Julledigt!

Äntligen fredag! Snart är hela familjen samlad och myset kan påbörjas. Kimpa fick sluta tidigare från jobbet idag och är snart på väg hem. Han ska bara brottas på Soop med resten av Krille. Något ännu mer fantastiskt är att nu är min man ledig, långledig ända tills första måndagen i Januari alltså den tredje bör det bli. Ska bli härligt att ha honom hemma. Men jag ska inte ljuga jag kanske blir galen på honom med, det händer då och då. Men det går ofta över fort, han brukar give me the silent treatment och jag hatart! Han vill att jag ska lugna ner mig men det ger snarare motsatt effekt och jag blir ännu mer förbannad. Någon som känner igen sig?

Igår när vi var hos bvc sköterskan så var Felix med. Eftersom han var hemma från skolan så fick han följa med mig dit. Våran sköterska är rar men lite vimsig. Hon tyckte att Felix vuxit så och blivit så smal. Han var väl ganska knubbig förut sa hon. Öh nej det har han aldrig varit sa jag. Men när han var fyra? sa hon. Nope inte då heller. Det är hans syster som är den kurvigaste av barnen, men hon har smalnat av rejält hon oxå. Vet inte vad det är med mig men jag blir lite defensiv när det kommer till mina barn och fettma. Kanske är det för att jag själv är tjock. Kanske är det oxå lättare för folk att tro att jag överdoserar socker till barnen. Men det gör jag verkligen inte. Jag är rätt noggrann med vad de stoppar i sig. Jag låter dem inte fika i tid och otid av diverse anledningar. Har jag ätit gott så har jag gjort det på kvällarna när barnen sovit. Mina barn är väldigt förtjusta i gotte så det gäller att passa sig lite tycker jag. Skitsamma jag tar inte åt mig, hon velade mest men men nu fick jag ur mig det med.

Nu ska jag ge lilleman mellanmål så ska han få sova en gång till sen. Ska kanske tillägga att Alice är bättre. Hon kräktes igår kväll men sen dess har det faktiskt varit lugnt. Hon fick en mild variant. Felix fick oxå såna när han var i hennes ålder. Härligt!




Min "knubbiga" vattenkoppssjuka fyraåring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0