Godis är gott

Igår köpte vi en del godis på Karamellagret som vi smaskade på under Let´s dance finalen. I morse gick Alice upp vid halv sex och fick se på film. Har hört att det ryckt i skåpet där vi förvarar skålarna (barnlås på det skåpet). Sen kom Felix nyss och berättade att Alice rycker upp skåpet så långt hon kan för att sen klämma in sin lilla hand och ta godis. Jag gick dit för att ta henne på bar gärning (efter att ha flyttat skålarna). Blev ju såklart inte arg på henne, det är ju kul det här. "Åh nej godis är borta". "Har du ätit godis?" var hennes reaktion haha. Sen kom hon med en röd/svart dödskalle som var halvt uppäten och kletig. Jag slängde den i sopan och när jag öppnade så såg jag två peacemärken som var kletiga och naggade i hörnen. Stackarn fick bara tag i godis hon inte gillade haha.

Natten har varit underbar. Lukas har sovit i åtta timmar för sen vakna och däcka av all mat han fick i sig. Men han har börjat hosta precis som sina syskon. Och igår ulkade han jättemycket, lät ganska otäckt faktiskt.

Gårdagen var lugn, vi handlade och umgicks. I dag har vi inget på agendan. Mamma är i Göteborg hos Magnus och Phrom, jag skulle gärna ha följt med, men det går ju inte. Förhoppningsvis kommer de med henne hem till veckan så vi kan kalasa riktigt mycket. Emeli är ju sju månader nu, längtar efter henne.

Nu ska jag gå och mata lillen, det behövs för bådas skull om man säger så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0