Härlisch!

Åh jag längtar! Nu är det en härlig tid på dygnet. Kvällen runt hörnet. Kim är på väg hem med middag i form av helfabrikat som ska värmas i ugn. Vilken fredagsmat, jag skäms! Jag skulle ha lagat hasselbackspotatis, kött och sås men jag orkar inte. Nattens äventyr har gjort mig trött. Och Kim är inte sugen på kött heller för den delen. Han äter alltid ute på fredagar och sen står han sig hela dagen och det räcker med kvällsmat för hans del.

Sen ska vi bänka oss i soffan och se på Talang, iaf jag och Felix. Jag ser fram emot en powernap framför programmet. Jag är så trött. Fan! Gnäll gnäll stackars mig. Jag är inte irriterad som det kanske låter, bara slapp och slö och hjärnan går på halvfart men jag är oerhört lycklig. Min man är på väg hem. Det här är den bästa tiden på veckan. Fredag eftermiddag och mannen på väg hem. Det blir inte mycket bättre än så.

Nu är Lukas inskolad på dagis. Jag kom och hämtade honom runt halv två. Då var han uppe i en frökens famn och han lade huvudet mot hennes axel. Trots att jag kom så stannade han frivilligt kvar hos henne när jag smet upp på övervåningen för att hämta Alice. Det var smidigt må jag säga, men det visste jag att det skulle bli. Nu slipper ni den följetången haha. Så det här med tredagars inskolning är något jag kan rekomendera. Kanske inte passar alla barn men jag tror på syftet. Föräldern som presenterar miljön för barnet. Sen får du en inblick i verksamheten och det går fort. Passar kanske inte alla barn, men mina passar det som handen i handsken.

Kram på er!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0