A fucking sickhouse

Känns det som att det är här. Med risk för att låta negaiv, rubriken sänder väl inga direkta positiva vibbar haha. På måndagkvällen började Alice bete sig konstigt. Var ledsen, skakade och klagade på magvärk. Tog tempen på henne och den var uppe i 39,5 så det var operation övertalning om en supp och i säng. Hela gårdagen gick hon runt som ett lik och vägrade äta och mådde dåligt. Fick i henne några glas juice och en päronsplit.

Idag jobbade jag så Kimpa fick vabba. Idag är hon piggare och har faktiskt ätit litegrann och sagt att det var en supergod kyckling. Men hon är inte helt hundra och sen kände jag att lilltjock var varm och rosig och mycket riktigt 39 i feber han med. Det här är tredje gången på tre veckor (eller fyra som han har feber). Felix har snorat och hostat och jag känner mig småtäppt och stickngar i hals och huvud som kommer och går. Men det blir inget av det så jag ska inte säga att jag är sjuk. Så de blir givetvis hemma imorgon tillsammans med Kim och på fredag är Kim hemma ändå. Jag ska jobba fyra dagar i rad nu så vabbning faller på hans lott. Nu hoppas jag förvisso att barnen får vara friska ett tag.

När jag kom hem åt jag middag som Kimpa lagat sen drog han och Felix iväg på fotbollsträning och jag var effektiv här hemma. Plockade med disk, tvättade, torkade, städade och gick igenom ett stor hög med papper som legat ett tag. Har sorterat ut en massa tidningar som jag ska läsa (när hinner man med sånt) prenumererar men hinner knappt öppna dem. Känns oerrhört skönt att jobba och sen komma hem och jobba och sen ta kvällen. Nu är jag inte ironisk utan jag älskart. Känner mig nyttig på nåt vis.

Snart kommer Kimp och då blir det Sneckern och Greys, yes!

(Ber om ursäkt för ett så totalt ointressant inlägg i vanlig ordning, händer ju liksom inget här).




Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag vet hur det är. Lucas har haft feber av och till i en månad nu, snorat och hostat om vart annat. Idag tog jag honom till vård C, eftersom han har sånn hemsk hosta, Lunginflamation! Pencillin och luftrörsvidgande! Det är det som spökat sista tiden alltså....Hoppas att dina små kryar på sig, och att du håller dig på benen, själv har jag trillat dit på halsont, förkylning mm. Hadde nog feber jag med i Måndags.

2011-10-26 @ 20:15:28
Postat av: Maria

Ja fy det är segt! Usch stackarn, men hoppas han kan krya på sig fort nu då! Och du med för den delen. Med mig är det ingen fara alls. Tack! :)

2011-10-26 @ 22:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0