Gnäll i positiv bemärkelse

Manboy you can call me manboy! Alice ville lyssna på den, men hon är mycket missnöjd med att att inte få se videon samtidigt som vi brukar. Här hemma är det barn som gäller. Har fyra hemma just nu men bara ett som märks av. Lukas sover i vagnen och Felix och kompis leker på hans rum. På tal om Felix så är han nyklippt och fin.

Snart ska jag laga mat här hemma väntar bara på att Kim ska komma hem med några ingridienser som saknas.

Känner att det snart måste hända nåt! Går här hemma och väntar på att en karl ska komma hem, det är dagens höjdpunkt. Nog för att han är a hell of a man min man (i positiv bemärkelse) men ändå. Blir det inte bättre än så här?? Barnen och mannen är underbara och det bästa jag vet så klart men jag behöver göra nåt annat med. Man är bara mammaledig en kort tid i livet och ska njuta och det gör jag men är för social och rastlös för tillfället haha. När jag var hemma med Felix när han var bebis så jobbade jag 20% kvällstid, det var perfekt det. Han var tre månader när jag började jobba och Kim gav honom en flaska ersättning när jag jobbade och sen ammade jag honom för natten när jag kom hem sen.

Nu ska jag röja lite här hemma det behövs eftersom Alice varit hemma hela dagen och gått fram som en tornado i vanlig ordning ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0