Oflax

Är riktigt trött nu. Skulle ha sett på Big brother. Satt och slötittade på Knocked up bara för att orka hålla mig vaken till BB. När jag skulle byta kanal på parabolen så får den inte in kanal 11. Det var massvis med kanaler som den inte fick in. Vi har haft den i ett år nu och detta har aldrig hänt förut. Runt lunchtid skulle jag mysa och se på ett inspelat sammandrag av Oscarsgalan. Då sa det pang! Hade på elementen i garaget (vi har två tillfälliga element på el där) och inne var luftvärmepumpen på samtidigt som jag tvättade en maskin med tvätt. Svärfar varnade för detta för ett par dagar sen men det har alltid funkat men inte tänkte väl jag på att jag tvättade. Knäppte i elcentralen och allt gick på halvfart. Lyckades byta en av huvudsäkringarna och allt var grönt igen. Men det verkar som att förstärkaren gett upp i och med detta. Jag har tryckt på diverse knappar (som jag vet är de rätta att trycka på givetvis). Men inte ett uns av ljud kommer ut. Som tur är så har vi ljud på projektorn så man hör ändå och kvaliteten eller surround spelar mig ingen roll bara jag har ljud.

Annars har det varit en lugn dag. Alice har haft några utbrott och somnade sen i pappas säng. Felix har haft en kompis här och jag har bakat. Skulle baka drömmar och trodde att jag hade olja hemma. Men det visade sig att jag bara hade olivolja och doften ja jag kräks nästan bara jag tänker på den. Kommer formodligen aldrig mer att köpa hem olivolja. De fick en viss bismak av det men den märkte inte ungarna av så de får äta upp dem. Ja Felix då Alice har inte börjat äta så mycket än men jag fick iaf i henne massa glass idag. Jaja jag bakade till dom från början så ingen direkt skada skedd.

Lukas tog nästan sitt första steg idag. Eller om han tog ett, eller snarare ett halvt. Han står ju upp och funderar om han ska våga sig framåt men ofta sätter han sig sakta ner istället. Men idag rörde han fötterna framåt. Och jag applåderade och gastade som en tok. Man blir ju så lycklig av att se hans försök och han blir lika lycklig han. Sen på kvällen var han helt slut lillen. Han somnade på en minut trots att de andra två var därinne och såg på film.

Ja nu har jag inget mer att rapportera iaf inget som jag kan skriva om öppet här. Jo just idag grattar vi Kims fina lillebror som fyller 28 år idag! Grattis till dig! ♥

Nu blire sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0