En tisdag i mars

Är riktigt jäkla skittrött faktiskt. Ska snart avnjuta Desperate housewives sen blir det sängen direkt. Har jobbat dubbelt idag. Inte dubbeltid men ett pass på förskolan och sen ett pass på mitt förra ställe. Hälsade på dem igår och idag jobbade jag kort dag och få fick jag komma dit idag ett par timmar. Var väldigt kul att vara där igen måste jag säga! Ska dit en stund imorgon med. Jag jobbar mer än gärna heltid.

Inatt kom Alice upp och gick på toan, tyckte att hon kändes varm. Förberedde mig på att hon skulle ha feber idag. Men när vi väckte henne imorse så var hon feberfri så hon fick gå till förskolan men vi sade till personalen att de skulle ringa om det blev nåt. Tog nån timme sen ringde de Kim. Då hade hon närmare 38 och klagade på huvudvärk. Så Kim var hemma med henne idag men sen dess har hon inte haft nån feber alls. Hon har varit pigg och ätit, precis som vanligt. När vi tar tempen på henne så ligger den på undertemp. Får se hur hon mår imorgon. Vill ju helst ha henne hemma en dag till men om hon inte har minsta feber och mår bra så känns det onödigt. Vi har ju vabbat så det räcker och blir över de senaste månaderna om man säger så.

Lukas är så söt här hemma så jag funderar allvarligt på att rulla honom i kolasås och strössel och äta upp honom! Läser för honom varje kväll nu och han älskar det. Idag var det Nöff nöff Benny. Någon knuffade Bennys lillebor i gyttjepölen och han var så upprörd. Knuffar, aj aj, ont, lessen. Får man knuffa någon Lukas? Neeeeej! Förlåt om jag tjatar om honom. Men han skänker mig sån lycka! Det gör ju de andra med såklart men det är nåt speciellt med den där lilla rösten och alla hans numera många ord.

Och solen den lyser och det är så varmt och gott ute. Kan man bli annat än lycklig!?


Kommentarer
Postat av: Lotta

Härligt Maria, det var trevligt att ha dig tillbaks på jobbet idag!

Vi ses imorgon hoppas jag....

Godnatt kram Lotta

2012-03-13 @ 22:28:23
URL: http://osterledochvastbris.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0