Helg i juni

Nu är det slut på ledigheten och imorgon är det dags för verkligheten igen! Har haft det gott här hemma och njutit av ledighet, sovmornar och barnen. I torsdags åkte vi en sväng till Karlstad. Den svängen kunde väl i ärlighetens namn ha kvittat. Barn som gnällde och sen fick vi inte tag i det vi skulle ha i affären heller. Skulle ha värmare och slang till poolen men jaja så är det ibland.
 
På fredagen var vi först hemma och hade det gott. Sen åkte vi till Alexandra och hälsade på henne och alla barn och alla djur. Fick se deras nyinförskaffade höns och se hur mycket lille Nils hade vuxit sen sist. Barnen älskar att vara där, jag med så det var härligt. På kvällen kom mamma hem med pizzarester från jobbet så dem åt vi samt jordgubbar och grädde till efterrätt. Sen försökte vi se på Batman, och jag somnade efter en kvart.
 
På fredagen fick jag ett infall. Fick för mig att vi skulle åka till Skara dagen efter. Övertalade Kimpa och fick med mig Jea på det hela. Så hela lördagen spenderade vi nere på sommarland. Det var en mycket lyckad dag, med karuseller, god lunch, massa bad och glada barn. Tiden gick lite för fort bara och jag skulle gärna åka dit igen snart. Det är ju inte riktigt säsong än heller och det är ju toppen! Då slipper man knö med massa andra människor utan det är rätt lugnt och skönt där. Och barnen älskar det ju, speciellt badlandet. Eftersom Lukas är över en meter denna sommaren så fick han också följa med. Han åkte alla karuseller som de stora barnen och han var så nöjd så. Provade både bergbana och slänggungor. Han var inte minsta rädd!
 
Idag tog vi en lugn hemmadag. Kimpa drog och lade tak hos sin pappa. Jag hade min städdag. Jag hinner verkligen inte städa under veckorna så det är ju bara att köra på söndagar. Barnen vill alltid underhållas och gå till skogen och allt vad det är just när jag måste städa. Men det går ändå. De börjar bli så stora och underhåller sig bra själva som tur är. Felix hade två kompisar här och sen skulle alla bada. Så det var ju full rulle kan man säga, men det är härligt!
 
Imorgon är det lång arbetsdag igen, men den sista på länge (alltså sista långa måndagen).
 
Kram!
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad gött att han är så lång. Det är tråkigt när dom är för korta. I år var Tyra 110 på Liseberg och det öppnade ju en helt ny värld för henne, att åka stora karuseller!:)
Skara sommarland! Gud vad bra nu fick jag ett uppslag för vad vi kan göra under sommaren. Hade helt förträngt att det finns:)
Kram till dig

Svar: Ja absolut. Förra året fick vi lämna honom hemma och det kändes inte helt rätt. Ville ju ha med hela familjen och i år fick han åka det mesta så. Ja precis det blir ju så himla mycket roligare när man är 110 på Liseberg då får man ju åka en massa roliga karuseller. Kommer ihåg ett år när Felix var mindre. Han var 110 med keps och första gången fick han åka Kållerado och andra gången blev han nekad. Besvikelsen som kom då, oj oj. Ja prova på Skara, det är ganska kul speciellt i badlandet! :)
Kram tillbaka!
mariia

2013-06-09 @ 21:19:05
Postat av: Jeanette

En bild som summerar dagen, trötta men nöjda barn :-)

Svar: Haha ja riktigt slitna. såg att Mika däckade på vägen hem. Våra höll sig vakna tack vare napparna vi köpte :) Tack för en härlig dag!
mariia

2013-06-09 @ 22:24:37
Postat av: Charlie

Fasiken va svårt det är att läsa din blogg när bilderna lägger sig över texten :(

Svar: Gör de? När du läser i mobilen? Trist! :(
mariia

2013-06-10 @ 09:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0