Äntligen fredag!

Nu är det slut på veckan nu är det dags för fredagsmyyys som mina barn på förskolan sjunger varenda fredag innan de serveras lite glass. Alla andra dagar i veckan är det frukt men på fredagar är det glass. Fredagar är speciella och det ska minsann kännas av.

Jobbade på förskolan fram till ett sen gick jag ett par km till andra stället. De var ute på utflykt så jag gick dit och mötte upp. Barnen var glada att se mig och solen stekte mitt ansikte. Man kan inte bli annat än lycklig. Sen kom jag hem till tre barn som ropade att de älskade mig, tom med lillfisen. Jag och Kimpa sorterade och hängde in sex maskiner tvätt i garderoberna sen lade vi barnen. Nu är det lugnt och jag har sett på bb på webben. Funderar seriöst på att krypa ner i sängen rätt omgående. Framför Greys, nåt annat är inte tänkbart.

Jag är på riktigt trött i varenda kroppsdel och kroppen skriker efter sängen och det är en sån jäkla skön känsla tycker jag. Speciellt när det är fredag och man vet att man får såsa lite extra liksom. Veckan har bjudit på jobb och möte med Felix nuvarande och blivande rektorer. Tyckte han gjorde ett bra intryck, mamma älskar honom och jag tror att det kan bli bra. Det är knasigt hur man än vrider och vänder på det. Men jag gör alltid det bästa av allt och jag är positivt inställd. Jag är nog en människa som har lätt att anpassa mig. Jag tycker att det mesta är okej och det är inte så mycket som bekymrar mig. Bara att tuta och köra liksom. Idag fick jag reda på att jag ska byta jobb igen, eller ja jag ska byta avdelning och spendera en månad där. Kommer att gå upp i tid med. Känns lite tråkigt eftersom jag lärt känna barnen så bra, men det kan bli bra det här med. Eller ja det kommer bli bra, allt blir bra. Idag kom Felix förresten hem och berättade att en kille hotat att strypa honom om han inte slutade prata. Barn!

Vet att jag tjatar om det hela tiden. Men jag är så glad att jag har en sån fin familj och fina vänner med för den delen. Min man gör mig så lycklig, den bor en sån värme i honom och han är så bra. Fast han mått krasst senaste dagarna så har han ändå släpat sig ut med barnen i skogen och på gården och underhållit dem. Lukas har ju varit sjuk utan att vara sjuk om man säger så. Och våra tre små underverk, oslagbara. Ser fram emot att få spendera helgen med dem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0