det en tur till Maxi. Sen trotsade jag vardagen och köpte med kinamat hem, Kimpa fick sushi i vanlig ordning. Man måste ju göra annat än att stå vid spisen right?

Lillan fick gå till dagis idag, hon mår fint men börjar bli smått uttråkad här hemma. Och trotsig till tusen är hon. Som imorse efter att hon ätit upp sin frukost, tackat för maten och sagt att hon var mätt. Så kom hon tillbaka och skulle äta mer. Det fick hon men problemet var att hon skulle absolut inte sitta på sin stol utan gå runt och äta resterna från sin smörgås. No no sa jag då och då var jag djävulen själv och sen var det igång. Hennes humör är inte alltid på top som annars. Men så är det ju när man kommer på att man är en egen individ som kan bestämma själv. Älskade lilla hjärtat, det är inte lätt.

Ikväll blir det tv i flera timmar men innan dess ska jag plugga en del. Imorgon ska jag in och träffa min handledare så jag ska ha en del klart då.

Kommentarer
Postat av: Marie

hur går skrivandet?

2009-11-17 @ 14:33:47
URL: http://majjsan87.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja så där Marie. Har svårt för att komma igång på riktigt. Kommer nog få häcken full ett tag framöver. Hur går det för dig i skolan? Läste att ni ska börja filma nu, kul!?

2009-11-17 @ 22:13:40
Postat av: Marie

okej, jag vet, det är trögt i början tyvärr... Jo tack det går framåt, veckorna rullar iväg :) Ja vi filmade i går, det var kul..

2009-11-18 @ 07:11:44
URL: http://majjsan87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0