Sen sist

Bloggen är inte direkt prioriterad sista tiden som ni nog märker. Men det har ju hänt litegrann sen sist iaf.
 
Har haft ljusparty här hemma. Partyt kunde kanske kvitta men sen satt vi kvar på altanen och åt mat och drack lite vin. Riktigt mysigt, sista gästen lämnade oss runt ett. Sånt kunde man inte göra i Bäckis. Sen har vi varit hos svärmor och svägerskan och hälsat på. Och i fredags kom svärmor och svågern hit och åt tacos. Dagen efter träffade vi Kims pappa, fru, syster med familj på en fika på Ejes.
 
Lukas blev sjuk ett par dagar. Förkyld och feber så jag åkte på lite vab med. I torsdags förra veckan var det översvämning i Krille. Märkte att vattnet i Varnan höjdes drastiskt. Det hade varit väldigt lite vatten i den och nu helt plötsligt kom det in massvis på skolgården. Så vi stängde skolan och ringde hem alla barn. Och i centrum och på Marieberg och strand var det kaos. Det kom en flod från skogen som ställde till det. Vägar gick sönder och mina kompisar fick källaren vattenfylld. Har aldrig varit så tacksam för backen vårat hus ligger i. Kim hade inte märkt nåt. Hade jag inte ringt hem hade han inte fattat nåt.
 
Har hunnit med Mio med världens bästa Linda. Sett min favoritfilm Pride and predjuice en gång till. Men det allra viktigaste: Vi har sålt vårat hus! Till en norrman med två barn, känns fantastiskt! Han prutade bara tiotusen fast pannan var trasig. Vi skriver papper om två veckor och då tar de över samma dag. Känns skönt att få det ur världen och slippa värma upp det i vinter.
 
Idag fyller min fina brorsdotter 5 år! Vi kan inte åka dit i helgen eftersom Kim jobbar och Kims syster fyller 30 år imorgon. Skulle åka dit snart men det visade sig att vi inte kan åka de närmaste sex veckorna. Kim ska jobba, jag ska bort, det ska flyttstädas mm. Känns trist då vi alltid åker och firar henne. I början av oktober hamnade vi. Men bättre sent än aldrig.
 
Mina gamla chefer har slarvat med så jag fick ingen lön denna månad. Känns inte bra, men min nya chef har verkligen jobbat för att jag ska få den utbetald så fort som möjligt.
 
Älskar er så det värker!
Fina inflyttningspresenter av fina vänner!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0