Hemma och tar hand om mig själv and it feels great!

Idag är jag hemma från jobbet. För jäklar vilken förkylning jag åkte på. Är övertygad om att jag har snor ända upp i hjärnan. Har tappat både luktsinne och smak fast jag konstant sprayar näsan öm med två olika sprayer. Tydligen snarkar jag värre än någonsin, vilket inte är så konstigt. Jag kan ju knappt andas känns det som. Min sambo får mer vatten på sin kran och förespråkar separata sovrum. Jag ber honom knuffa till mig och natten till igår kom det en rejäl jäkel. Jag flög upp och sprayade fyra sprut i varje näsborre och försökte sen somna om. Tror det är två år sen jag var så här förkyld.
 
Men idag är jag lycklig! För idag kan jag spela spotify så högt så jag ger mig själv tinnitus (helt klart värt det). Och det går att surfa hjälpligt. De sista dagarna har jag knappt kunnat öppna internetsidor. BBB ska skicka ett nytt modem igen, som att det hjälper. Blev sjukt förbannad igår och gick in för att ringa till dem och göra av med lite av min ilska. En stackars Albin svarade och han vet ju inget så jag höll mig from och mesig. Men funkade inte det nya modemet så var vi sen på sluttampen sa han. Då är vi närmare en lösning då ska de kolla vidare sen. En månad senare liksom.....Kim har redan informerat dem om att vi inte kommer att betala för bredbandet under de sista månaderna vi har det kvar. Allt här hemma är numera uppsagt och vi väntar på fiber till nya huset. Har vi otur så har vi inget internet från typ nu till oktober om det vill sig illa. Lord have mercy!
 
Och solen skiner, hur underbart är det inte? Tror vi på att det blir en rekordtidig vår eller kommer det bakslag? Finns knappt en underbarare känsla än när det börjar vända. Livet blir så himla mycket enklare! Igår var barnen ute halva dagen och Lukas cyklade en massa, underbart!
 
Idag jobbar Kim för första gången och håller sig till lugnare sysslor som lödning och kontorsarbete.
 
Passar även på att lyssna på melodifestivallåtarna som släppts nu. Känns inte som att det finns nån alternativ vinnare i år. Jag tycker att Sanna ska vinna, jag ser inte att någon av de andra artisterna kan mäta sig med henne. Vad tycker ni?
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Nä melodifestivalen i år är inte alls bra. Jag gillar Alcazar och Sanna:)

Svar: Nej du har helt rätt. Inte många bra låtar alls! :)
mariia

2014-02-25 @ 20:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0