Mönnda

Måndag, ny vecka! Yes! Jag gillar nya veckor. Nya möjligheter eller vad säger man? Jag har inget häftigt planerat denna vecka men det gör inte nåt. Det är härligt ändå. Just nu är det lugnt här hemma. Alice leker och Lukas sover förmiddag. Felix är i skolan och kommer hem runt halv två. Vi har haft en skön och lugn helg.

Det finns en charm i att ha barn i olika åldrar. Jag har en liten kille på ett och han är ju fortfarande så där gullig, en liten toddler. Alice är tre och börjar bli "stor" och det händer mycket med henne men hon är fortfarande så där gullig som man är när man är liten. Felix är snart åtta år och han är charmig, smart och härlig. Vi har en almanacka i köket, en sån här där varje medlem i familjen har en egen rad. Igår när vi satt och åt middag (Felix hade en kompis här som åt med oss). Felix kompis kollar upp på kalendern och frågar varför det är hjärtan ovanför barnens namn. Jag berättade för kompisen att det var för att de var mina små hjärtan. Felix fyller i hur mycket vi älskar dem. Sen reser han sig från sin stol och går fram och sträcker på sig för att kunna ringa in mitt och Kims namn i ett hjärta. Sån är han våran stora kille. Han är underbar! Blödig som jag är fick jag såklart tårar i ögonen. Så här kommer han säkerligen inte göra länge till. De växer för fort!


Syns dåligt eftersom könan inte kan med våran kamera och vet hur man stänger av blixten

Vet att jag skriver en del gull när det gäller Kimpa med. Men jag menar det jag skriver. Har jag en halvdålig dag eller känner mig upprörd eller så då ler han mycket. Frågade honom härom dagen vad han log åt. Han svarar att han ler åt mig och att han kanske kan smitta av sig när han är glad. Det gör han! Nu är jag inte en surpuppa hela dagarna men min sambo är mer av det gladare slaget ja. Därför är han fantastisk. Därför skämmer jag bort honom och sopar banan som den curlingmorsa/sambo jag är.

Kommer ni ihåg det här jag skrev om tjejen som skulle ha homeparty hos mig och att jag tyckte att hon var påstridig? Igår fick jag ett sms där det stod: Hej :) det är dags att boka in partylite visning för februari och mars månad. Vilket datum passar dig? Kram Min första fundering här är om jag liksom gett henne fingret nu när jag ställde upp sist? Så är det uppenbarligen. Sen kan jag tycka att det här är lite fräckt. Som ett reklamsms liksom. Jag tänker inte ha partyn var tredje månad bara för att hon ska kunna sälja. Hon har själv valt detta då får hon väl marknadsföra sig på annat sätt. Jag svarade henne och skrev som det var. Vi ska renovera och fixa om här hemma så jag har inte plats med folk just nu. Sen var jag nyss på party så mitt och mina kompisars behov av ljus är mättat. Det sms:et svarade hon minsann inte på, go figure!


Alice har en liten vrå där hon dukar fika åt sig själv och sen "läser" hon bok efter bok. Hon har valt kläder och klätt sig själv dagen till ära.

Never guess where i just came from,i had sex
if i had to describe the feelin'
it was the best
when i had the sex ,
maid my penis felt great
and i called my parents right after i was done


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0