Juldagarna

Idag åkte brorsan och tjejerna hem. De sov här i fem nätter så det är minst sagt lite tomt här hemma. Nu ska vi försöka att åka hem till dem i April när Emmy fyller 3 år. Det ser vi fram emot! Hur som haver så har vi umgåtts och haft det härligt tillsammans.
 
På juldagen åkte vi hem till svärfar och myste till det med dem. I fredags tog vi en promenad till Jakobs och käkade. Sen gick vi förbi sannaparken där barnen lekte av sig en stund men en ganska kort stund eftersom det var så kallt. Gick förbi trumpan och köpte fredagsgottis till barnen. Igår åkte vi till Lek och luft efter frukosten och sen avslutade vi med en lunch på kinan. En arbetskamrat till kim kom hit och installerade våran varmvattenberedare igår. Den här kylan gör så att pannan inte riktigt orkar med känns det som. Igår var det 17 grader här och ja det var inte skönt och att få varmvatten till en dusch är inte att tänka på. Men nu finns det vatten så vi till och med kan börja använda vårat badkar. Något som jag sett fram emot! Kim åkte och köpte 20 liter diesel som han eldade upp pannan med. Vi funderar på att köpa en kubik villaolja som vi kan använda oss av i vinter. Sen vet man ju inte hur länge det är kallt heller för den delen. Dyra elräkningar lär det bli hur som haver.
 
Idag runt lunch så åkte som sagt brorsan hem. Vi åkte ner till Mariestad och firade Dennis som fyllde år. När vi kom hem åt vi middag på ett askallt Mc Donalds.
 
Imorgon jobbar kim igen så är ha ledig efter nyår igen. Vet inte riktigt vad jag och kidsen ska hitta på riktigt men nåt blir det nog annars är vi bara hemma och myser det funkar det med.
 
God fortsättning på er!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0